1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunce

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Isabell,
Uppsala

+
Nära läge till allt i området. Hade delvis syn av vattnet men det gjorde inget då den andra stolen var riktad mot berget så båda får fin utsikt. Trevlig personal.
-
Svårt att hitta personal om man har frågor. Fanns mer plats i köket där det kunde varit en bänk eller liknande för att underlätta matlagning.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

,

+
Läget och att det var litet
-
Det var en konstig lukt på rummet....

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

,

+
Utsikten från balkongen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Pia,
Solna

+
Läget
-
Bäddat med ett stort lakan och vi var två kompisar,fick säga till flera ggr om att vi skulle ha två lakan som var täcken. Be dem lägga in extra i rummet och att det inte är självklart man är ett par som ska bo tillsammans

Bekräftad gäst: 2019-07-28


7 av 10

,

+
Beligenhet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Lena ,
Göteborg

+
Närhet till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


5 av 10

Linda,
Sundsvall

+
Närheten till stranden samt rena handdukar varje dag. Restaurangen MORE i samma hus var mycket bra med trevlig personal.
-
Städningen var under all kritik, redan vid incheckning var golvet skräpigt och det har inte sopats/torkats under hela vistelsen. Fanns ingen i receptionen på hela veckan. Köksutrustningen hade sett sina bästa dagar samt att det kändes olustigt att kylskåpet var inbyggt i ett skåp där det blev mycket varmt.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Antonio,
Stockholm

+
Plats,balkong,havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

mikaela,
stockholm

+
Sunce låg fantastiskt bra till.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

,

+
Utsikt och att hotellet ligger nära till allt
-
Nya och mer köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-06-16


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.