Crossfit för hela familjen med Peter "Pansar" Blaha

Ta chansen att träna crossfit med Peter ”Pansar” Blaha på Porto Myrina - powered by Playitas i sommar. Hotellet erbjuder träning i alla dess former för såväl stor som liten, och med superstarka kryddan Peter "Pansar" Blaha blir veckan till sommarlovets bästa. 

Träningsprofilen Peter "Pansar" Blaha bjuder på crossfitinspirerade pass för hela familjen! För svenska folket är Peter mest känd från ett populärt familjeprogram på tv som en entusiastisk gladiator. Med Peter Blaha erbjuder vi Crossfit-inspirerade fyspass med olika workouts anpassade så att både vuxna och barn kan vara med. På passen kommer ni få jobba med funktionella övningar och köra roliga workouts både i par och individuellt. Veckan avslutas med en kul Crossfit-lagtävling där alla kan vara med.


Om träningen

Vi erbjuder 1-2 pass om dagen med Peter "Pansar" Blaha, utöver Porto Plomari - powered by Playitas ordinarie sport- och träningsprogram.

PROGRAM KOMMER INOM KORT

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras

Vem kan delta

På Peters pass kan alla kan delta oavsett ålder. Målsman måste vara med om barnet inte kan delta självständigt eller är under 7 år.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med Peter är kostnadsfri för dig som bor på Porto Myrina - powered by Playitas under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan:

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 12-19 jun 2021

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn
Hotell: Porto Myrina - powered by playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Peter Blaha.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss:
Telefon: 08-519 307 07
Mejl: [email protected]
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Peter "Pansar" Blaha

Peter "Pansar" Blaha

Glad kille från Stockholm med ursprung från Tjeckien som numera bor i Linköping med fru och 2 barn. Älskar att träna och pressa sin kropp för för att bli en starkare och bättre Crossfit-atlet. Mest känd för att spela galen på tv och är en riktigt vinnarskalle. Har styrketränat i 24 år, spelat rugby i 20 år men tränar och tävlar numera i Crossfit sen 5 år tillbaka. Är entreprenör och driver bland annat Crossfit Highway i Linköping, Barnens Hinderbana och ProFitness Camps.  

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Sporthotellet Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar! Här finns aktiviteter för alla med härligt poolområde och strand. Yoga med havsutsikt, träna i det nybyggda gymmet, kör gruppträning med instruktörer, cykla mountainbike, SUP:a eller spela en tennismatch. De närliggande bergen erbjuder mängder av stigar som bara väntar på att upptäckas på hjul eller till fots och bukten vid hotellet är perfekt om du vill SUP:a eller paddla kajak. Många av sporterna och aktiviteterna ingår dessutom i priset!