Sverige

Utforska Norden med Apollo

I sommar finns en mängd härliga upplevelser och hotell på hemmaplan som bara väntar på att upptäckas. Välj bland utvalda hotell vid Båstads kust, klipporna i Grebbestad, i Norges fjällvärld eller storstadshotell i Köpenhamn. Och mycket mer! Dessutom erbjuder vi fantastiska träningsupplevelser på hemmaplan med Apollo Sports. Alltid med öppet köp och fria ombokningar. Välkommen.

Boka tryggt med Apollo

  • Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden

Vart vill du resa i sommar?

Semestra på hemmaplan eller i närheten! Upptäck Sverige, Norge eller Danmark på semestern.

Sverige

Självklart ska du passa på att uppleva vårt vackra land i sommar. Välj bland utvalda hotell vid Båstads kust, klipporna i Grebbestad, Åres fjällvärld eller storstadshotell i Stockholm och Göteborg. Och mycket mer. 

Läs mer och boka

Danmark

Danmark är en riktig semesterfavorit bland oss svenskar. Här ser vi fram emot att sköna stränder, trevliga småstäder, pulserande Köpenhamn och en massa hygge. I Danmark har vi handplockat hotell som alla har det lilla extra. 

Läs mer och boka

Norge

Boka en resa till Norge och upptäck vackra platser, härliga hotell och unika sevärdheter. Vi har samlat magiska naturupplevelser, vackra stränder och mysiga orter som passar perfekt för din semester.

Läs mer och boka

Utvalda hotell i Norden

Hotel Riviera Strand

I sommar hittar du återigen Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet är placerat direkt vid strandkanten och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Ät gott på restaurangen som använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön eller ta ett dopp i poolen som är öppen året runt. 

Läs mer och boka

TanumStrand

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och spaupplevelser och till TanumStrand vid klipporna i Grebbestad kommer besökare för såväl avkoppling, lek, strandbad och kulinariska upplevelser. På hotellet lockar familjebadet "Stora Blå" med pooler och vattenrutschkana, och söker man lugnet finns Spa Horisont med sköna behandlingar.

Läs mer och boka

Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Från Radisson Blu Scandinavia är det gångavstånd till såväl sevärdheter som nöjen. Från hotellet är det en fin utsikt över Köpenhamn och hotellets läge gör det till en perfekt utgångspunkt för att utforska staden.

Läs mer och boka

Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

Upplev Göteborg och bo på Hotell Radisson Blu Scandinavia Göteborg! Hotellet erbjuder bästa läge för upptäcktsfärder, och bjuder in till avkoppling på Hagabadet Spa & Yoga studio. 

Läs mer och boka

Radisson Blu Scandinavia, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Oslo i Norge reser sig 22 våningar upp i luften och bjuder på en fantastisk utsikt över Oslo och den närliggande fjorden. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill uppleva sevärdheter, restauranger och nöjen. 

Läs mer och boka

Träna med oss på hemmaplan

Nu erbjuder vi träning runt om i Sverige med Apollo Sports.
 

Läs mer om träning i Sverige med Apollo Sports


Tips & Inspiration

Hemester, Staycation eller Svemester? Här hittar du våra bästa tips för en semester på hemmaplan!

Våra bästa tips för en hemester

Hemester handlar om att skapa den semesterkänsla du upplever under en resa fast i ditt eget hem. Se till att få en riktigt skön hemester i höst och vinter!

Läs mer

Staycation - så funkar det

Nya spännande upplevelser finns oftast närmare än du tror. Här får du tio tips på hur du semestrar i din egen hemstad!

Läs mer

Hemester, Staycation eller Svemester?

Hemester, Staycation eller Svemester - vilken är skillnaden och vilken passar dig? Här reder vi ut vad begreppen är för oss. 

Läs mer

Hitta din resa i norden