Kundomdömen om Moon Dreams Torremolinos

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

640 omdömen
Utmärkt
 
351
Väldigt bra
 
167
Bra
 
65
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2020-10-08

av Jakob W Staffanstorp, Sverige

Fint hotell med trevlig personal

Vi spenderade en vecka på Hotel El Tiburon i Augusti 2020. Hotellet är ett mysigt lite mindre hotell som är väl underhållet och rent. Rummet var lagom stort och välstädat. Hotellets personal lyfte upplevelsen en nivå med sitt vänliga och hjälpsamma bemötande. Hotellet ligger bra till och det är mycket nära både till restauranger och strand.

 
2020-10-05

av bhallengren Bjuv, Sverige

Supertrevligt!

Ett lite mindre, familjärt hotell. Supertrevlig personal som är väldigt tillmötesgående och välkomnande. Rent och ordentligt. Bra, fräsch och varierad frukost. Välsorterad bar och snabb service. Jättebra läge 100 meter från stranden. Tyst och lugnt trots att barer och restauranger ligger runt hörnet. Kommer gärna tillbaka!

 
2019-04-06

av G3756TEmariaf Benalmadena, Spanien

Extremt vänlig och serviceinriktad personal

Superfräscht litet hotell med lite annorlunda dekor. Perfekt läge. En besvikelse var att spat var stängt för renovering vilket inte framgick när vi bokade. Fin utsikt speciellt från 4:e våningen där premiumrummen ligger, de har även access till en takterass medvsolsöngar.

 
2017-05-22

av Stisse B Gävle, Sverige

Fantastiskt trevligt hotell med underbar personal.

Vi lyckades hitta detta hotell efter att vi med mycket kort varsel blivit avbokade från det hotell som vi i god tid hade bokat. Detta visade sig vara ett riktigt lyckokast eftersom detta hotell visade sig vara en riktig pärla. Ett mycket modernt hotell inrett med mycket fin design rakt igenom. När dessutom det visade sig att personalen var helt underbar så kändes det mesta rätt. Stort tack för 10 underbara dygn hos Er. Jag saknar Er alla i receptionen, i baren och den underbare poolchefen. Det känns som vi fick många nya fantastiska vänner. Att stranden sedan låg 3 minuter bort gjorde inte det hela sämre. Vi återkommer gärna vid ett annat tillfälle och rekommenderar verkligen ett besök på detta hotell.

 
2023-05-21

av Wander741262 Teddington, Storbritannien

Brilliant

A great boutique hotel without all the bells and whistles. Lovely accommodating, helpful and friendly staff. Small bar and pool which is just perfect. Excellent breakfast, but sadly no longer do eggs to order. We will return again.