Denna resa är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med magasinet IFORM

Häng med på en oförglömlig träningsresa med magasinet IFORM! Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Vår bas är det femstjärniga hotellet Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från IFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Vi har satt ihop ett drömprogram, som bland annat omfattar morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics, vandring i Imbros-ravinen (observera att denna vandring måste förbokas!) och mycket, mycket mer. Alla kan vara med oavsett nivå.

Du kan också se fram emot maten. Kretensarnas version av Medelhavskost lär vara världens sundaste kök. Och det är precis lika läckert som det är nyttigt, med massor av grönsaker, olivolja, fisk och skaldjur. En hel del av grönsakerna du kan plocka i bufféerna odlas på hotellet, och man producerar även sin egen olivolja. 

Fyra kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Från tidigare IFORM-resor vet vi att våra deltagare reser hem fyllda av ny energi och inspiration från en resa som denna. Tillräckligt för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller så kommer man hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem. Se programmet här.

Aktuella avresedatum:

  • 21-28 april 2018, avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Billund, Helsingfors eller Oslo

Pris från: 12 998:FULLBOKAD!

Hotellskatt tillkommer i Grekland


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.

Detta ingår

  • Flyg tur och retur till Kreta från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Billund, Helsingfors eller Oslo
  • Boende (del i dubbelrum) på Pilot Beach
  • Transfer och mat på flyget
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Ledarledd träning enligt program

Magasinet IFORM

IFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I IFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag.

Med på resan/om ledarna
 

Camilla Lorentzen

Camilla Lorentzen

Camilla arbetar som personlig tränare, driver sidan fitnok.no och studerar psykologi  Oslo. Hon är mest känd för sin hashtag #fitnok som hon etablerat för att visa att sundhet handlar om mer än hur vi ser ut - det är ett samspel mellan fysik, metal och socialt välmående. På den här resan kan alla vara med på Camillas lektioner, oavsett nivå och erfarenhet. Däröver håller Camilla även föredrag på temat "livssti", om hur du kan förvänta att lära dig och hur du själv uppnår de förändringar du önskar i ditt liv. 

Esther Baltzer

Esther Baltzer

Esther är personlig tränare, löpcoach och instruktör i allt från dans till spinning. Hon har en utbildning i idrott och näring och har utbildat, motiverat och inspirerat många olika personer under de senaste 10 åren att nå sina mål. Hon älskar att röra på sig och skulle vilja föra över den glädjen till andra - oavsett nivå - så att du efter varje pass känner att du lyckats. På Energy Camp kommer Esther bland annat att undervisa i MTB och dans - och så håller hon föredrag om att äta hälsosamt utan många regler och med utrymme för att njuta av livet.

Susanne Lidang

Susanne Lidang

Certifierad hatha-yogalärare. Undervisar både yogagrupper, är privat yogatränare och håller workshops. Har producerat flera yogavideoer och skriver artiklar för I FORM. Bloggar dessutom om livet med yoga. Susanne har vid ett flertal tillfällen samlat 400–600 människor för att göra yoga ute i olika parker. Författare till böckerna "Galen i yoga", som kom ut 2015, och "Yoga för löpare - och lunter", som kom ut 2016.

Sara Møller Christensen

Sara Møller Christensen

IFORM:s chefredaktör som älskar att träna. Under veckan kommer du få ta del av hur Sara under de senaste fem åren gått från att vara en soffpotatis med träningsfobi till att blir träningsberoende.

Siri Nordén

Utbildad kostvetare, personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör, som älskar mat och träning av olika slag. Siri utbildade sig till gruppträningsinstruktör på Gerdahallen i Lund 2006 och har därefter instruerat och jobbat med träning kontinuerligt runtom i hela Sverige och även på Playitas, Fuerteventura. Viktigt för henne när hon instruerar är att vara pedagogisk, ge värme (i dubbel bemärkelse) och att varje deltagare ska känna sig sedd!

Andreas Jansson

Student, yrkesverksam coach och tidigare reseledare för Apollo vid träningsanläggningen Playitas Resort på Fuerteventura. Andreas är serviceminded och van vid att koordinera aktiviteter i samband med gruppträningsresor utomlands. Andreas har ett övergripande ansvar under veckan och ska säkertställa såväl deltagarnas samt ledarnas trivsel och välmående.