Restips för norra Tenereiffa - Apollo.se

Restips i Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz på norra delen av Teneriffa bjuder på vackra landskap och kanariskt vardagsliv. Det är kanske inte lika solsäkert som södra delen av ön men här finns fina badmöjligheter vid de svarta lavastränderna och många sevärdheter. Här kan du uppleva ett mer genuint Teneriffa, med mycket charm och äkta stadsliv. Här har vi samlat våra bästa restips i Puerto de la Cruz.

Stränder & havspooler

Stränderna i Puerto de la Cruz, på norra Teneriffa, består av svart lavasand som skapar en häftig kontrast till alla gröna palmer, färgglada blommor och det blåa havet. Dessutom lockar Puerto de la Cruz med sina enorma havsvattenpooler Lake Martinez. Här har vi samlat våra favoritstränder i Puerto de la Cruz.

Läs mer

Att göra i Puerto de la Cruz

I Puerto de la Cruz och på norra Teneriffa finns mycket att se och upptäcka. Åk på utflykt till Teide eller häng med på vår ötur. Njut av all grönska inne i Botaniska trädgården eller besök Santa Cruz. Här har vi samlat några av våra bästa saker att göra i Puerto de la Cruz.

Läs mer

5 anledningar att resa till Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz på norra Teneriffa är en av Kanarieöarnas äldsta turistresmål. Som de svarta lavastränderna med skummande vågor, enorma havsvattenpooler och den genuina atmosfären. Här har vi samlat våra bästa anledningar till varför du ska resa just till Puerto de la Cruz.

Läs mer