Dans och full fart med Nina Therese

Nina Therese är en sprudlande tränare som kommer få dig att ge det där lilla extra på träningen! Hon älskar att dansa och zumba och med hennes bakgrund som personlig tränare får du en trygg och bra upplevelse på alla hennes träningspass.


Klassbeskrivningar

Zumba/Zumbadance: Klassen med inslag med allt från salsa och merengue till reggaeton, pop och soca. Varje medryckande låt har sin koreografi. En riktig feel-good-klass där du glömmer att du tränar. Ditch the workout, join the party!

Core®: 30 minuter med fokus på stärkande övningar för bålen; mage och rygg.

(Dance)Aerobic: Konditionsträning där vi bygger block för block till en sammanhållen kombination. Svettfest, hög puls och full fart!

PulsSterk: Intervallbaserad klass med en kombination av kondition och styrka. Övningarna kan anpassas efter nivå. Detta är alltså en klass som passar alla!

Les Mills TONE ®: En klass där du får träna både kondition och styrka. Klassen är uppdelad i en konditionsdel och en styrkedel. Fokusera på core i alla övningar. Vi använder kroppsvikt, viktplattor och andra redskap i dyrkedelen.

WOD: Detta är klassen för dig som vill ha ett effektivt träningspass. Klasserna i WOD-boxen är varierande, både när det kommer till upplägg och innehåll, men har alltid den gemensamma nämnaren funktionell träning. Crossfit är en effektiv träningsform, som utmanar flera färdigheter i ett och samma pass. Passen är korta men intensiva och bygger på de tre huvudelementen styrka, kondition och kroppskontroll. Övningarna anpassas efter individens nivå och färdigheter.

StepSterk: En intervallbaserad klass, där vi kombinerar konditionsträning på stepboxen och grundläggande styrkeövningar för hela kroppen med stänger och viktskivor. Varannan låt på steg och på golvet med vikter.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 timmars daglig truppträning, med undantag för ankomst- och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst. OBS! Vissa pass på Playitas Resort kan vara mot avgift.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser själv kommer du aldrig att känna dig ensam. På våra sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Du kan vara med på pass oavsett tidigare erfarenhet, instruktörerna hjälper till att anpassa så att alla kan delta oavsett nivå. Åldersgräns från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Du kan delta på alla passen med gästinstruktören. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum för träningsveckan. OBS! Vissa pass på Playitas Resort är mot avgift.

Info om veckan

All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum och hotell:
4-11 juni 2023 Porto Myrina – powered by Playitas
27 august - 4 september 2023 Levante – powered by Playitas

Avreseflygplats: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:

  • All träning denna vecka med gästinstruktör Nina Therese
  • Hotell och sportfaciliteter i toppklass

Boka Porto Myrina – powered by Playitas

Boka Levante – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Nina Therese Olafsen

Nina Therese jobbar nu som instruktör på idylliska Tjøme nära Tønsberg i södra Norge. Zumba (hög energi och full fres variant) är hennes favorit, men kör även Les Mills konceptet, Bootcamp mm.

Hon har anatomi och fysiologi från Oslo University College och är kvalificerad som personlig tränare från Norges idrottshögskola. Hon har dansat sedan hon var liten. Arbetade som gruppträningsinstruktör och PT på Active Family Club, Fresh Fitness och nu på Fokus Training Center i Tjøme där hon även ansvarar för grupplektioner. Hon brinner för hur träning ger ökat välbefinnande och hälsa, både fysiskt och inte minst psykiskt, oavsett ålder.


Om hotellet


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas