Funktionell och rolig träning med Linda

Den här veckan får du möjlighet att vara delta i pass med gästtränaren Linda På Kroken, som är personlig tränare och Crossfit-entusiast. Hennes pass är högintensiva och effektiva med fokus på funktionella övningar, rörelsekvalitet och individuell anpassning. Alla kan vara med!


Passbeskrivningar:

Functional Fitness: är en effektiv och varierad träningsform där du kan testa dig fram i en rad olika övningar. Klasserna består av allt från styrka och uthållighet till gymnastiska moment och kroppsviktsövningar. En rejäl och grundlig uppvärmning följt av en huvuddel med styrka och teknik. 

TriErg- single eller team: Intervallträning med en mix av träningsmaskiner, fria vikter och egen kroppsvikt. Här arbetar du på din egen nivå, och det kommer att finnas pass där du är ensam, och det kommer att finnas pass där du arbetar tillsammans med andra.

Teknik Olympiska Lyft: Nyfiken på vad olympiska lyft är och innebär? Vill du lära dig rätt lyftteknik, eller vill du förfina din teknik? Linda lovar dig en bra introduktion till de två olympiska lyften: ryck och stöt. "Det finns inget så frustrerande som att lära sig ryck, en väldigt utmanande övning, MEN det finns heller inget så otroligt häftigt som när du gör framsteg i den här övningen!". Passet sker i mindre grupper där vi går igenom tekniken steg för steg. Denna klass är inte så högintensiv eller svettig, utan mer krävande för koordination och aktivering i olika muskler.

Cykel & Tabata: Var med på ett pulshöjande cykelpass där vi jobbar med korta men intensiva tabataintervaller. 

Töj & böj: Ett kort och enkelt stretchpass som passar bra emellan de andra mer intensiva passen. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.


Vem kan delta?

Våra sporthotell passar alla som har en aktiv livsstil! Reser du ensam så kan du räkna med att få likasinnade vänner på dessa resor. Följ med på en träningsresa med våra gästinstruktörer och där det ingår ett fullspäckat program och välj själv vad du vill delta i. Det går även bra att delta i hotellets egna pass, se schema för respektive hotell på plats - kan tillkomma extra kostnader för dessa pass. Du bestämmer nivå och tempo själv när du deltar i passen, alla från 15 år kan vara med.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören ingår. Boka bara din resa med oss till hotellet för den aktuella veckan och delta på gästinstruktörens pass. 

Datum & hotell:

  • 24 feb-3 mars 2023, Playitas Resort
  • 3-10 mars 2023, Playitas Resort
  • 21–28 augusti 2023, Sivota – powered by Playitas.

Detta är inkluderat:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktören Linda
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Boka Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]e

 


Om instruktören


 

Linda På Kroken

Linda På Kroken

Linda har över 30 års erfarenhet inom finansbranschen. Hon har arbetat på alla avdelningar och nivåer, från receptionist till centerchef och gruppträningsinstruktör, cykelinstruktör, handledare och personlig tränare. Hon är utbildad genom Norges idrottshögskola i förebyggande hälsoarbete och aktivitet. Förutom ett antal kurser och utbildningar inom gruppträning, kostvägledning, personlig träning, basmedicin, coaching och Försvarsmakten. Efter att hon som 39-åring kom över Crossfit och Functional Fitness 2014 har denna träningsform varit i fokus. Det var kärlek vid första ögonkastet" Linda "kom hem"... efter 20 år i uthållighetsvärlden (hon har tränat och tävlat i cykling (road och terräng) samt terräng och löpning. Förutom att vara L1 och L2 Crossfit coach så tävlar hon även själv. Med bland annat deltagande i flera NM, och i VM i 21 i Functional Fitness, samt andra Crossfit-tävlingar. Hon är även aktiv idrottare i olympisk tyngdlyftning, med guld från både NM 2016 och EM 2021 och 2022. Hon är regerande europamästare i sin ålders- och viktklass. Hon har också flera europeiska rekord som mästare i olympisk tyngdlyftning.

De senaste 12 åren har Linda arbetat lika mycket med att vägleda människor i kostförändringar som med träning.

"Du får energi till träning och för livet genom att äta näringsrik och nog med mat!"

Även om hon tycker att det är otroligt roligt och spännande att tävla och leva på gränsen till sin egen komfortzon brinner hon för att DU ska hitta din inre STYRKA och att se din UTVECKLING. DET handlar inte om prestation – det handlar om PROGRESSION från din utgångspunkt!


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas