ToppTräningsresor (fd ToppHälsa) träningsresa till Egypten

Egypten och Hurghada tog tränings-Sverige med storm innan pandemin och är nu tillbaka i ny skepnad som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa med med ToppTräningsresor (fd ToppHälsa) och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurghada.

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även sex pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Här får du dansa loss ordentligt med danskungen Kristjan Lootus känd från Let’s Dance. Härliga Freddie Nyholm finns med och kommer bjuda både Body Combat och Balance, bootcamp och nostalgiska aerobicspass! Med på resan är också José Nunez som kommer med sitt eget koncept Moveoo och utmanar dig att tänka nytt med sina träningspass. Gunilla Siljebäck Melin lär dig att crawla så det står härliga till och Topphälsas Pamela Andersson leder powerwalk på morgonen och inspirerar dig med sin gripande föreläsning. Rebecca Ekström kommer utmana din rörlighet, balans spänst och kroppskontroll. Allt är möjligt! 

Här finns också både tennis- och padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel där både nybörjare och etablerade cyklister kan hänga med. Dessutom får du förstås inte missa både stranden och att njuta i solen vid någon av de härliga poolområdena!


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Träningen

Preliminärt program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll

Pris från: 14 998:- 

Datum:

22-29 mars 2023, Göteborg & Köpenhamn
23-30 mars 2023, Stockholm 
Bokningen för mars 2023 är stängd!

8-15 mars 2024

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår

  • Flyg tur retur 
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer, mat på flyget samt bagage
  • Visum (on arrival)
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 4200:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Begränsat antal platser!

Boka mars 2024

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om ledarna för mars 2023

Ledarna för mars 2024 presenteras här inom kort. 

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Rebecca Ekström

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass; Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Gunilla Siljebäck Melin har aldrig slutat simma och tävlar själv än idag. Hon instruerar alla åldrar, från babysim, barn, skolelever till vuxna och crawlkurser. Målet är alltid att det ska kännas tryggt och roligt att simma och utvecklas. Gunilla är också licensierad tränare i Life Kinetik, en unik träningsform för hjärnans utveckling.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas