Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

2719 omdömen
Utmärkt
 
882
Väldigt bra
 
970
Bra
 
497
Mindre bra
 
195
Underkänt
 
175

5 senaste omdömen

2018-08-05

av Andreas B

Kan ej rekommendera

Var 5 dagar på detta hotell och förutom läget och helt ok personal i receptionen är inte hotellet speciellt trevligt. Smutsigt runt poolen och alldeles för mycket folk. Jättehög musik hela dagarna som gjorde det näst intill omöjligt att vistas där. Glömde även städa vårt rum så vi fick påminna om det. Även mycket berusade engelsmän.

 
2018-05-08

av Michael E

Det blir nog sista gången här.

Har bott här 5 gånger men nu är det slut. Frukosten har stigit ca 40% från förra året om jag inte minns alldeles galet. AC-anläggningen är trasig och det är en kloaklukt i rummet. Måste sova med öppen balkong. Toaletten var trasig och gick inte att spola när jag kom hit, den lagades i alla fall. Städning skall ske varje dag är det sagt, det skedde 3 gånger under veckan som vi var här. Synd på ett så bra läge med stranden nära. Men hur tänker man när man tar betalt för gäster när de vill ligga på solsängar, detta är både vi pool och stranden.☹️

 
2017-10-19

av Jan B Uppsala, Sverige

Prisvärt boende

Bästa läget i Carihuela gör Sol Timor till ett bra val. Fräscha och praktiska lägenheter,de flesta med suverän sea view! Mycket bra eget enskilt poolområde. Nära till beach och alla strandrestuaranger!

 
2017-04-11

av Lotta R Hällingsjö, Sverige

Poolen är fantastiskt bra! Enkelt och trivsamt hotell

Var på besök i april 2017. Bodde i en enkel lägenhet med ett rum och kokvrå. Liten smal dubbelsäng som var mycket hård. (gick inte att få någon extra madrass) En fåtölj, en stol och en träsoffa. Enkel men funktionell köksutrustning. Saknas diskutrustning. Badrum med badkar, toa och bidé. Gott om frottéhanddukar. Lyhört. God frukost som vi köpte till, 75 SEK för vuxen och 37 SEK för barn under 12. Trivsamma balkonger men vår var tyvärr utan sol, men med fantastisk utsikt från 8:onde våningen. Poolen var toppenbra. Stranden oerhört nära, härliga vågor. Dålig service i poolbaren.

 
2016-07-13

av nenne68 Södertälje, Sverige

Godkänt

Hotellet är godkänt ligger väldigt nära stranden. Vi har lägenhet med havsutsikt från balkongen. Det finns pool spelhörna frisör mataffär och restaurang mm uppträdande för barn och vuxna. Det finns även tennisbana, minigolf, massage mm. Hotellet har liveuppträdanden på kvällarna.