Träna i Sverige med Apollo Sports

Träna på hemmaplan!  

Häng med på våra Day Camps i Sverige - maxade träningsdagar för dig som vill röra på dig tillsammans med andra! Apollo Sports erbjuder utvalda Day Camps tillsammans med välutbildade instruktörer runt om i Sverige.


Några av våra samarbetspartners

Sveriges Olympiska Kommitté

Apollo är officiell leverantör av Olympisk Camp och träningsläger till svenska olympier i Sveriges Olympiska Kommittés, SOK, Topp & Talangprogram. I denna ingår den svenska OS-truppen. Dessa träningsläger har arrangerats på våra högklassiga träningsanläggningar Playitas på Fuerteventura och Cavo Spada på Kreta. Playitas är dessutom officiell Svensk Olympisk Camp. Tillsammans med SOK  hjälper Apollo Sveriges olympier att nå de uppställda målen om medaljer och resultat inför vinter-OS i Sydkoreanska Pyeongchang 2018 och kommande OS-arrangemang.

Svenska Simförbundet

Svenska Simförbundet

Apollo är officiell huvudleverantör för Svenska Simförbundets tävlingsresor och träningsläger. ​Resor och läger äger rum på bland annat träningshotellet Thanyapura Sports Hotel i Thailand. På Thanyapura finns både olympiska 50- och 25-meters pooler, friidrottsbana och välutrustade gym. En dröm för både kropp och själ.

Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundet

Apollo och Svenska Triathlonförbundet samarbetar för att säkerställa träningsläger för Svenska triathleter, både för eliten, bredden och barn/ungdomsverksamhet. Alla träningsläger arrangeras på Playitas Resort på Fuerteventura som erbjuder allt idrottsutövare oavsett nivå kan önska sig för att utvecklas inom sporten.

  • Tri4Fun – Triathlonläger för barn
  • Breddläger – Läger för resenärer som är nyfikna på triathlon
  • Landslagsläger – Träningsläger för svenska landslagstriathleter