Kundomdömen om Sunce

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
6,3 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

Carin Bergh,
Uppsala

+
Wi-Fi fungerade bra och läget.
-
Fick byta hotell p g a mögellukt i lägenheten. Efter en veckas klagomål fick vi byta hotell. Det hotellet var utmärkt. Saknade personal på Sunce - det första boendet!!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Roland,
Karlstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Jan Ewan Bert,
Falkenberg

+
Bra städning, läget med nära till bad och restauranger.
-
Dom kunde ha någon i receptionen någon tid per dag. Utöver incheckn. såg vi inte till någon utom städerskan på hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Ivan,
Borås

+
Den stora balkongen med den fina havsutsikten och den direkta närheten till promenadstråket. Hotellpersonalen var trevlig och hjälpsam.
-
En hiss. Bemannad reception under vissa tider

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Mona,
Örnskäldsvik

+
Närhet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Reet-margit,
Göteborg

+
Läget och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Bo,
Hedemora

+
Balkongen
-
Städning Någon att prata med i receptionen, såg inte till en person på hela tiden

Bekräftad gäst: 2019-08-21


8 av 10

Birgitta,
Sundsvall

+
Det ligger bra till, ära stranden och restauranger.
-
Bra att dom bytte handdukar varje dag, men städningen för övrigt inte nöjd. Har bott där i 10 år men i år var det dålig städning. Dåligt med glas.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Indira,
Värnamo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Isabell Pone,
Uppsala

+
Nära läge till allt i området. Hade delvis syn av vattnet men det gjorde inget då den andra stolen var riktad mot berget så båda får fin utsikt. Trevlig personal.
-
Svårt att hitta personal om man har frågor. Fanns mer plats i köket där det kunde varit en bänk eller liknande för att underlätta matlagning.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Something went wrong when loading reviews.