Kundomdömen om Thavorn Palm Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

2204 omdömen
Utmärkt
 
1330
Väldigt bra
 
538
Bra
 
165
Mindre bra
 
88
Underkänt
 
83

5 senaste omdömen

2023-01-18

av ibrahimalturk84

Nära strand och bra frukost!

Vi spenderade 14 nätter på hotellet och hotellet är abslout något jag kan rekommendera. Är ni ute efter ett hotell som är nära till stranden med bra frukost är detta det rätta. Finns mycket i närheten men ändå är det inte beläget där det är mest liv. Passar par och familjer med både små som stora barn. Rummet vi fick var fräscht och med havsutsikt. Stor balkong. Lite lyhört på rummet men inget annat hotell på en semesterort har varit bra ljudisolerat så det var inget jag förväntade mig. Flest människor från Ryssland på hotellet men även en del från Australien och England. Vi käkade alltid utanför hotellet men det finns restauranger på hotellet och i närheten. Mysigt med det lilla Zooet och fint med hotellets trädgård/trädgårdar.

 
2022-04-24

av Stefan S Stockholm, Sverige

Byggnadsår 1984 säger det mesta

Det här hotellet byggdes 1984, det står att det har renoverats 1984 men det ser man inte mycket av. Det positiva är att personalen är vänliga och tillmötesgående, och de gjorde vad de kunde för att hjälpa oss. Det är också ett bra läge nära stranden, det finns ordentliga vattenruschbanor (som dock är gamla och rostiga och allmänt osköna att åka) och det är stora områden runt hotellet med vackra trädgårdar, som dock gör att det är en hel del mygg. Poolerna är dock, precis som rummen, ganska gamla och har en del spruckna kakelplattor, påväxt av alger vid kanterna osv. Det som gjorde att vi bytte hotell efter två nätter, trots att vi förbokat och betalt för fler nätter, var rummens standard. Bifogade bilder säger det mesta - allmänt slitet, dålig städning, hårda osköna sängar. I första rummet levde luftkonditioneringen om så att man hade svårt att sova. Lägsta inställningen blåste på rejält så att det blev isande kallt, stängde man av den blev det förstås snart kokhett. Vi fick vänliga hjälp att byta rum till ett annat som var "nyare" och där luftkonditioneringen var av sådan modell som är inbyggd i tak/vägg. Den var tystare, men var av otillräcklig kapacitet för att kyla detta något större rum. Det slutade med att vi drog ner alla madrasser på golvet rakt framför utblåset för att kunna få en rimliga sovtemperatur. Efter det hade vi fått nog. Kan inte rekommendera detta ställe såvida man inte är trädgårdsfantast och inte bryr sig om varma rum, mygg, allmänt slitage och en del skit i hörnen. Väldigt trist, för det ser pampigt och lite lyxigt ut på bilderna, men i verkligheten är detta ett ställa som tappat sin forna glans.

 
2019-11-19

av Sumagrer Hönö, Sverige

Vackert

Bodde på hotellet i 3 nätter, fick rum på bottenplan med utsikt över poolen . Som vanligt i Thailand lite väl hårda sängar och kuddar om någon sätter stor vikt på det. Flera fina pooler att välja mellan. Flott rum enda negativa var att det luktade fukt men det beror oftast på att det har varit regnperiod och lågsäsong. Rent och snyggt överallt, flott byggnad, fantastiska trädgårdar. Gymmet var helt ointressant , synd på ett sånt fantastiskt fint hotell. Mycket bra frukost, middags buffen var medioker. Men mycket andra bra matställen att välja på. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma hela tiden med stora leenden. Speciellt Peach och Salva. Vi kan varmt rekommendera hotellet. De flesta andra gäster bestod mest av kineser och ryssar samt blandat europeer.

 
2018-11-19

av Mickan85

Thavorn Palm

Stort och fint rum, bra balkong med pool och havsutsikt, skön hård säng, fräsch dusch, flera pooler, poolbar, bra restauranger och trevlig personal. Stor trädgård och poolområde, det var lite svårt att hitta ut från hotellet i början men följer man stendjuren på gångarna så hittar man.

 
2018-04-10

av TripShab

Härligt ekovänligt hotell

Härligt hotell som verkade leva upp till sin ambition att hålla naturområdet genuint. Hotellet hade massor med små djur som gärna gjorde en sällskap vid poolerna. Läget var bra och nära stranden. Rummen var helt ok!