Kundomdömen om INNSiDE by Melia Fuerteventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lungn atmosfär och inga barn
-

Bekräftad gäst: 2022-11-11


3 av 10

+
Personalen alltid glad.
-
Maten var inte alltid varm. Svårt att komma åt. Så högt eller glasskiva i vägen så man inte når in och ta. Personalen såg lite billiga ut i t-shirt. I början visste man inte om det var gäster eller personal. Synd att man måste boka en tid för frukost och middag. Kändes stressigt.

Bekräftad gäst: 2022-10-28


9 av 10

+
bra säng, bra städning, bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-04


7 av 10

+
Fint läge vid lagunen. Perfekt för promenader! Stort rum, bra sängar och kuddar. Fin terass i juniorsvit. Bra solsängar.
-
Det som var minst prisvärt var kvällsbuffen, mkt som var kallt (borde varit varmt) och ganska dyrt 22E p/p om man betalade per gång. Vi var där i 14 dgr och glada att vi inte bokat middag varje dag. Har man bil åker man lätt till Costa Calma och äter. Roomservice stängde 18.30. Saknade en förstoringsspegel på toaletten. Svårt med linser, smink när spegeln sitter en halvmeter in från handfatet. Hotellet kändes lite kyligt på ngt vis, många stora tomma ytor, men litet vid pool och bar. Högt ljud i matsalen, men så är det oftast när det blir så mkt folk, slamrigt.

Bekräftad gäst: 2022-04-01


9 av 10

+
Rummet, balkongen, poolen, bra frukost
-
Unken lukt på badrummet, middagen var inte alltid jättebra, träning/yoga var på grannhotellet och var svår att hitta

Bekräftad gäst: 2022-01-14


8 av 10

+
Läget var underbart
-
Det var mycket lyhört och jag hade i min bokning önskat ett rum högt upp och tyst. Men när vi kom så fick vi ett rum precis på mitten med grannar runt om. Ena dagen spelades det tysk tecno på balkongen bredvid och nästa så var grannarna uppe och gick i klackskor kl. 06.30 på morgonen. Så de brydde sig inte alls om vårt önskemål tyvärr. fanns ingen yogamatta på rummet som det stod och jag upplevde inte att hotellet hade den "hälsostämpel" som jag förväntade mig. De yogaklasser och Pilatesklasser som erbjöds var det lång kölista till, och man var tvungen att boka gymmet? En del av detta arrangemang med allt som skulle bokas och passas tider tror jag berodde på Corona restriktioner.

Bekräftad gäst: 2021-12-10


10 av 10

+
Allt!!! Fantastisk hotell, personalen & servicen đŸ€© Längtar tillbaka och detta är nu vårt nya favorit hotell!
-
Att det finns vatten i minibaren som ingår i priset!

Bekräftad gäst: 2021-12-06


9 av 10

+
Lugn stämning och bra rum
-

Bekräftad gäst: 2021-11-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

932 omdömen
Utmärkt
 
623
Väldigt bra
 
189
Bra
 
70
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-10-13

av 326lenap Uppsala, Sverige

Bra hotell

Vi bodde i ett rum de kallade standardrum. För oss var det jättefint. En härlig terass med en dubbelsolsäng. Mycket grönt och blommor i trädgården. Rummet var stort, ljust, möblerat med stor dubbelsäng skrivbord, gungstol, någon form av relaxbed samt ett badkar i rummet. Badrummet var också fint. Välstädat, vatten på rummet. Eftersom det ligger lite avsides så betalade vi för middagsbuffen. Det var det enda som inte var bra med hotellet. Den var rent ut sagt dålig. Maten var kall och smaklös. Utbudet var väl sådär om man jämför med andra bufféer. Absolut inte värt pengarna. Frukosten var däremot jättebra. Fanns mycket att välja på och smakade bra. Hotellet kändes som ett bra ställe för rekreation. Bufféer var det som drog ner betyget. Personalen i receptionen var kunniga och trevliga. Kommer gärna tillbaka.

 
2022-11-03

av PaulL6946

5 day holiday in Costa Calma

Beautiful rooms, fantastic views, good size infinity swimming pool and fantastic buffets (both breakfast and dinner are highly recommendable!). A perfect place to relax directly connected to the wild beaches of Playa Sottovento. From here you can walk all the way to Morro Jable on the beach !

 
2022-09-17

av Sept_22_0

Really good hotel

Nice view from pool and room Really good breakfast and dinner. Lunch is perfect. Prices are fine for the experience. Really relaxing; perfekt vacation for calm down and relax. Live music and nice service. The only think was that some waiters wasn’t able to speak or understand English. But there also some they speak three languages perfekt.

 
2022-09-09

av 275bend Khuk Khak, Thailand

Wow-What an amazing place!!

A fantastic week of stunning scenery, attentive,effficient service and a tastefully stylish environment which made us feel completely relaxed,welcome and able to switch off fully during our stay. The peaceful vibes and superior quality of the rooms and decor added to the whole experience in an incredibly pleasant way. I can't think of any negative elements whatsoever. A great building to stay in next to probably the most beautiful beach I've ever seen. Absolutely professional service consistently in all departments-but especially the restaurant /bar heroes, who were absolutely fluid and quick to respond to any requests. We'll definitely be back in the spring for more of the above! Thanks to the team for a wonderful week to remember!!

 
2022-08-30

av roisino21 London, Storbritannien

Amazing hotel!

I stayed here with my mum for 8 days in August 2022 and let me just say this hotel is stunning! From the hotel grounds to the rooms and the surroundings it all looks just like the pictures. It’s about an hour drive from the airport, we hired a shuttle through Canary Shuttle for €32 return. I’d recommend hiring a car if you want to see more of the island as the hotel isn’t in town and there isn’t much close by. The Melia hotel behind does have a little shop inside which is good to know if you want to buy some big bottles of water, snacks, sun lotion and other stuff. The hotel decor is nice. Our room was very spacious, clean and the view was fantastic. I requested a room on the highest floor so we had a really nice beach view from our balcony. The room was cleaned well, bed made and fresh towels whenever we left them on the floor in the shower. The cleaners work really hard as there’s quite a lot of rooms to clean and it’s so hot out there. All the staff were friendly, always saying good morning/hello when we passed. The food and drink was nice, lots of selection and something different every night. The only thing is some of the food at the buffet was cold, so would advise getting food when it’s first served. The hotel faces the beach so it’s endless views. There is also a lagoon that fills up with water sometimes, a beautiful phenomenon. A bit too windy to stay at the beach but it’s good for kitesurfing. The wind is good for sunbathing though as it’s so hot! The pool area is nice, quiet and clean but there isn’t enough sun beds for the guests. All of the beds are gone by about 10am, as people put their towels down to hold them so we ended up doing the same. That’s the only issue I had with the pool area, everything else was perfect. There’s a little bit of nature in and around the hotel, little birds, lizards and they also look after the cats there which I was really happy about! A cute one called Monolo is often seen around the grounds, he welcomes pets lol. The staff who were there during breakfast/lunch/dinner and who served drinks at the bar by the pool are super nice. Didn’t manage to catch the names but Jesus was one of them, so a special thank you to him and the rest! I would happily stay here again!