ToppHälsa träningsresa - Playitas, Fuerteventura

Det här är resan för dig som älskar träning! Tillsammans med ToppHälsa skapar vi en återkommande succéträningsresa till Playitas Resort - Fuerteventura under en vecka i november 2020. Veckan har alla de rätta ingredienserna för en komplett träningsresa i grupp. På Playitas ryms alla - från vardagsmotionärer till elitidrottare och proffs. Här får du chansen att träna, utvecklas och komma i form i ett kvalitetssäkrat program med handplockade instruktörer, en bred och härlig variation av olika typer av gruppträning, yoga, dans, löpning, simning, cykel och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare och instruktörer – på ett av Europas största och bästa sporthotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer och vi kryddar vårt program lite extra med sköna Topphälsa-profiler! Du kan cykla med världsrekordhållaren Christer Skog, lära dig crawla i olympiska poolen med fyrfaldiga världsmästarinnan Josefin Lillhage. Du får också chansen att köra roliga och pulshöjande dansklasser med underbara Freddie Nyholm. Yoga och andra roliga och energigivande klasser med populära Topphälsa-instruktören Lena Järpsten liksom utmanande bootcamps på stranden, vardagsfys, funktionell träning, boxning, vandring och powerwalk och mycket, mycket mera. Vi gästas också av Let´s Danceprofilen Calle Sterner som står för roliga intensiva dansklasser. Varva de tuffare passen med yoga varje morgon, träna boxfys och massa annat skoj innan du går för att lyssna på inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Dagarna avslutas med gemensamma middagar då vi sitter ner och sammanfattar dagen och delar varandras upplevelser!

Med på resan är ToppHälsas Pamela Andersson.
Fler fantastiska instruktörer är på ingång, så håll utkik!


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Träningsprogram

Här hittar du ett exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Veckans program 

Pris från: 13 498 kr

Hotell: Playitas Resort 

Datum:
1-8 november 
2-9 november 

Avreseorter: Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Flygtider: Se flygtiderna här

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Avreseorter; Stockholm (mån), Göteborg (mån), Köpenhamn (sön).
  • Transfer och mat på flyget
  • Del i dubbelrum eller lägenhet på Playitas Resort
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas resenärer

​​* Enkelrumstillägg från 2500:- per vecka 

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Vi följer med på träningsresan till Fuerteventura:


 

Pamela Andersson

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer Skog

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Lena Järpsten

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Calle Sterner

Calle Sterner är Let’s danceprofilen som inte bara nu gör succé i Let’s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kör järnet med Calle.