Resor till Torremolinos & Benalmadena

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Torremolinos är den gamla fiskebyn som på 1960-talet blev den första turistorten på Costa del Sol. Idag trängs härliga restauranger, ett festligt nattliv och shopping i byn. Stranden i centrala Torremolinos, El Bajondillo, är livlig och det ligger flera restauranger längs strandpromenaden. I Benalmadena som ligger strax väster om Torremolinos väntar härliga sandstränder, roliga aktiviteter och ett pulserande nattliv.Fakta om Torremolinos & Benalmadena

Tidsskillnad

Costa del Sol och Spanien har samma tid som Sverige.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

När du reser hit landar du på Malagas flygplats. Transfer från Malagas flygplats till Torremolinos & Benalmadena tar ca 30 minuter och kan köpas som tillval från Apollo.

Ankomst
Har du bokat transfer går du ut från flygplatsen och ta sikte på en lite fyr. Ca 15 meter till vänster hittar du "Shuttle". Har du problem med att hitta rätt kan du ringa Rios Shuttle i Malaga tel. +34 678 769 161. Observera att det kan vara väntetider i samband med ankomst.

Avresa
Returen till flygplatsen: 48-24 timmar innan avresa kan du klicka här för att se när du blir upphämtad. Shuttle referens number = samma som ditt Apollobokningsnummer.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 20°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 17°c

Alla orter Costa del Sol

Fuengirola

Res till Fuengirola på spanska solkusten och njut av lata dagar på stranden, historiska sevärdheter och ljumma restaurangkvällar. Här finns något för alla och det mesta som behövs för en härlig semester.

Estepona

Mellan Sierra Bermeja i norr och medelhavet i söder ligger Estepona – en större turistort som behållit mycket av sin genuina andalusiska charm! Här finns inga höghus eller större hotellanläggningar, man valt att ha kvar den traditionella sydspanska miljön med trånga gränder, vitkalkade hus och bilfria gator sida vid sida med turismen.

Marbella & Puerto Banus

Spanska solkustens pärla Marbella bjuder på vackra stränder, mysiga torg och gudomlig shopping. Inte långt härifrån hittar du Puerto Banús med den kända marinan och lyxig shopping. På en resa till hit är det svårt att inte bli förälskad, i den härliga atmosfären, de vänliga människorna och det sköna vädret.

Nerja, Benamocarra & Viñuela

Upptäck det vackra Andalusien. I Nerja och området där omkring lockar långa och breda stränder, vinodlingar, pittoreska konstnärsbyar och vandringsleder. Bo på strandnära hotell i Nerja, eller välj ett avskilt hotell uppe i bergen där du kan njuta av lugnet och de grönskande omgivningarna.

Malaga

Res till Malaga där en mix av cityliv och lata dagar på långsträckta stränder väntar. Malaga lockar med ståtliga sevärdheter, ett härligt klimat året om, samt mysiga fisk- och tapasrestauranger gör staden till ett omtyckt resmål man gärna återvänder till. Malaga ligger längs solsäkra Costa del Sol, nära golfbanor och omtyckta semesterorter som Fuengirola och Marbella.