Rumstyper på Salobre Hotel & Resort

Deluxerum

Bekväma och eleganta deluxerum som har platt-tv med satellitkanaler. Telefon och minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrummet har regndusch med panoramautsikt och separat badkar samt wc. Morgonrockar och hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum plus

Fina deluxerum plus som har platt-tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Morgonrockar och hårtork. Badrummet har regndusch med panoramautsikt och separat badkar samt wc. Balkong med vackra vyer mot golfbanan. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter högt upp på hotellet. Juniorsviterna består av ett sovrum och ett separat vardagsrum med bäddsoffa och fåtöljer. Telefon och platt-tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Två badrum med bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 84 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Sviter med en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med soffa (ingen dörr mellan delarna). Telefon och platt-tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Morgonrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med modernt, ovalt badkar och separat regndusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 77 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.