Träningsresa med Topphälsa - Playitas Resort

Träning i toppklass på Playitas Resort, Fuerteventura!

Playitas Resort på Fuerteventura är en av våra populäraste destinationer – och i november är vi tillbaka på Sveriges olympiska kommittés officiella träningsanläggning, Här får du under en vecka chansen att känna dig som en stjärna tillsammans med våra instruktörer som själva har både OS- och VM- guld i bagaget. Du kan till exempel fysträna med OS-guldmedaljören Susanne Gunnarsson, lära dig crawla med fyrfaldiga världsmästarinnan Josefin Lillhage eller cykla landsväg med världsrekordhållaren över Europa, Christer Skog.
Dansproffset Freddie Nyholm får dig att svänga i härliga danspass, men utmanar dig också i både Body Combat, Body Balance och bootcamp. Kampsportcoachen Madelinn Fernandez finns på plats och med henne får du chansen att testa både thaiboxning samt crossfit och Sara ”Stark med Sara” Eriksson kommer att utmana dig i både crossfit, bootcamp, core, HIT och rörlighetsträning. Här väntar också bland annat powerwalks i bergen och löpning på egen hand för de som vill.

Pamela Andersson följer med och ger oss sin inspirerande föreläsning, och om du vill prova andra sporter finns det både nybyggda padel- och tennisbanor och volleyboll i sanden som du kan testa.

Det här är en träningsresa med extra allt på en av Europas absolut finaste och största träningsanläggningar, och det finns något för alla. Både de som vill komma igång, eller testa sina gränser. Och du får förstås inte missa att återhämta dig vid någon av de fina poolerna eller bara strosa runt på det enorma området eller kanske gå till någon av de närliggande byarna. Här finns också en golfbana, och har du inga egna klubbar med dig finns det att hyra.

Alla kan vara med på resan, vi anpassar grupperna så att alla för en vecka kan få upplevelser som ger minnen för livet!

OBS! Fler instruktörer tillkommer.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Träningsprogram

Program november 2022

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Pris från 14 498 kr

Datum: 4-11 november 2022

Hotell: Playitas Resort 

Avreseorter: Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Flygtider: Se flygtiderna här

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Transfer och mat på flyget
  • Del i dubbelrum eller lägenhet på Playitas Resort
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas resenärer

​​* Enkelrumstillägg från 2500:- per vecka 

Bokningen är stängd!

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Vi följer med på träningsresan till Fuerteventura:

OBS! Fler instruktörer tillkommer.


 

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Christer Skog

Christer Skog är världsrekordhållare på cykel genom Europa och föreläser om hållbar träning. Han är också fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA.

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Madelinn Fernandez

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men de senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg att ni kommer få känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Sara Eriksson

Yoga- & träningsinstruktören som peppar dig att ha roligt och att våga ta i medan du tränar och att våga känna efter och vara i det som är när du yogar. Sara driver företaget Stark med Sara, hon är utbildad idrottsvetare, akademiskt certifierad pt och gruppträningsinstruktör i följande tränings- & yogaformer: HIIT, bootcamp, funktionell träning, core, dans, aqua, cirkelträning samt hatha-, yin- och postural yoga. Samtliga klasser utgår från dig och där du är så passa på att testa nåt nytt på träningsresan. Det är bland annat det som driver Sara, att se hur du utmanar dig på ditt sätt och hur det glittrar till i ögonen när du gjort något du inte trodde var möjligt! Med Sara blir du starkare inifrån och ut!

 

Susanne Gunnarsson

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.