Golden Wellness på Johnssons Gård

Golden Wellness på Johnssons Gård är vår samarbetspartner i västkustpärlan Varberg och är träningsföretaget som gärna testar gränserna. Etablerade med bas på Johnssons Gård, några kilometer söder om Varberg satsar Golden Wellness helhjärtat på att ni ska få en ordentlig dos energi, kavla upp armarna, ”Göra Göret” och åka hem med ett leende på läpparna.

Det ska vara ”Kul, enkelt och svettigt” - träningen är till för alla, oavsett träningsnivå!

Golden Wellness har stor erfarenhet av att träna både elitidrottare till den vanliga motionären. Förutom att bedriva gruppträningar varje dag så arrangeras flertalet träningsresor utomlands varje år, samt träningsevent i Sverige!


Golden Wellness-faciliteter på gården Johnssons Gård

Ladan/Inomhus:

Välkomna till tränings- och eventanläggningen på 300 kvm i “Ladan” på Johnssons Gård. Här erbjuds fantastiska möjligheter till bra träning året runt, både inomhus och utomhus.

Här erbjuder vi träning och gruppass på en stor träningsyta med högt i tak, i hjärtlig lantlig miljö.

  • 300 kvm träningslokal
  • Träningsyta inomhus med trägolv för gruppträning
  • Funktionellt ”Bonnagym” med gummigolv
  • 3 toaletter
  • 5 duschar
  • 2 omklädningsrum (herr och dam)
  • Handikappanpassad toalett & dusch
  • Ett loft, ”Rännet” med 40 sittplatser för chill och relax
  • Reception med försäljning av frukt, dryck, energibars m.m.
  • Gratis wifi

Hinderbana:

Banan är 350 meter med 20 platsbyggda naturhinder. Underlaget är flis, som gör det skonsamt men ändå utmanande att springa på. Banan ligger i en fantastisk miljö omgiven av härlig natur.

Utegym:

Utegymmet är handbyggt av trä. Gymmet ligger mitt i hjärtat av hinderbanan, omgiven av fåglarnas kvitter. Här finns redskap som täcker alla muskelgrupper.

Åkern:

På åkern, som är 400 meter lång, finns boxsäckar, TRX, wallball, kettlebells, slamdam-bollar, skivstänger och mycket mer. Dessutom finns det även möjlighet att testa på grenar som du säkert har sett på Mästarens mästare, Superstars eller Farmen.

Multicourt Arenan:

Den allra senaste träningsytan! En toppmodern multicourt på 600 kvm med konstgjort gräs. Här kan du träna olika fitnessklasser, tennis, basket eller fotboll med mera.

Padelbanor:

Vi har 2 st nya fräscha padelbanor, vi bedriver stor kursverksamhet och event. Det finns även möjlighet för bokning för eget spel via matchi.se

 


Om Golden Wellness

Håkan och Petra på Golden Wellness

Vi som driver Golden Wellness heter Petra och Håkan Johansson. 

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Licensierad personlig tränare och certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. 


Det här kan du njuta av på Johnssons Gård

På Johnssons Gård i Vare, söder om Varberg, är det fullt av aktivitet! Nya och redan etablerade företag har tagit plats i en del av de gamla stallarna, ladugårdarna och även utomhus. Allt ger gården nytt liv och kreativiteten flödar! Till Vare och Johnssons Gård kan du komma för att handla, träna, fika eller äta en god bit mat. Läs mer om vad som finns att göra och se på Johnssons Gård nedan eller läs mer på www.johnssonsgard.se.

Spiseriet

Utanför en del av det gamla tjurstallet har nya gårdsrestaurangen Spiseriet öppnat upp. Krögarna Peter Halldén och Linus Boman har installerat sig med ny meny, ny miljö och mer generösa öppettider – både ute och i den nya inomhusdelen. Spiseriet betecknar sig som ett nordiskt kök med lokala, ekologiska råvaror och med traditionella tillagningsmetoder med fokus på rökgrill. De jobbar med visionen om noll svinn och ett hållbart arbete för att värna om framtiden för våra barn. Läs mer på www.spiseriet.se

Sikta Stenugnsbageri

Tjejerna inne på Sikta Stenugnsbageri erbjuder allt från långjästa surdegsbröd, sötebröd, tårtor, konfektyr och något matnyttigt. Här serveras frukost, fika och något lätt till lunch. Bageriet består av en stor produktionsdel och en butik med café. Allt de säljer har de tillverkat själva med så rena, närproducerade råvaror som möjligt – noga utvalda och helst ekologiskt odlade – för att sätta minsta möjliga avtryck på miljön. Läs mer på www.siktastenugnsbageri.se

Hembränt keramik

I gårdens gamla tjurstall jobbar krukmakarmästare Ulrika Weijmer med tillverkning av keramik. I det gamla tjurstallet har det skett en total omvandling från mörk ladugård till en ljus, charmig butik med tillhörande stor keramikverkstad. Inredningen tar dig tillbaka till gårdens ursprung med bjälkar av gammalt virke. Här köper du handgjord brukskeramik och unika föremål. Läs mer på www.hembrant.se

NackhelleHem

På innergården hittar du NackhelleHem – en mysig blomster-och inredningsbutik. Här kan du köpa säsongens uteplantor, fina presenter, snittblommor, buketter och beställa blomsterbinderier. En del småskaligt producerade varor från lokala tillverkare hittar du också i sortimentet. Läs mer på www.nackhellehem.se

Subbe Bryggeri

Efter att bryggare Martin Sunesson har installerat sig på gården har det åter igen börjat bubbla i det gamla mjölkrummet. Fyra lokalproducerade öl säljs redan på Systembolaget och många restauranger runt om i Varberg, men ambitionerna och idéerna är större än så…  Boka in dig och gänget på en ölprovning eller häng med på en BeerMakers Dinner någonstans där denne ölmakare med ett förflutet som kock, kombinerar utsökt mat med lika utsökt öl. Läs mer på www.subbebryggeri.se