Kundomdömen om Apollo Mondo Family Romana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 628 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fräscht och rent hotel, nära en fin strandpromenad som leder till centrum. Fantastick Appollopersonal(Matias, Jesper och Caroline) och hotel service. Hotellrestaurangen var jättebra. God och varierad mat (det fanns något för alla: pizzas, bästa grillar, välsmakande vild fisk, wagyu stakes). STOR tack för alla servicepersonalen i restaurangen (Pero, Slaven, Tomo, Mateo, Mario, Franio)
-

Bekräftad gäst: 2020-07-25


9 av 10

+
Läget och personal
-
Onnödigt att lämna rummet 7timmar före transfer när Inga nya gäster var på ingång

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Frukosten
-
alakarten

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Allt var bra
-
Senare utcheckning

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

+
Personalet og selve rommet
-
Leilighetene med basseng vendt mot veien, der bør bassengene oppgraderes. De var lite innbydende og man fikk en følelse av å være innestengt.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Mycket trevlig personal ,både apollos och hotellets egna
-
Det MÅSTE kunna gå att få in mycket mer vegetariska "rätter " inte bara grönsaker till middag o h frukost. Ni skriver ju själva att ni har haft en "känd" kock som har tagit fram menyerna på hotellet för det är ju ett "träningshotell" och det är viktigt och äta rätt.....?? Där kan / måste ni nog bli bättre.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Läget, lugnt och skönt. OBS! Vi slapp byggarbetsplatsen - vår lägenhet låg i väster med magnifik utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Apollopersonalen, speciellt simläraren och barnledaren Korin!! Rummet och poolen längst ner vid stranden hade varit bra om den varit uppvärmd.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Allt!
-
Maten var lite tråkig.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Trevlig personal, rent och snyggt. Bra mat
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

95 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
43
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-09-24

Inlägg av 339christerw Malmö, Sverige

Bra men inget mer.

Fint hotell nära stranden med fräscht rum, dock lyhört. På rummet fanns möjlighet att laga egen mat. Kylskåp med litet frysfack samt bestick, kastruller med mera samt disksvamp och diskmedel fanns till förfogande. På toaletten fanns tvål och duschcréme/schampoo som luktade nåt så fruktansvärt äckligt, liknande doftblocket som återfinns i urinoarer. På rummet fanns ett kassaskåp som kunde nyttjas utan extra kostnad. Hotellanläggningen och rummet var rent och personalen var alltid trevliga. Vackra pooler och ett helt ok gym, dock saknades det vatten i vattenautomaten på gymmet. Toaletten/omklädningsrummet i anslutning till gymmet var väldigt rent. Vi åt både lunch och middag på restaurangen Al Mar, det var inte bra. Lunchen började med varsin tomatsoppa som var ok. Därefter serverades jag fiskfileér utan sås, kokta haricot vertés samt ris, med andra ord väldigt torrt. Mitt sällskap serverades kycklingsallad som bestod av kyckling isbergssallad och dressing, inga andra grönsaker - tråkigt. På kvällen hade restaurangen grillafton och det var bara dåligt rent ut sagt, allt smakade likadant och köttet var torrt och segt. Vår sista dag beställde vi varsin hamburgare från poolbaren och den var däremot bra. Supermarketen i anslutning till hotellet var dyr och utbudet var begränsat, till exempel fanns det inga bullar att köpa på morgonen. Hotellet ligger ca 20-30 minuters promenad från centrum.

 
2020-08-30

Inlägg av 168beatrices Makarska, Kroatien

Fräscht vid havet - men sämsta musiken ever

Plus: Snyggt, smakfullt, fräscht och välstädat. Genomtänkt och funktionellt. Sköna sängar, flera kuddar och AC som ingår. God mat och fin service i restaurangen. Duktiga på vin och flexibla och måna om att gästerna är nöjda. Två pooler och svenskledda träningspass och gym som ingår. Finns något för alla, oavsett form och träningsvana. Stranden precis utanför, precis som Strandpromenaden in till Makarska. Vacker omgivning med affär och flera ”gatupizzerior”, glasstånd, bageristånd och restauranger precis i närheten. Stora härliga balkonger mot havet. Handsprit överallt, vilket just detta märkliga Corona-år känns bra. Minus: finns bara tre muggar, tre glas, tre vinglas etc i en trerumslägenhet för upp till sex personer. Musiken i hotellets snackbar. ”Pinsam” är inte starkt nog. Förutom att den är fullkomligt urusel (samtliga vi turister är överens och ömsom garvar ömsom kräks åt den) så envisas de med att spela på en ljudnivå som om vi vore på nattklubb. Kolla in vilket klientel som ligger runt poolen och read the room, liksom... Vi ber honom sänka. Det gör han. I fem minuter... 🙄😂

 
2020-08-23

Inlägg av ftbsun Brač, Kroatien

Super

Bostäder rent hotell. Rymliga rum - välutrustade. Härlig stor balkong. Jag är på ett annat hotell i Brac och har kommit fram till att jag måste skriva recensioner om det tidigare hotellet - Romana förtjänar ett mycket högt betyg. Jättebra resa. Massor av grönska - pooler mycket rena och inte trångt. Nära havet . Nära centrum. Underbara helgdagar. Jag rekomenderar!

 
2020-08-16

Inlägg av 790olaf Hässelby-Vällingby, Sverige

Bra fint hotell

Väldigt bra och fint hotell med stora luftiga rum. Vi bodde med egen pool och det var underbart och skönt med lugn och ro (om man är ute efter det). Gymmet på hotellet var välutrustat men tyvärr dåligt städat. Finns två pooler att välja på och nära till stranden. Vi hade inte någon mat bokat och tur var det för vi åt en kväll på hotellets restaurang, Al Mar, och det var bland det sämsta vi ätit utomlands. Min sambo tog "fish of the day" vilket var lax och den var så torr att det inte gick att svälja den då det inte fanns någon sås. Själv tog jag bläckfisk och den hade relativt god smak men var full av grus så det knastrade fint. Tur är att det finns gott om andra restauranger efter strandpromenaden och många av dessa är väldigt bra.

 
2020-08-07

Inlägg av 490nihadk Kristianstad, Sverige

Bra hotell

Har varit i Makarska flera gånger tidigare men detta hotell är det bästa jag varit på i Makarska. Vi bokade ett rum med havsutsikt och det var fantastiskt. Rummen är välutrustade, fanns kaffekokare, egen spis osv. Frukosten var bra och fanns mycket att välja mellan. Det negativa för mig: - Solstolarna på stranden togs upp av folk som inte bodde på hotellet. Personal på hotellet kollade inte dessa alls. - Man var "tvungen" att vakna 07.00 för att ens få plats på solstolarna på stranden (gjorde vi aldrig, vem vaknar så tidigt ens på semestern :D ) - Var rätt så lyhört i rummet, kunde höra folk i receptionen under natten när man skulle sova. Totalt sett ett bra hotell med allt man behöver men med småsaker att fixa.