1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dioklecijan Hotel & Residence

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Rasmus,
Korsholm

+
Viihtyvyys. Ja hyvät spa tilat vaikkaikn pienet.
-
Puolihoito kuntoon. Säälittävää ruokaa. Siksi otettiin se pois.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


9 av 10

Ella,
Helsinki

+
Hotellihuone oli todella siisti, valoisa ja hyvin ilmastoitu. Myös koko hotellin yleisilme oli siisti. Etenkin kattoterassi ja sen allas tarjosivat hienot puitteet ja vaihtoehdon meressä uimiselle.
-
Hotellin asiakaspalvelu oli Kroatialaiseen tyyliin hieman vaisua/uneliasta. Lisäksi hotellihuoneen suihkun vedenpaine oli todella alhainen ja veden lämpötila oli joko tulikuuma tai jääkylmä.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Bjørn ,
Ålesund

+
Service og hyggelig ansatte.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-26


9 av 10

Sten Åke,
Jönköping

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Knut,
Isfjorden

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

267 omdömen
Utmärkt
 
123
Väldigt bra
 
115
Bra
 
20
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-09-05

Inlägg av PiaA599 Rönninge

Semester

Mycket fint hotell. Rent fräscht fina rum pool på taket. Kan verkligen rekommendera. Nästan all personal väldigt tillmötesgående. Enda neg.låg lite långt från Split 20 min. Promenad eller taxi 75 kr. Sedan var det jättedyrt på hotellet. Men hit åker jag gärna igen.

 
2017-08-05

Inlägg av gregerg2015 Haninge, Sverige

Toppenhotell med hög service o härlig takpool

Vi besökte Split för första gången och valde detta hotell först och främst för att de hade pool och fyra stjärnor. Blev positivt överraskade av service, renlighet, rummet, frukosten och framförallt takpoolen med bar. Ligger ca 2 km från Rivan men med Uber kostar det inget att ta sig in till centrum. I 35 graders värme går man inte gärna, speciellt inte tillbaka då det är en fin uppförsbacke till hotellet. Conciergen var mycket behjälplig med rekommendationer av restaurang och utflykter. Vi var helnöjda och kommer gärna hit igen

 
2017-07-26

Inlägg av Isabelle N Stockholm, Sverige

Motsvarade inte mina förväntningar

Jag och min sambo bodde på Dioklecijan under juli månad. Vid ankomst var det lite krångligt att hitta till hotellet eftersom det ligger utanför stan i ett bostadsområde. Det tar ca 15-20 minuter att promenera från gamla stan, dock är det uppförsbacke hela vägen. Vi blev väl bemötta i lobbyn och fick ett bra intryck, men när vi kom in till vårt rum så blev jag väldigt besviken. Så tråkigt inrett och långsam AC, det tog ca en timme innan rummet blev svalt. Dörren till badrummet gick inte att stänga helt eftersom den tidigare gått i baklås. Det luktade avlopp från toaletten och det gick inte att ställa in rätt temperatur på vattnet i duschen, antingen så brände man sig eller så var det iskallt. En stor anledning till att vi valde detta hotell var för att det fanns pool vilket många andra hotell i Split saknar. Det var en mysig takterass men tyvärr så fick man oftast inte plats eftersom det fanns för få solstolar. Frukosten var en stor besvikelse. Det fanns bara bryggkaffe som smakade värre än vanligt pulverkaffe, ville man ha från deras kaffemaskin kostade det extra. Samma sak ifall man ville ha någonting lagat a la minute, vilket förvånar mig för det brukar ingå på 4-stjärniga hotell. Råvarorna var av dålig kvalité och det fanns inga grönsaker. Dem hade lite frukt men det mesta var konserverat. Det bästa med hotellet var deras sängar, jag har aldrig sovit så bra utomlands förut. Varken för hårda eller för mjuka. Likaså att dem hade jacuzzi och bastu. Vi betalade totalt 14 000 svenska kronor för en veckas vistelse och tyvärr så ångrar att vi inte valde att bo på ett annat hotell. /Besviken och pank gäst.

 
2017-05-10

Inlägg av Ebbarp68 Osby, Sverige

Bra o fräscht hotell

Bodde här 4 nätter, bra o vänligt mottagande. Fina o fräscha rum. Dock hamnade vi på första våningen o tyckte att genomfartsleden var något störande. Hotellfrukosten kunde varit mer varierande men alltid hjälpsamma om man frågade. Kaffet var mindre bra men funkade Hotellet renoverade sin reception under tiden men det var inte något som störde Ca 15min promenad till gamla stan och hamnen. Vån 7 var skön o avkopplande.

 
2016-09-13

Inlägg av Jeremy5 London

Litet modernt hotellet bort från centrum i Split

Vi tillbringade tre nätter på detta moderna hotell i ett deluxe rum. Rummet var mycket bekvämt med en liten balkong. Det var gott om förvaringsutrymme och en mycket bekväm, enorm säng. Men vi hade problem att försöka få varmt vatten i duschen och var tvungna att ringa efter hjälp. Frukosten var inte i första klass då det fattades bra urval av färsk frukt, äggen var tilredda i förväg. På begäran var de glada över att laga ägg för oss vilket var uppskattat.. Ibland fanns det ett bra urval av bröd, och ibland var brödet på morgonmålet mycket begränsat.man får själv hämta åt sig kaffe som är vanligtvis inte varmt. De kunde förbättra sig genom att servera runt varmt kaffe, som i andra 4 stjärniga hotell.Middagen var mycket bra och vi hade två njutbara måltider där. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Allt som allt, en rolig par dagar.