Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong som vetter mot havet - utsikten skyms delvis av träd. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddfåtölj. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenheter i ny del

Enrumslägenheter i hotellets nya del. Balkong med havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheterna med balkong, vissa balkonger vetter mot havet - utsikten skyms delvis av träd. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i ny del

Tvårumslägenheter i hotellets nya del. Balkong, vissa med havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.