Kundomdömen om Blue Horizon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 86 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal, bra mat, bra pool mm.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

+
Närheten till havet och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

+
Vackra trädgården,närheten till havet och den goda maten.Rent och välstädat överallt.
-
Dusch istället för badkar. Utbyte av de trasiga flaggorna utanför entrén

Bekräftad gäst: 2019-10-10


9 av 10

+
Fräscht och fint, läget perfekt vid stranden.
-
Ljudvolymen vid kvällsuppträdanden var alldeles för högt ! Inte ens de inkommande flygplanen överröstade den...

Bekräftad gäst: 2019-10-10


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
-
Byt ut personalen i Beach Baren! Sura och ointresserade av gästerna.Slår in fel saker på kvittot och när man påpekar detta så blir dom irriterade och nästan otrevliga Förra året glömde dom min mat och påstod att jag inte beställt medans min man fick sin mat Och då va det samma personal som nu !!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Fint och nyrenoverat rum men vi saknade havsutsikt som vi hade bokat.
-
En torkställning på balkongen saknade vi. Det stod att alla rum var utrustad med morgonrock och tofflor, det såg vi inte till på hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

+
Trevlig personal. Renligt. Fint läge. Bra polområde
-
Mer information på svenska, danska eller norska. Information på hotellet från Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

416 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
184
Bra
 
81
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-25

Inlägg av michaelwS6806GV Hjo, Sverige

En vecka utmed Rhodos västkust

Vi tillbringade en vecka på blue horizon. Vi bodde i bungalow och hade all inclusive. Bra rumsstandard och välstädade rum. Mycket trevlig och tillmötesgående personal generellt. Något högt tempo i matsalen - men det är fullt förståeligt sett till antal gäster som skall huseras vid varje måltid. Maten är överlag bra och fräsch. Bra variation på rätterna från dag till dag så man inte hinner tröttna efter ett par dagar. Vi upplevde sängarna som ganska hårda - men det gillar vi personligen så var inte negativt - dock kunde det ha varit bättre kuddar, de var i stummaste laget. Fanns extra kuddar på rummet så det löste sig ganska väl. Hotellet har en väldigt mysig känsla från lobby till uteplatser och strand. Läget är helt ypperligt och havet är precis utanför dörren. Gillar man inte hotellets mat så finns det många bra restauranger precis runt knuten.

 
2019-07-02

Inlägg av Berit T Västra Götalands län, Sverige

Hemska solstolar och bedrövlig mat.

Detta hotell är absolut inte 4-stjärnigt. På sin höjd 3. Ska börja med det positiva och det var att jag fick en madrass i sängen som jag skrivit och bett om. Damen i restaurangen på lunch var mycket trevlig samt mannen på stranden. Han höll ordning på solstolarna (hemska) och tog betalt 3 euro /st. Även städerskan var mycket trevlig. Rummet var ok men badrummet kunde fräschas upp. Ut med det lilla badkaret och in med en dusch istället. Så kommer vi till maten. Inget vidare. Jag hade allinclusive vilket jag verkligen ångrar. Vid frukost hade bacon bara tappats på stekpannan och tagits upp. Nästan rått. Stekta äggen var så dåligt stekta att vitan rann av. Yoghurten var klimpig (inte fruktbitar). Kokta äggen var antingen helt rinnande eller med grön gula. Vid lunch ingick inte kaffe mer än till allinclusivegäster men då fick man särskilt be om det. Kaffeautomaterna var överhängda. Väldigt lite till sallad. Tomatbitar, gurkbitar, zatsiki, fetaost, lök, grekisk sallad i en liten skål samt en liten skål pastasallad. Ingen grönsallad, oliver (fanns till frukost), rivna morötter, tonfisk, kokta ägghalvor. Inte heller någon soppa. Middag åt jag bara tre gånger. Då var det en väldigt, väldigt otrevlig kypare där. Man fick beställa vad man ville ha att dricka. Han gav sig sjutton på att jag (som var ensam) inte skulle ha något att dricka. Gick bara förbi mitt bord. Med andra ord ta inte allinclusive. Finns bra restauranger i närheten. Fanns mycket att köpa till lunch i strandbaren.

 
2019-05-11

Inlägg av 72mrx

Mrx

Ett trevligt hotell med pool och nära havet glad och trevlig personal som är väldigt hjälpsamma Receptionen väldigt tillmötesgående och hjälper till med dina önskemål Rent och städat överallt finns inget att anmärka på det Frukostbuffé utmärkt dock saknas information om vad som finns på uppläggningar eller ev laktos eller glutenfritt mm

 
2018-07-25

Inlägg av Larse19 Åmål, Sverige

Hyfsat hotell

Aningen slitet hotell med intensiv flygtrafik som passerar för landning var femte minut när det är högtrafik. Poolområde och strand helt okej liksom maten. Dubbelrum litet liksom toa/dusch. Nedslitet i allmänna utrymmen.

 
2018-07-05

Inlägg av susanne o

Bra hotell

Hotellet ligger vid en stenstrand. Badskor rekomenderas.Finns en stor pool med många solstolar.Middagen består av helt ok buffe. Vi kunde byta ut den förbokade middagen och äta lunch istället. Går att be om liten pizza eller gyros istället för lunchbuffe. Finns bra resturanger på shoppingatan utanför hotellet.