Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med magasinet IFORM

Häng med på magasinet IFORMs populära träningsresa till vackra Kreta. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Vår bas är det femstjärniga hotellet Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från IFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Vi har satt ihop ett drömprogram, som bland annat omfattar morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics, vandring i Imbros-ravinen (observera att denna vandring måste förbokas!) och mycket, mycket mer. Alla kan vara med oavsett nivå.

Du kan också se fram emot maten. Kretensarnas version av Medelhavskost lär vara världens sundaste kök. Och det är precis lika läckert som det är nyttigt, med massor av grönsaker, olivolja, fisk och skaldjur. En hel del av grönsakerna du kan plocka i bufféerna odlas på hotellet, och man producerar även sin egen olivolja. 

Fyra kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Från tidigare IFORM-resor vet vi att våra deltagare reser hem fyllda av ny energi och inspiration från en resa som denna. Tillräckligt för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller så kommer man hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Se veckans schema

Pris från: 12 998:- 

Den här resan är fullbokad

Datum & avreseorter
27 april - 4 maj 2019, avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Billund, Helsingfors eller Oslo
Hotellskatt tillkommer i Grekland

Det här ingår

  • Flyg tur och retur till Kreta - res från Stockholm, Göteborg, Olso, Köpenhamn, Billund, Trondheim, Alta, Ålesund, Bodö, Stavanger, Tromsö eller Kristiansand
  • Boende (del i dubbelrum) på Pilot Beach
  • Transfer tyr & retur
    Måltid ombord på planet
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program

Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.


Magasinet IFORM

IFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I IFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag.

Med på resan/om ledarna
 

Susanne Lidang

Certifierad hatha-yogalärare. Undervisar både yogagrupper, är privat yogatränare och håller workshops. Har producerat flera yogavideoer och skriver artiklar för I FORM. Bloggar dessutom om livet med yoga. Susanne har vid ett flertal tillfällen samlat 400–600 människor för att göra yoga ute i olika parker. Författare till böckerna "Galen i yoga", som kom ut 2015, och "Yoga för löpare - och lunter", som kom ut 2016.

Marte Kristiansen

Marte brinner för att hjälpa folk att förändra sin livsstil och att göra träning och aktivitet till en del av vardagen. Hennes träningsfilosofi: träning är färskvara, så underhåll din träning. Träning ska vara roligt och ge dig energi. Under veckan får du: varierade, roliga och lärorika träningspass som passar alla. Marte hjälper dig ta fram den bästa versionen av dig.

Martin Kreutzer

Martin är tränings- och näringsexpert. Han har varit tränare på över tio träningsresor- och helger, och när han inte medverkar i IFORM håller han föredrag och undervisar. Martin har skrivit den populära boken "Antiinflammatorisk kost" och har genom åren hjälpt tusentals människor med kost och träning. 
På Energy Camp får du bland annat ta del av Martins stora kunskaper om medelhavskost och andra genvägar till en sund livsstil i hans populära föredrag. Martin undervisar Mountainbike, Tabata beach training, Interval running/Beach running.

Sara Møller Christensen

IFORM:s chefredaktör som älskar att träna. Under veckan kommer du få ta del av hur Sara under de senaste fem åren gått från att vara en soffpotatis med träningsfobi till att blir träningsberoende.

Michaela Sperring

Michaela arbetar som hälsokonsult och är certifierad kost- och träningskonsult med inriktning på träning, kost och mental hälsa. Hon har arbetat som sportkoordinator på flera av Apollos destinationer – däribland den populära träningsanläggningen Playitas. Redan som 4-åring började fotbollskarriären, något som en korsbandsskada satte stopp för som 17-åring. Sedan 2011 driver ag träningsyrket och driver hon sitt egna företag inom friskvård.  

Mia Brandelius

Mia är dansare i botten, det var så kärleken för gruppträning till musik började. Hon arbetar på SATS Elixia och leder alla typer av klasser såsom, kampsport, dans, styrkeklasser, bootcamp, step och träning med fokus på core. Mia har även utvecklat ett antal konceptklasser som nu körs av alla grupptränare på SATS och hon utbildar såväl andra instruktörer som medlemmar på gymmet. Hon leder även klasser på träningsresor och har arbetat som grupptränare utomlands. Mia har ingått i Röhnisch pioneer-team samt varit Casall-ambassadör och har bloggat om träning och balans.