Kundomdömen om Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

2180 omdömen
Utmärkt
 
665
Väldigt bra
 
777
Bra
 
418
Mindre bra
 
190
Underkänt
 
130

5 senaste omdömen

2022-04-30

av Titleist9900 Varnamo, Sverige

Hotell ute i ingenstans

Hela hotellkomplexet känns som en kvarleva från 70-talet. Hotellet ligger väldigt off och man måste ta taxi för att se mer om man inte vill nyttja all-inclusive. Frukosten var ok men inget mer, dock var matsalen som en skolmatsal med väldigt hög ljudvolym. Rummen var rena och fräscha men standarden var som ett svenskt 3 stjärnigt hotell. Jag skulle inte bo där igen om jag åkte till området igen. Välj något annat hotell mer centralt.

 
2021-11-19

av Gripentekla Karlskrona, Sverige

Stort komplex med superb frukost

Hotellet ligger mkt bra i förhållande till stranden. Svårt att finna på GPS- fel adress. Personal i receptionen var mkt trevlig, smidig incheckning. Parkering kostade 6€/dygn. Gemensamma ytor rymliga och minimalistiskt möblerade. Mkt bra för barnfamilj till rullstolsbundna besökare. Rum: stort ljust med bra ytor. Bra badrum ( synd att hantverkarna slarvat så mkt med ytfinish- kommer bli mögelangrepp om något år). Frukost: det är det absolut största pluset!! Mkt av det mesta och fräscht. Steker till din omelett på plats. Både inomhus liksom utomhus platser. Utsikten är vacker med stranden precis utanför. Kan rekommenderas varmt.

 
2018-11-02

av rolf1632 Skövde, Sverige

Fräscht hotell med mycket välsmakande middagsbuffé.

Stora delar av hotellet har renoverats, ljust och trevligt. Ljudnivån något hög i bla matsalen. Maten mycket välsmakande, personalen trevlig. Fanns dagsaktiviteter som gym men även yoga. Underhållningen på kvällarna omväxlande och av hög klass. Bra läge för oss golfspelare, hotellet kan ordna tidsbokning på flera banor med bra rabatt. 10 minuter med bil bl a till Atalaya Old och New, El Paraiso, El Higural och Los Arqueros. Los Naranjos mfl med något längre restid. Kan rekommenderas.

 
2017-05-28

av trollanette Göteborg, Sverige

Körresa

Välstädat på alla sätt, superfin frukost. AC fungerade inte då man ville, 4/7 dagar varmt på rummet. Inga vattenkokare på rummet så kaffe/te på andra tider än frukost kan man glömma. Barens kaffe... nja.

 
2017-02-15

av eva L Landskrona, Sverige

Vi bodde häri samband med golf

Trevligt vänligt hotel med bra mat, fina sälskapsutrymme och dans och underhållning ett par ggr i veckan. Polområdet är väl tilltaget och det finns även gym och inomhuspool. Olika storlekar på rummen men vi bytte från ett större till ett mindre rum med sol och utsikt över poolen, det var rejält tilltaget.