Resor till Los Gigantes & Playa de la Arena

Los Gigantes

  • Mysig småstadsatmosfär
  • Dramatiskt landskap
  • Vackra solnedgångar

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Lugn och ro och goda utflyktsmöjligheter utmärker våra resor till Los Gigantes på Teneriffas sydvästkust. Här kan du både vila ut och samla energi genom nya, fascinerande naturupplevelser. Du bor i den trivsamma fiskebyn Puerto de Santiago och direkt vid stranden Playa de la Arena, med genuin och avslappnad stämning.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Los Gigantes & Playa de la Arena

Transfer

Från flygplatsen Reina Sofia till våra hotell i Los Gigantes/Playa de la Arena ca 1 timme.

Stränder

En liten lavastrand med svart, fin sand i Los Gigantes/Playa de la Arena.

Mer fakta

Väder

jan 18°c
feb 18°c
mar 18°c
apr 19°c
maj 20°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 21°c
dec 19°c
8,2 av 10 Los Gigantes & Playa de la Arena
Våra gästers betyg, baserat på 307 omdömen

Alla orter Teneriffa

Callao Salvaje

Callao Salvaje är Teneriffas senaste tillskott av avkopplande semesterorter vid havet. Hit har de stora turistmassorna ännu inte nått och den charmiga stadskärnan är lugn med några få restauranger och barer. Vid lägenhetshotellet Atlantic Holiday Center finns en liten lavastrand, och Playa de las Americas stora nöjesutbud ligger bara en taxiresa bort.

Kryssningar

En kryssning ger en fantastisk möjlighet att under en och samma resa utforska olika platser, kulturer och resmål, samtidigt som du njuter av bekvämligheter och avkoppling ombord på ett bekvämt kryssningsfartyg.

Golf del Sur

Res till Golf del Sur på Teneriffas sydkust, en orörd pärla och ett paradis för golfare. Men det är så mycket mer än bara golfbanor, här finns restauranger och butiker om än i mindre skala än i de närbelägna större semesterorterna Los Cristianos och Playa de las Americas.

Los Cristianos

Los Cristianos passar dig som vill bo lite lugnare, men ändå ha tillgång till ett bra utbud av restauranger och shopping längs de charmiga gågatorna. De två sandstränderna skyddas från vindar tack vare ortens läge i en bukt, och alla möjliga vattensporter erbjuds. Passa på att ta en tur längs den långa strandpromenaden, som fortsätter förbi livliga Playa de las Americas, ända till Adeje.

Puerto de la Cruz

Söker du en äkta kanarisk stad med en gammal stadskärna med små, söta hus och omsorgsfullt arrangerat blomster, ska du semestra i Puerto de la Cruz. Här ligger flera av Teneriffas bästa restauranger, två lavastränder med mörk sand och de populära havsvattenpoolerna Lago Martiánez, designade av César Manrique.

Playa de las Americas

Playa de las Americas ligger på den solsäkra sydkusten och är Teneriffas mest fartfyllda resmål. Här väntar utmärkta restauranger, sportaktiviteter som golf och tennis och några av Teneriffas bästa hotellanläggningar. Strandpromenaden är över en mil lång och sjuder av liv och rörelse, och för den partysugne finns gott om nattklubbar och barer.