Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong som vetter mot havet - utsikten skyms delvis av träd. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet i ny del

Enrumslägenheter i hotellets nya del. Balkong med havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheterna med balkong, vissa balkonger vetter mot havet - utsikten skyms delvis av träd. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i ny del

Tvårumslägenheter i hotellets nya del. Balkong, vissa med havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.