Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsa träningsresa - Playitas, Fuerteventura

Det här är resan för dig som älskar träning! Tillsammans med ToppHälsa skapar vi en återkommande succéträningsresa till Playitas Resort - Fuerteventura under två veckor i november 2020. Veckorna har alla de rätta ingredienserna för en komplett träningsresa i grupp. På Playitas ryms alla - från vardagsmotionärer till elitidrottare och proffs. Här får du chansen att träna, utvecklas och komma i form i ett kvalitetssäkrat program med handplockade instruktörer, en bred och härlig variation av olika typer av gruppträning, yoga, dans, löpning, simning, cykel och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare och instruktörer – på ett av Europas största och bästa sporthotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Med Topphälsa kryddar vi vårt program lite extra med sköna Topphälsa-profiler! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson. Du kan cykla med Christer Skog, lära dig crawla i olympiska poolen.  Kör roliga dansklasser och yoga.

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer.  Exklusivt träningsprogram med våra fantastiska instruktörer som coachar och peppar dig hela veckan! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson (vecka 45+46). Du kan cykla med Christer Skog (vecka 45+46),  lära dig crawla i olympiska poolen med Josefin Lillhage (vecka 45). Roliga och pulshöjande dansklasser med underbara Freddie Nyholm (vecka 45+46). Yoga andra roliga och energigivande klasser  med populära Topphälsa-instruktören Lena Järpsten liksom utmanande bootcamps på stranden med Apollo-gudinnan Sara Eriksson. Box, fightfys och fys  med Lets Dance-stjärnan, PT´n och koreografen Sabina Dalfjäll  (vecka 45+46). Träna löpteknik och prova på olika dansstilar. Funktionell träning och vardagsfys med Susanne Gunnarsson flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot (vecka 45). Vecka 46 kommer komikern Marika Carlsson flertalet tillfällen utnämnd till årets kvinnliga komiker inspirerar. Dessutom kommer tävlingsdansaren, proffsdansaren och koreografen Kristjan Lootus (vecka 46) bjuda upp till dans (klasser) du sent skall glömma. 

Varva de tuffare passen med yoga varje morgon, träna löpteknink och massa annat skoj innan du går för att lyssna på inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.

Dagarna avslutas med gemensamma middagar då vi sitter ner och sammanfattar dagen och delar varandras upplevelser!


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Träningsprogram

Vårt fullspäckade program finner du här. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa

Träningsprogram 

Pris från: 13 998:-/person  

Datum:

 • 3-10 nov 2019 Köpenhamn Fullbokad
 • 4-11 nov 2019 Stockholm Fullbokad
 • 4-11 nov 2019 Göteborg Fullbokad 
 • 10-17 nov 2019 Köpenhamn Fullbokad
 • 11-18 nov 2019 Stockholm Fullbokad
 • 11-18 nov 2019 Göteborg Fullbokad

I priset ingår:

 • Flyg tur/retur 
 • Avreseorter; Stockholm (mån), Göteborg (mån), Köpenhamn (sön).
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelrum eller lägenhet på Playitas Resort
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas resenärer

​​* Enkelrumstillägg från 2000:- per vecka 

 • Frågor? Mejla oss eller ring 08-519 307 07.
 • Begränsat antal platser! Resan kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.
   

Fullbokad. Boka en annan träningsresa. Begränsat antal platser!


Ledare som följer med

Båda veckorna

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Sabina Dalfjäll är en rutinerad dans-coach som har medverkat i både, Let’s Dance och Melodifestivalen. Hon har jobbat med många stora svenska artister och är en fantastisk PT, dansare och koreograf. Sabina har medverkat i tv-programmet Bigest Looser Sverige där hon stöttat och hjälpt människor med träning, kost och hälsa.

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.

Vecka 1

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Vecka 2

Marika Carlsson är en av Sveriges mest framstående komiker och varit med i bland annat i humorprogrammet Parlamentet och Stockholm Live. Hon har varit värd för Sommar i P1 och har det egna programmet Marika i P4. Marika har utsetts till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan två gånger.Nu senast var Marika Carlsson aktuell med supersuccén Jag är gud. En standup-föreställning där hon gjorde upp med sin sexuella läggning och kristna uppväxt. Med sin komiska vinkel lyckas hon ge nytt ljus på den heliga skriftens fallgropar.

Kristjan Lootus är tävlingsdansaren som började dansa redan som 6-åring. Kristjan har en gedigen bakgrund som proffsdansare och koreograf. Ni känner igen honom från bland annat Let’s Dance där han 2011 kammade hem segern tillsammans med Jessica Andersson. Han har även deltagit i Diggiloos sommarturné, Joe Laberos magishower, Rapsody in Rock och Melodifestivalen.