Kundomdömen om Libertas

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 83 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Sven Jon Petrus,
Leksand

+
Fint läge nära stranden
-
Tycker att hotellet skulle kunna göra mer i miljöarbetet. Tex tvättades handdukar dagligen, vilket jag inte tycker är nödvändigt.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Lennart,
Skene

+
Läget och fina rum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Tore,
Strömstad

+
Det fantastiska läget.
-
Litet irriterande med en bäddbar fåtölj, som då vi bodde i rummet inte behövdes, stående kloss inpå trinettköket. Detta medförde att det var svårt att komma till och laga mat i köket.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Kerstin Maria Lycke,
Malung

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


10 av 10

Gunilla,
Karlstad

+
Trevlig personal, läget vid havet, rent och fräscht. Städning varje dag.
-
Kanske se över skicket på saker. Hyllan i duschen var trasig. Skulle vara bra om man kunde ha äggkoppar att tillgå. Känns lite futtigt att nämna men det är det jag kan komma på.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


9 av 10

Anders,
Hässleholm

+
Läget!!
-
Lite bättre info vid ankomst, ex lösenord för wi-fi!

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Lilian,
Holmsund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Ann Elisabeth,
Farsta

+
Rent, trevlig personal Bra service!
-
Se över lamporna på rummen

Bekräftad gäst: 2019-09-04


10 av 10

Ellinor,
Robertsfors

+
Rent och kändes fräscht, de städade fantastiskt bra. Jättegullig personal. Superbra läge på strandpromenaden.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

Per,
Saltsjö-boo

+
Rent och snyggt, (såg nyrenoverat ut)? Jättebra städning.
-
Helhetsintrycket hade blivit en 10:Å om det inte varit för varuleveranser mm som började vi 6 på morgonen,( hade lägenhet på nedre plan). Svårt att göra något åt när hotellet ligger ovanpå restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-08-21


Something went wrong when loading reviews.