Kundomdömen om INNSiDE by Melia Fuerteventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rummet, balkongen, poolen, bra frukost
-
Unken lukt på badrummet, middagen var inte alltid jättebra, träning/yoga var på grannhotellet och var svår att hitta

Bekräftad gäst: 2022-01-14


8 av 10

+
Läget var underbart
-
Det var mycket lyhört och jag hade i min bokning önskat ett rum högt upp och tyst. Men när vi kom så fick vi ett rum precis på mitten med grannar runt om. Ena dagen spelades det tysk tecno på balkongen bredvid och nästa så var grannarna uppe och gick i klackskor kl. 06.30 på morgonen. Så de brydde sig inte alls om vårt önskemål tyvärr. fanns ingen yogamatta på rummet som det stod och jag upplevde inte att hotellet hade den "hälsostämpel" som jag förväntade mig. De yogaklasser och Pilatesklasser som erbjöds var det lång kölista till, och man var tvungen att boka gymmet? En del av detta arrangemang med allt som skulle bokas och passas tider tror jag berodde på Corona restriktioner.

Bekräftad gäst: 2021-12-10


10 av 10

+
Allt!!! Fantastisk hotell, personalen & servicen 🤩 Längtar tillbaka och detta är nu vårt nya favorit hotell!
-
Att det finns vatten i minibaren som ingår i priset!

Bekräftad gäst: 2021-12-06


9 av 10

+
Lugn stämning och bra rum
-

Bekräftad gäst: 2021-11-29


10 av 10

+
Bra läge lugnt och skönt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-02-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

834 omdömen
Utmärkt
 
544
Väldigt bra
 
175
Bra
 
67
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-13

av 326lenap Uppsala, Sverige

Bra hotell

Vi bodde i ett rum de kallade standardrum. För oss var det jättefint. En härlig terass med en dubbelsolsäng. Mycket grönt och blommor i trädgården. Rummet var stort, ljust, möblerat med stor dubbelsäng skrivbord, gungstol, någon form av relaxbed samt ett badkar i rummet. Badrummet var också fint. Välstädat, vatten på rummet. Eftersom det ligger lite avsides så betalade vi för middagsbuffen. Det var det enda som inte var bra med hotellet. Den var rent ut sagt dålig. Maten var kall och smaklös. Utbudet var väl sådär om man jämför med andra bufféer. Absolut inte värt pengarna. Frukosten var däremot jättebra. Fanns mycket att välja på och smakade bra. Hotellet kändes som ett bra ställe för rekreation. Bufféer var det som drog ner betyget. Personalen i receptionen var kunniga och trevliga. Kommer gärna tillbaka.

 
2021-12-18

av martinsG5935XM Thalwil, Schweiz

for single Travellers to expensive

Standard Rooms with no view to expensive for single Travellers no flexibility to give an upgrade for Single Travellers....... the Bird at the Breakfast are horrible.....has to be resolved. Reception employees are not all friendly and stuck up...

 
2021-11-29

av Diane C Great Bookham, Storbritannien

Wonderful hotel

We love this hotel , the staff , the rooms, the pool , the atmosphere and the food are all exceptional. Highly recommend this place for anyone wanting a totally relaxing break in a wonderful beach front setting.

 
2021-11-29

av Christopher E Mountshannon, Irland

A wonderful oasis of calm and relaxation with delicious food and a lovely cool room.

My wife and I have just returned from the Innside by Melia, where for one week we were treated royally by the friendly staff. We chose half board, and were both impressed by the range of delicious fresh food, salads, fish breads and cheeses, as well as amazing desserts. A tranquil infinity pool with comfortable sun loungers beside a cafe and bar is the hub of this hotel’s facilities. The architecture was cool and interesting, and there is an abundance of local trees, shrubs and cacti. We had the most restful holiday, full of sunshine, a beach 500 metres away, spacious comfortable room with a great shower and a large balcony with a double sun bed. One the the best hotels we have ever stayed in, peaceful, tranquil, a dream!

 
2021-11-23

av xandratusveld Berg en Dal, Nederländerna

Best hotel ever!

This hotel is great. We have been all over the world, and these last few weeks were wonderful. Great room, great food, nice people. It was quiet (but you have to ask for a room further away from the pool and restaurant) and relaxed. We realtime felt a little spoiled