Kundomdömen om Cavo Orient

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 476 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lagom stort nära pool och havet
-
Flyget till destination var försenat, vi had hel pension, hotellet kunde inte anpassat efter situationen och erbjöd mat utan extra kostnad.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

+
Bra service, lugn och fin miljö. Låg fint till.
-
Bassängerna till lägenheterna såg äldre ut en ett år. Plasten i dom hade släppt på dom flesta i våran länga, grannens pool hade läckage så den pumpade vatten hela dygnet, vilket var väldigt störande på natten, Vi påtalade detta men ingenting hände.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Egen pool vid rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Jättegod mat. Fräscha o fina rum. Läget, lugnt o skönt. Men tänk på att ta med sig badskor!!
-
Synd att det var gräs vid solsängarna, som vattnades varje dag. Blev sååå halt, halkade omkull flera gånger.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

+
Närahavet
-
Bättre brygga med rejäla stegar

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

+
Läget. Fräscha ytskikt. Trevlig personal. Sköna sängar.
-
Fixa toarullshållarna! Inga trösklar, ljud från korridoren! Lite för hårda/höga kuddar! Halkigt när man skulle gå ner till badbryggan vid havet! Hög ljudnivå (surr) i restaurangen!

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

96 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
26
Bra
 
16
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-19

Inlägg av nettanenstrom

Helt ok hotell

Relativt nytt och fräscht hotell. Vi hade ett fint rum med terass mot polområdet. Bra städning med nya dusch och poolhanddukar varje dag. En stor flaska vatten/dag på rummet. Helpension med måltidsdryck ingår. Maten var god och varierande och både öl och vin var bra! Smal, stenig strand men en brygga som underlättar vid bad i havet! Vattnet var fantastiskt klart och ljummet! Man ska veta om att hotellet ligger väldigt off. Finns en supermarket 5-10 minuter bort, annars inget att göra på promenadavstånd. Lokalbuss och taxi gäller om man vill äta på restaurang eller shoppa.

 
2019-10-08

Inlägg av Nyhondan Skellefteå, Sverige

Lotteri

Här ska man ha tur med vilket rum man råkar få! Vissa rum är trots att hotellet bara är drygt ett år mögliga och fruktansvärt fuktiga.Hälften av poolaccessrummen med beachfront ligger i skugga hela dagen så att sola i sin egen pool eller på sin egen terass är omöjligt.Bryggan som ska ta en över det steniga partiet närmast stranden längre ut i vattnet där det är bättre botten är en trasig flytbrygga med en stege som när vi var där satt löst,så alla med lite dålig balans kan glömma havsbad.Trevligt poolområde med fin havsutsikt .Det fanns alltid lediga solstolar både vid havet och vid poolen .Bra mat !Lite bullrigt inne i buffematsalen men på terassen ute var det lugnt och skönt att äta.Fina promenadvägar kring hotellet.

