Dansfest med Cathrine Wilhelmsen

Ska du till Playitas under höst- eller sportlovet? Då kan du se fram emot alla träningspass gästinstruktören Cathrine kommer att köra dessa veckor. Oavsett vilket pass du  deltar i kan vi garantera träning med kvalitet och träningsglädje.

Cathrine är en mångsidig instruktör med lång meritlista som har mycket på sin träningsrepertoar. Delta i klasser som du kanske aldrig prövar förut. Cathrine är en skicklig instruktör som undervisar på ett roligt och lärorikt sätt och klasserna passar alla. Lång erfarenhet som instruktör gör att Cathrine kan anpassa lektioner till önskad nivå.


Passbeskrivningar

Yoga både lugna och mer aktiva varianter. Prova på de olika yogapraktikerna och lär känna glädjen och variationen i Yoga. Lugn yoga, aktiv yoga och YIN yoga.

Zumba är ett dansinspirerat träningspass till latinska rytmer. Till rytm av musiken får du öva på koordination och du kommer att träna både ditt huvud och ditt hjärta. Musiken och instruktören kommer att inspirera dig att ge allt!

Cardio Energy är den ultimata konditionsklassen! Även om vi rör oss i takt med musiken är stegen enkla och koreografin lätt att följa. Musiken och regissören kommer att inspirera dig att ge allt! I klassen ingår hoppning och löpning, men som deltagare kan du välja att själv modifiera stegen så att du får mest ut av träningen och glädje av klassen.

Kroppsvikt är ett effektivt styrkepass till catchy musik. Vi tränar hela kroppen med endast din egen kroppsvikt. Vi lovar att det blir tillräckligt tungt, men vill du använda extra hjälpmedel för att få mer motstånd i övningarna går det också bra!

Vattengympa Träning i vatten är en skonsam träningsform. Rörelser i vatten till peppig musik.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 timmars daglig truppträning, med undantag för ankomst- och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst. OBS! Vissa pass på Playitas Resort kan vara mot avgift.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser själv kommer du aldrig att känna dig ensam. På våra sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Du kan vara med på pass oavsett tidigare erfarenhet, instruktörerna hjälper till att anpassa så att alla kan delta oavsett nivå. Åldersgräns från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Du kan delta på alla passen med gästinstruktören. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum för träningsveckan. 

Info om veckan

Pris: All träning denna vecka är gratis och ingår i priset när du bokar en vistelse på aktuellt hotell denna vecka.

Datum och hotell:

1-8 okt 2023, Porto Myrina - powered by Playitas 

Dette är inkluderat:                     

  • All träning under veckan med gästinstruktören Cathrine Wilhelmsen
  • Hotell- & träningsanläggning i toppklass

Boka resa till Porto Myrina - powered by Playitas  

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktören

Cathrine Wilhelmsen

Sedan jag var 20 år har jag varit gruppträningsinstruktör och haft många olika träningspass på olika fitnesscenter. Att motivera och instruera i gruppträning är något som ger mig stor glädje i min vardag. Delad träningseffekt, glädje och nöje är balsam för själen i en stressig vardag och TRÄNINGSGLÄDJE, det hittar du i alla klasser jag håller. Mitt hjärta slår extra för träning med catchy musik. Roliga klasser och bra träningseffekt är den gemensamma nämnaren för absolut alla mina klasser.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas