Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1134 omdömen
Utmärkt
 
386
Väldigt bra
 
420
Bra
 
200
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2023-05-20

av Maria O Säffle, Sverige

Bästa läget

Jätte fint hotell med bästa läget till strandpromenad och stranden. Rent och snyggt hotell där städerskorna gjorde ett fantastiskt bra jobb. Lite hårda sängar. Underhållning flera kvällar i veckan. Dyra drinkar i baren/ ingen happy hour. Fint poolområde. Godkänd frukost samt kvällsbuffe'. Den äldre generationen av servicepersonalen behöver dock skickas på " charmkurs" de yngre gör ett enastående jobb. Synd att solstolarna på stranden inte ingår i hotellets utbud. De kostar 7 euro/ dag . Mysig spaavdelning som är gratis.

 
2020-02-27

av Kajan36 Lomma, Sverige

Albatros 22 dagars resa

MS Amaragua i Torremolinos har det som man förväntar sig som pensionär för att få service och avkoppling. Frukost och middags bufféerna är mycket varierade så man behöver inte tröttna på maten. Annars finns det barer och restauranger runt hotellet och längs den långa strandpromenaden som ligger precis nedanför hotellet. Närbutik runt hörnet för inköp av vatten och andra drycker. Poolområdet är fint med gott om solstolar. Busshållplats på 5 min gångavstånd för resa väster eller österut.

 
2020-02-25

av Solveig H Haverdal, Sverige

MS Amaragua - mycket bra hotell

Bodde här tre veckor över jul och nyår. Reste med Albatros. Deras guider var trevliga och ordnade mycket extra för att alla skulle trivas. Frukost och middagsbuffe var utomordentliga, vällagat och omväxlande. Specialmiddagarna tid juldag och nyår var helt outstanding.

 
2020-02-24

av Mongela Staffanstorp, Sverige

Långsemester

Ett jättefint hotell med perfekt läge vid strandpromenaden. Rummen fina. Städningen helt utan anmärkning. Trevlig, tillmötesgående personal. Frukostbuffén riklig. Till middagen fanns alltid fisk, fågel eller kött av olika slag. God och vällagad mat. Inredningen i matsalen var mycket tilltalande.Vi var där i tre veckor och jag kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-12-01

av Bitte H Stockholm, Sverige

Bra läge på strandpromenaden

Välutrustat hotell, finns ett bibliotek i lobbyn med rätt så mycket böcker. Buffén var rätt så tråkig, ingen större variation, frukosten var helt ok. Bra service, vår minibar höll inte kylan. Efter vi påpekade det för receptionen tog det 5 minuter till en kille kom och kollade. 10 minuter ytterligare så har vi en ny kyl.(vi var på en 3 veckors resa, så minibaren var för oss att fylla) Till själva Torremolinos är det en promenad på ca 25-30 minuter, finns en hiss som tar en upp för 50 cent enkel väg. Det är 138 trappsteg upp.