 
2019-08-19

Inlägg av 697jennicag Stockholm, Sverige

Ingen höjdare

Ett hotell som är klassat med 4 stjärnor, men i realiteten når dom upp till en stark 2:a. Hela hotellet är ansatt av mögel. Poolerna med poolaccess har plastduk istället för kakel och är halvfyllda och smutsiga. Rengöring sker varje morgon men det hjälper ju inte när hela systemet är utan cirkulation. Då blir det smutsigt. Städningen var usel. Städerskorna kom först efter lunch. Dom svabbar runt samma smutsvatten i alla rum, och lämnar rummet dyblött. Det tar sedan 4 timmar innan det torkar minst! Byten av lakan skedde för sällan. Två gånger på två veckor istället för varannan/var tredje dag som är brukligt. När städerskorna kom så sent, så byttes inte poolhanddukarna, eftersom vi använde dom vid den tiden. Vanliga handdukar byttes när städerskorna kände för det. Toapapper fick man säga till om. Vid ankomst fanns det vare sig toapapper eller handdukar på rummet, trots att vi väntat mer än 4 timmar. Det bör även finnas en instruktion till AC-anläggningen som var svår att förstå sig på. Vi hade ett rum med delad pool och havsutsikt. Havsutsikten gick inte att njuta av på kvällstid då det fanns både lekplats och volleybollplan på gräsmattan. På bollplanen sparkades det boll långt in på natten. Även springet till lekplatsen var mycket störande då barnfamiljerna inte nöjde sig med lekplatsen, utan var tvungna att springa och leka mellan solstolarna med sina barn sent på kvällarna utanför våra rum. Flytbryggan som var i plast var trasig. Den var inte ihopsatt i ett stycke en enda gång under vår två-veckors vistelse, vilket innebar att det inte gick att bada i havet öht. "Stranden" bestod av stora stenbumlingar och lerig sand. Maten var ok, men man var tvungen att äta direkt vid öppningstiderna, annars var det olidlig hög volym. Öppettiderna i barerna borde vara längre än till kl 18:00! Speciellt med tanke på att det inte finns någonting i närheten. Närmaste taverna ligger c:a 1 km ifrån. Dessutom var det en gropig smal bilväg som inte var belyst. Att vänta på rum i fyra timmar vid ankomst är inte OK. Inte heller att behöva lämna rummet kl 11:00, när bussen lämnar hotellet 18:25. När vi bokade fick vi tidigare flygtid och blev inte informerade om detta av Apollo utan det var en tråkig överraskning som vi bara "råkade" se av en tillfällighet. Detta borde Apollo ha meddelat och erbjudit gratis av/ombokning. Det gick en hel semesterdag till att bara sitta och vänta! Att få boka några timmar extra i hotellrummet efter utcheckning var omöjligt, även att få boka ett annat rum var totalkört. Hotellet ligger mitt ute i ingenstans och den där s.k supermarketen som skulle finnas 500 meter ifrån låg i själva verket c:a 1km från hotellet. Det finns skyltar överallt på hotellet att man inte får ta in något på rummen som man inte har köpt där på grund av "skatteskäl". Det var det ingen som brydde sig om. Ingen täckning på vare sig 3-4G eller hotellets sk wi-fi. Hotellet borde inte få kallas Mondo Selected då hotellets klass inte når upp till det. Det är byggt med alldeles för dåliga material och man förstår att det har sparats på pengar vid uppförandet av detta hotell. Strömavbrott var mer regel än undantag. Inte prisvärt alls!

 
2019-08-19

Inlägg av FridaRo Sverige

Ett hotell att trivas på

Innan vi åkte hit läste vi många, ganska dåliga omdömen här och på Apollos hemsida. Vi förstår dock inte riktigt dessa, utan har verkligen uppskattat detta hotell. Vi valde att boka rum med pool och det har varit superhärligt. Att bara kunna gå och svalka av sig när man vill. Det som dock var ett litet minus var att poolerna är av poolduk och inte kaklade. Detta gjorde att poolduken släppt på vissa ställen. Men överlag var poolen fräsch och städades dagligen. Maten har vi också tyckt varit bättre än förväntat. Visst att det finns vissa rätter som inte smakar något men har man ätit de grekiska rätterna med stort salladsbord har det inte varit några problem. Så vi är nöjda över vår vistelse och vi kommer gärna tillbaka. Framförallt för platsens lugn och för den serviceinriktade personalen, som ska ha en extra eloge!

 
2019-08-18

Inlägg av asabejerskog Gustavsberg, Sverige

Bra rum men ligger off

Rummen i länga 3 (med egen pool samt de mot den stora poolen) var alla rymliga och mycket fräscha. Vi bodde 3 pers i rum 306,307 med egen poolaccess. Sköna sängar, bra garderob och snyggt. Maten är helt okej, buffe varje måltid, men man tröttnar ju såklart. Vi åkte in till Tsilvi med taxi (11 euro enkel tur) två gånger och hängde på den långa fina sandstranden, åkte jetski och bananbåt. Åt bra lunch där och på eftermiddagen tillbaka till hotell. Väl värt pengarna. Dessutom taxi till Zakhyntos stad (20 euro enkel resa i 20 min) en kväll. Bra med en hamn med lyxbåtar samt en lång gågata med affärer. Mysigt att äta middag där. Hotellet hjälpte till med taxi och vi ringde dem så hämtade de oss vid samma ställe där vi blev lämnade. Bra. Dock är receptionen inte så jättehjälpsam och kass på engelska. En dag hyrde vi även privat yacht och åkte runt hela ön. Dyrt men väl värt det. Inget att göra för äldre barn, utom beachvolley på gräsmattan vid havet. Väljer ett annat hotell nästa gång då de stora barnen blev uttråkade (ålder 9-15 år).