Golden Wellness på Johnssons Gård

Golden Wellness på Johnssons Gård är vår samarbetspartner i västkustpärlan Varberg och är träningsföretaget som gärna testar gränserna. Etablerade med bas på Johnssons Gård, några kilometer söder om Varberg satsar Golden Wellness helhjärtat på att ni ska få en ordentlig dos energi, kavla upp armarna, ”Göra Göret” och åka hem med ett leende på läpparna.

Det ska vara ”Kul, enkelt och svettigt” - träningen är till för alla, oavsett träningsnivå!

Golden Wellness har stor erfarenhet av att träna både elitidrottare till den vanliga motionären. Förutom att bedriva gruppträningar varje dag så arrangeras flertalet träningsresor utomlands varje år, samt träningsevent i Sverige!


Golden Wellness-faciliteter på gården Johnssons Gård

Ladan/Inomhus:

Välkomna till tränings- och eventanläggningen på 300 kvm i “Ladan” på Johnssons Gård. Här erbjuds fantastiska möjligheter till bra träning året runt, både inomhus och utomhus.

Här erbjuder vi träning och gruppass på en stor träningsyta med högt i tak, i hjärtlig lantlig miljö.

  • 300 kvm träningslokal
  • Träningsyta inomhus med trägolv för gruppträning
  • Funktionellt ”Bonnagym” med gummigolv
  • 3 toaletter
  • 5 duschar
  • 2 omklädningsrum (herr och dam)
  • Handikappanpassad toalett & dusch
  • Ett loft, ”Rännet” med 40 sittplatser för chill och relax
  • Reception med försäljning av frukt, dryck, energibars m.m.
  • Gratis wifi

Hinderbana:

Banan är 350 meter med 20 platsbyggda naturhinder. Underlaget är flis, som gör det skonsamt men ändå utmanande att springa på. Banan ligger i en fantastisk miljö omgiven av härlig natur.

Utegym:

Utegymmet är handbyggt av trä. Gymmet ligger mitt i hjärtat av hinderbanan, omgiven av fåglarnas kvitter. Här finns redskap som täcker alla muskelgrupper.

Åkern:

På åkern, som är 400 meter lång, finns boxsäckar, TRX, wallball, kettlebells, slamdambollar, skivstänger och mycket mer. Dessutom finns det även möjlighet att testa på grenar som du säkert har sett på Mästarens mästare, Superstars eller Farmen.

Multicourt Arenan:

Den allra senaste träningsytan! En toppmodern multicourt på 600 kvm med konstgjort gräs. Här kan du träna olika fitnessklasser, tennis, basket eller fotboll med mera.

Street Strider:

Street Strider är ett fartfyllt pass på hjul, utomhus. Cykeln är som en crosstrainer, fast på tre hjul! Som att springa i luften eller åka skidor på gatan. Massor av pulsträning, galet kul och jobbigt på samma gång. Du aktiverar alla muskler, jobbar med din balans och kondition.

 


Om Golden Wellness

Håkan och Petra på Golden Wellness

Vi som driver Golden Wellness heter Petra och Håkan Johansson. 
Petra Alm Johansson: personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare. 
Håkan Johansson: personlig tränare, mental coach, tennistränare & föreläsare.


Det här kan du njuta av på Johnssons Gård

På Johnssons Gård i Vare, söder om Varberg, är det fullt av aktivitet! Nya och redan etablerade företag har tagit plats i en del av de gamla stallarna, ladugårdarna och även utomhus. Allt ger gården nytt liv och kreativiteten flödar! Till Vare och Johnssons Gård kan du komma för att handla, träna, fika eller äta en god bit mat. Läs mer om vad som finns att göra och se på Johnssons Gård nedan eller läs mer på www.johnssonsgard.se.

Spiseriet

Sikta Stenugnsbageri

Hembränt keramik

NackhelleHem

Subbe Bryggeri