ToppHälsa träningsresa - Playitas, Fuerteventura

Det här är resan för dig som älskar träning! Tillsammans med ToppHälsa skapar vi en återkommande succéträningsresa till Playitas Resort - Fuerteventura under två veckor i november 2020. Veckorna har alla de rätta ingredienserna för en komplett träningsresa i grupp. På Playitas ryms alla - från vardagsmotionärer till elitidrottare och proffs. Här får du chansen att träna, utvecklas och komma i form i ett kvalitetssäkrat program med handplockade instruktörer, en bred och härlig variation av olika typer av gruppträning, yoga, dans, löpning, simning, cykel och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare och instruktörer – på ett av Europas största och bästa sporthotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer och vi kryddar vårt program lite extra med sköna Topphälsa-profiler! Du kan cykla med världsrekordhållaren Christer Skog (v 45-46), lära dig crawla i olympiska poolen med fyrfaldiga världsmästarinnan Josefin Lillhage (v 45). Du får också chansen att köra roliga och pulshöjande dansklasser med underbara Freddie Nyholm (vecka 45+46). Yoga och andra roliga och energigivande klasser med populära Topphälsa-instruktören Lena Järpsten liksom utmanande bootcamps på stranden, vardagsfys, funktionell träning, boxning, vandring och powerwalk och mycket, mycket mera. Varva de tuffare passen med yoga varje morgon, träna boxfys och massa annat skoj innan du går för att lyssna på inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Dagarna avslutas med gemensamma middagar då vi sitter ner och sammanfattar dagen och delar varandras upplevelser!

Med på resan är ToppHälsas Pamela Andersson. Flera fantastiska instruktörer är på ingång, så håll utkik!


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Träningsprogram

Vårt fullspäckade program finner du här. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa

Träningsprogram presenteras inom kort 

Pris från: 12 998 kr*

*boka senast 30/6 2020
Ordinarie pris 13 498 kr

Datum:

 • 1-8 november Köpenhamn
 • 2-9 november Stockholm, Göteborg
 • 8-15 november Köpenhamn
 • 9-16 november Stockholm, Göteborg

I priset ingår:

 • Flyg tur/retur 
 • Avreseorter; Stockholm (mån), Göteborg (mån), Köpenhamn (sön).
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelrum eller lägenhet på Playitas Resort
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas resenärer

​​* Enkelrumstillägg från 2000:- per vecka 

 • Frågor? Mejla oss eller ring 08-519 307 07.
 • Begränsat antal platser! Resan kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.
   

Boka Begränsat antal platser!


Ledare som följer med på resan presenteras inom kort