Träna i Sverige med Apollo Sports

Träna på hemmaplan!  

Nu erbjuder vi träning runt om i Sverige. Boka en träningsweekend, haka på ett av våra bootcamps, testa yoga för första gången eller delta på ett av våra intensiva day camps som är en heldag fylld med träning på olika platser runt om i landet.

Vi har även öppnat vårt första Apollo Sports-hotell i Sverige, Royal Park STHLM. Här har du alla möjligheter att fokusera på träning och upptäcka grönområdena kring Hagaparken och Brunnsviken. Träna allt från yoga och gruppträning till självförsvar eller boxning. Ta en löprunda i de natursköna omgivningarna och avsluta dagen i hotellets relax. 


Träningskalender i Sverige

Följ med på ett träningspass eller hela träningsdagar med fokus på gruppträning, cykel, simning, löpning och triathlon – på utvalda platser i Sverige.
I vår träningskalender finner du Träningsweekends och Day Camps tillsammans med professionella och erfarna instruktörer.

Startdatum Event Träningsform Hotell / Resmål  
OKTOBER 2021
1 oktober Träningshelg med M-Magasin Gruppträning Kusthotellet, Varberg Läs mer
2 oktober Starkare Ute Day Camp Gruppträning Golden Wellness/Johnssons Gård, Varberg Läs mer
3 oktober Yoga Day Gruppträning Golden Wellness/Johnssons Gård, Varberg Läs mer
7 oktober Träningshelg med M-Magasin Gruppträning Riviera Strand, Båstad Läs mer

Några av våra samarbetspartners

Sveriges Olympiska Kommitté

Apollo är officiell leverantör av Olympisk Camp och träningsläger till svenska olympier i Sveriges Olympiska Kommittés, SOK, Topp & Talangprogram. I denna ingår den svenska OS-truppen. Dessa träningsläger har arrangerats på våra högklassiga träningsanläggningar Playitas på Fuerteventura och Cavo Spada på Kreta. Playitas är dessutom officiell Svensk Olympisk Camp. Tillsammans med SOK  hjälper Apollo Sveriges olympier att nå de uppställda målen om medaljer och resultat inför vinter-OS i Sydkoreanska Pyeongchang 2018 och kommande OS-arrangemang.

Svenska Simförbundet

Svenska Simförbundet

Apollo är officiell huvudleverantör för Svenska Simförbundets tävlingsresor och träningsläger. ​Resor och läger äger rum på bland annat träningshotellet Thanyapura Sports Hotel i Thailand. På Thanyapura finns både olympiska 50- och 25-meters pooler, friidrottsbana och välutrustade gym. En dröm för både kropp och själ.

Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundet

Apollo och Svenska Triathlonförbundet samarbetar för att säkerställa träningsläger för Svenska triathleter, både för eliten, bredden och barn/ungdomsverksamhet. Alla träningsläger arrangeras på Playitas Resort på Fuerteventura som erbjuder allt idrottsutövare oavsett nivå kan önska sig för att utvecklas inom sporten.

  • Tri4Fun – Triathlonläger för barn
  • Breddläger – Läger för resenärer som är nyfikna på triathlon
  • Landslagsläger – Träningsläger för svenska landslagstriathleter