Rumstyper på Salobre Hotel & Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Morgonrockar och tofflor. Hårtork. Badrumsartiklar. Badrummet har dusch med panoramautsikt och separat badkar samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum plus

Deluxerum plus med balkong och utsikt mot golfbanan. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv och internationella kanaler. Morgonrock och tofflor. Hårtork. Badrumsartiklar. Badrummet har dusch med panoramautsikt och separat badkar samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. Sviterna ligger högt upp inom hotellet och består av ett sovrum och ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Morgonrockar och tofflor. Hårtork. Badrumsartiklar. Två badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 84 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Svit

Svit med balkong. Sviten består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Ingen dörr mellan delarna. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering. Minibar. Tv med internationella kanaler. Morgonrockar och tofflor. Hårtork och badrumsartiklar. Badrum med modernt, ovalt badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 77 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.