Youth Sports Camp

Sporter och andra aktiviteter

Under Youth Sports Camp har deltagarna chansen att prova på en mängd olika sporter. Träningen presenteras av utbildad tränings- och sportpersonal. Efter en härlig morgonstart följer ett fullspäckat program med inslag som morgonyoga, träning på stranden, basket, simning och löpning. Deltagarna får också chansen att ägna sig åt rolig och varierande gruppträning.

Sport, workshops och gemenskap

Det handlar inte om att tävla och vårt läger är ingen elitskola. Youth Sports Camp är ett läger där deltagarna provar på olika sporter under ledning av professionella instruktörer. Vi börjar veckan med roliga teambuilding aktiviteter för att lära känna varandra. Under veckan ges också lärorika workshops/föreläsningar. Självklart finns det även tid att umgås och ha trevligt tillsammans på lägret och det finns också en lounge där man kan hänga och spela rundpingis, bordshockey, surfa eller bara umgås tillsammans. På kvällarna blir det musik/sportquiz, och annat skoj.

Aktiviteter för alla

Programmet är uppdelat i fem träningsdagar och en utflyktsdag. Nu har du chansen att prova på en mängd olika sporter och aktiviteter! Daglig simträning med möjlighet att lära sig crawla erbjuds också eftersom det är extra viktigt att ungdomarna känner sig trygga i vattnet. Vi hanterar alla i grupper, men ser till att alla deltagare får en utmaning och kan växa i respektive sport på ett personligt plan. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller känner sig bekväm i sin idrott, alla kommer att utmanas på ett roligt sätt. Här kan du inom kort ladda ner veckoprogrammet för en bättre överblick.

Aktiviteter

Teambuilding, yoga och morgonträning, simning, funktionell träning, lekar och tävlingar. Vi testar olika träningsformer och blandade dansstilar. Vi provar på golfsvingar, minigolf, futsal, innebandy, fotboll, basket, tennis mm.