Kundomdömen om Piramides Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6 av 10 baserat på 203 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,0 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
Prisen i forhold til at det var påske
-
Hadde ingen forventninger og var klar over at det var et relativt enkelt hotell

Bekräftad gäst: 2024-04-01


3 av 10

+
Att det fanns en shop i hotellet
-
Inga fönster i sovrummet bara ett rum med 2 sängar, slitet hotell.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


2 av 10

+
Att jag fick byta rum pga hög ljudvolym från närliggande clubar
-
Det ekar överallt.Svårt sitta i matsalen pga högt oljud

Bekräftad gäst: 2024-03-25


7 av 10

+
Städningen fungerade bra och hotellet låg centralt. Det fanns diskmedel och handduk och till badrummet fick vi nya handdukar varje dag. Lite överdrivet.
-
Betala för Wi-Fi, 20€ för en vecka per person. Ingen fjärrkontroll till tv:n. Extremt lyhört. En nattklubb i närheten spelade musik till 3 på natten.( 4 svensk tid) Det var som man hade musiken i rummet på absolut högsta volym.

Bekräftad gäst: 2024-03-25


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


7 av 10

+
Bra läge i området.
-
Utrustningen i köket kunde varit bättre ex. gärna vin glas .

Bekräftad gäst: 2024-03-18


2 av 10

+
-
Stökigt hotel med mycket väsen och oroligheter i form av bråk, skrik, och fylla. Aldrig mer, fick byta rum

Bekräftad gäst: 2024-03-18


6 av 10

+
Sängar o kuddar
-

Bekräftad gäst: 2024-03-10


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


7 av 10

+
Frukosten med mycket god frukt, bra service, byte av lakan och handdukar, mycket trevlig personal
-
Personalen på frukosten lunchen och middagen plockade bort tallrikarna, vinet innan man ätit upp maten när man var och hämtade något mera

Bekräftad gäst: 2024-03-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

4273 omdömen
Utmärkt
 
534
Väldigt bra
 
1128
Bra
 
1139
Mindre bra
 
606
Underkänt
 
866

5 senaste omdömen

2024-04-16

av Annica B Sverige

Bra all inklusive-hotell

Ett bra budgethotell med hög standard på rummen. Vi bodde i en tvårummare och var glatt överraskade över hur bra bäddsoffa lägenheten hade. Rent och fint i rum och allmänna utrymmen. Maten var helt okej, kanske lite mer att önska, men man blev härligt mätt ändå. Fina poolområden och rena pooler. Trevlig personal som var villiga att hjälp en. Trevlig liten butik på hotellet som hade det mesta man behövde. Vi valde all inklusive och det var helt ok som sagt. Lite mer av det kanariska köket hade uppskattats. Lite väl mycket eko i matsalen så vi satt oftast utanför och åt.

 
2024-02-21

av Martina J

Bästa resan

Det var det bästa hotellet jag borde här med min vän rummet var rent allt fanns och det städade rummen varje dag om man ville jag förstår inte folk skriver dåligt om detta hotellet det var det bästa hotellet jag har bott på och kommer att boka boka detta hotel igen

 
2024-02-07

av annelimandersson Negril, Jamaica

trevlig vecka på pyramides

var där en vecka med kompisar vi var fyra som delade på en tre rums lägenhet med en gigantisk tak terrass underbart, enkel standard men rent och det man behövdes fanns, servicen i receptionen var mycket bra, skönt med en supermarket som var prisvärd på hotellet, poolen dock verkligen is kall så det där med uppvärmd pool vet jag inte riktigt om det stämde enkel poolbar med god öl på tapp och bra drinkar och de varma mackor med pommes vi beställde var helt ok stora portioner och väldigt trevlig personal, läget är bra nära till centrum och kort promenad till stränderna. ett minus att nämna var att vi alla fyra led av att sängarna var hårda och kuddarna var inte ok.

 
2022-06-13

av Elisabeth189894 Göteborg, Sverige

Piramides resort

Fin lägenhet nära en av hotellets pooler. Den andra större poolen fanns på hotellets baksida. Tyvärr var där bara en massa all-inclusive gäster som skränade. Den badvakt som fanns hade inget intresse av att befinna sig vid poolen utan han umgicks med bartendern inne i baren.

 
2019-09-09

av TitaFinland FINLAND

Hotellet så gott som i centrum

Nära till olika tavernor, nära till SuperMarket, inte långt från stranden. Bra att gå en kort promenad förrän man solbadar. Något slitet hotell, men fanns ingen ohyra som någon hade påstått. Trivdes nog på hotellet. Men man är ju mera ute i naturen när man har sol och värme. Rekommenderar nog hotellet!