Kundomdömen om Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

2322 omdömen
Utmärkt
 
742
Väldigt bra
 
809
Bra
 
435
Mindre bra
 
198
Underkänt
 
138

5 senaste omdömen

2022-11-27

av jonnyvikstrom Stockholm, Sverige

För avsides utan transporter

Dom svenska recensionerna här är väldigt rätt. Ingenting att rekommendera. Utan bil hopplöst läge. Buss situationen ännu mer hopplös. Institutions känsla. Ej renoverat annat än golv och målat. Gamla möbler och fängelsesäng och kuddar. Lobby bar frusen pizza och burkvatten 140 spänn. Ok frukost inget extra utom omeletterna som gjordes på begäran.👍 Jag betalade bara 500 kr natten men skulle jag betala mer? Nej. Ska jag tillbaks. Nej.

 
2022-07-07

av BanDanne81 Costa Teguise, Spanien

Ett bra hotell med dåligt läge

Blir 3+ i slutbetyg när vi summerar våra två veckor här. Rummet var bra och sängarna helt ok men kuddarna var hopplösa, långa och smala och inget som föll mig i smaken. Städning var bra och faciliteterna inomhus skulle jag säga är trevliga och fräscha. Maten har varit bra även om den blir lite enformig efter två veckor. Servicen har överlag varit ganska dålig då man prioriterar spanska gäster först och man gör det så svårt för all-inklusive gästerna att förstå vad som ingår och man får inte ta något själv, överlag känns hela upplägget snålt och förhindrande. Utomhus ytorna kan vara bättre men gott om solstolar och man behöver inte jaga. Lite tråkig utomhus miljö överlag. Läget är det som drar ner betyget mest, ligger riktigt off och utan något närliggande. Vi hade bil och det var ett måste om man inte bara vill vara på hotellet. Vi har haft det bra men kommer inte återvända

 
2022-06-11

av Rekreation Höör, Sverige

Stort väl fungerande hotell

Bodde på 7:e våningen med utsikt över havet. Stort fint rum med stor balkong. Buffè med god mat. Pris för en flaska vatten 500 ml över 2 Euro, ingenstans att fylla på vatten i vattenflaska. Stranden mycket stenig, men fina pooler Rund stor pool där det var mycket lugnt, som dessvärre inte öppnade förrän kl.12 och stängde kl.19, inhägnad när den var stängd

 
2022-04-30

av Titleist9900 Varnamo, Sverige

Hotell ute i ingenstans

Hela hotellkomplexet känns som en kvarleva från 70-talet. Hotellet ligger väldigt off och man måste ta taxi för att se mer om man inte vill nyttja all-inclusive. Frukosten var ok men inget mer, dock var matsalen som en skolmatsal med väldigt hög ljudvolym. Rummen var rena och fräscha men standarden var som ett svenskt 3 stjärnigt hotell. Jag skulle inte bo där igen om jag åkte till området igen. Välj något annat hotell mer centralt.

 
2021-11-19

av Gripentekla Karlskrona, Sverige

Stort komplex med superb frukost

Hotellet ligger mkt bra i förhållande till stranden. Svårt att finna på GPS- fel adress. Personal i receptionen var mkt trevlig, smidig incheckning. Parkering kostade 6€/dygn. Gemensamma ytor rymliga och minimalistiskt möblerade. Mkt bra för barnfamilj till rullstolsbundna besökare. Rum: stort ljust med bra ytor. Bra badrum ( synd att hantverkarna slarvat så mkt med ytfinish- kommer bli mögelangrepp om något år). Frukost: det är det absolut största pluset!! Mkt av det mesta och fräscht. Steker till din omelett på plats. Både inomhus liksom utomhus platser. Utsikten är vacker med stranden precis utanför. Kan rekommenderas varmt.