Funktionell träning med Line & Jakob

Även om träning kan vara jobbigt och utmanande så är det viktigt att det samtidigt är roligt! Under den här veckan kan du förvänta dig rolig och motiverande träning, oavsett vilken träningsnivå du befinner dig på.

Även om du inte testat funktionell träning, tyngdlyftning eller styrketräning tidigare så är vår viktigaste uppgift att ge dig en bra, rolig och lärorik upplevelse. Har du däremot tidigare erfarenhet är det en vecka där du kan förvänta dig att bli utmanad, få din teknik optimerad och öka dina kunskaper – så att du kan bli ännu bättre! Vi garanterar utmanande, roliga och inspirerande träningspass med dig i fokus – vi tar med ett gott humör och ser fram emot att ge dig bra upplevelser!


Klassbeskrivning

WOD - Fokus på funktionell träning, där hela kroppen används. Det blir ofta en blandning av styrke-/tyngdlyftning, konditionsträning och gymnastiska inslag. Det övergripande syftet med detta pass är att ge en bra och mångsidig träning av hela kroppen, samtidigt som det ska vara roligt och pulshöjande. 

CARDIO (Endurance/HIIT) - Fokus på att förbättra din kondition. Passet består ofta av uthållighetsträning och/eller intervallträning med högintensivt arbete. På detta pass kan du förvänta dig att pulsen stiger rejärt under en kortare stund eller att du kommer upp till en måttligt hög puls men som då måste hållas under en längre tid.

STYRKA – Fokus på att bli starkare. Passet kommer att ha ett särskilt fokus på de klassiska styrkeövningarna: knäböj, marklyft och press, tillhörande assisterande övningar, som alla syftar till att vi ska bli starkare. På detta pass kan du förvänta dig styrketräning för både över- och underkropp, men utan att det finns något specifikt syfte med att pulsen ska pressas upp.

TYGNDLYFTNING - Fokus på de två klassiska olympiska lyften; Snatch och Clean & Jerk. Passet kommer att ha ett särskilt fokus på de grundläggande tekniska färdigheterna inom de två lyften, vilket är avgörande för att kunna lyfta tungt på ett säkert sätt. Passet passar ALLA oavsett nivå, där du som nybörjare kommer att lära dig några helt grundläggande färdigheter, och där du som mer erfaren kommer att förfina och optimera din teknik och bli ännu bättre.

RÖRLIGHET – För dig som vill bli smidigare och/eller öka din rörlighet. Passet fokuserar på stretching, kroppsmedvetenhet och andningsövningar. Detta är ett bra komplement till det dagliga träningspasset utan att behöva bli en YOGA-klass.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst ochj avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 25 juni-2 juli 2023

Hotell: Levante – powered by Playitas

Boka
 

Datum: 20-27 augusti 2023

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Boka


Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn
Det här ingår:                                         

  • All träning under veckan med gästinstruktörerna Line & Jakob.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktörerna


 

Line Gude Se mer om Line och följ på Instagram: @linegude

Om Line Gude

"Jag älskar den aktiva livsstilen med träning och rörelse. Det har alltid varit en naturlig del av min vardag att vara aktiv och idrotta. Till vardags studerar jag till sjukgymnast i Århus där jag har ett år kvar innan jag är klar med min utbildning. Dessutom lyfter jag för det danska landslaget i tyngdlyftning där jag idag bl.a. innehar flera danska rekord, är dansk och nordisk mästare 2021 och deltar i både EM och VM. Dessutom har jag flera års erfarenhet av att undervisa i både CrossFit och Tyngdlyftning – både inom seminarier, teamträning och personlig träning.

Som person är jag glad och utåtriktad – och jag älskar att dela med mig av min kunskap och hjälpa andra. Jag uppskattar verkligen att hjälpa till att skapa en gemenskap kring idrott och träning, där alla kan vara med oavsett nivå. Dessutom ska träningen vara rolig och ambitiös på samma gång och det lägger jag stor vikt vid i min undervisning. Jag ser fram emot att träna med dig!”

Jakob Frandsen Se mer om Jakob och följ på Instagram: @jakobfrandsendk

Om Jakob Frandsen

"Sport och träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Sedan jag var väldigt liten har jag utövat många olika sporter. Allt från handboll, fotboll, badminton till bordtennis och skytte. De senaste åren har det dock varit styrketräning och specifikt funktionell träning/CrossFit som har intresserat mig. Till vardags läser jag en magisterexamen i idrottsvetenskap vid Aarhus Universitet, där forskning inom idrott och träning är i fokus. Träning är som sagt en stor del av min vardag, och det återspeglas även på min fritid. Utöver studierna har jag de senaste 5 åren arbetat som fysisk tränare för ett 1:a handbollslag och sedan undervisar jag dagligen i CrossFit, för både nybörjare och erfarna. Det är allt från gymnastik och kondition till tyngdlyftning.

Det är viktigt för mig att träningen ska vara rolig och underhållande även om det är svårt och vi försöker lära oss något nytt.


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort