1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Horizon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Catharina,
Sävsjöström

+
Mycket att välja på vid buffén.
-
Dryck borde ingå även vid halv inklusive. 2 vatten och 2 läsk ca 8 euro vid varje kvällsmat - dyrt!

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

,

+
Bra hotell, nära till centrum och trevlig personal!
-
Frukosten. Väldigt mycket frukost men lite tråkig kvalite

Bekräftad gäst: 2019-08-08


9 av 10

Tobias,
Vagnhärad

+
Stort hotell som ändå lyckades med att behålla den familjära känslan! Vackra miljöer och god mat!
-
Fräscha upp poolområdet med bättre solstolar, bättre koll på folk som reserverar solsängar samt mysigare resturangmiljö! Även bättre uppmärkning av maten som serverades.

Bekräftad gäst: 2019-08-01


10 av 10

Johan,
Norrköping

+
Servicen från personalen och den goda maten.
-
Kylskåpen på rummen får gärna uppdateras.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Tilda,
Linköping

+
Rummet, maten var god, bra läge till restauranger, fint område runt poolen, damen som lagade maten vid strandbaren
-
Varmare pool, skriva vad som finns i maten, inte behöva betala för kassaskåpet, badrummet var inte bra gjort

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Anita,
Edsbyn

+
Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-06-13


8 av 10

Margot,
Enköping

+
Rent o snyggt, trevlig personal
-
Dusch i stället för badkar. Skulle underlätta för äldre. Viktigt få veta att mängder av flyg passerar på låg höjd om man är lättstörd.. Bra att få veta innan bokning att stranden är rejält blåsig

Bekräftad gäst: 2019-06-06


10 av 10

Susanne,
Götene

+
-
Sänglampor

Bekräftad gäst: 2019-05-22


5 av 10

,

+
-
Det enda negativa var att inte dom körde air condison trots att det var ordenligt varmt.

Bekräftad gäst: 2019-05-22


10 av 10

Ove,
Viskafors

+
Vi fick ett jättestort rum, och en fantastisk balkong mätte den och den var 28 meter lång, maten var mycket bra fint poolområde, nära till havet, fin service när vi åkte in till gamla stan buss utanför hotellet och buss tillbaka.
-
Inga hade allt.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

368 omdömen
Utmärkt
 
100
Väldigt bra
 
158
Bra
 
78
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-07-02

Inlägg av Berit T Västra Götalands län, Sverige

Hemska solstolar och bedrövlig mat.

Detta hotell är absolut inte 4-stjärnigt. På sin höjd 3. Ska börja med det positiva och det var att jag fick en madrass i sängen som jag skrivit och bett om. Damen i restaurangen på lunch var mycket trevlig samt mannen på stranden. Han höll ordning på solstolarna (hemska) och tog betalt 3 euro /st. Även städerskan var mycket trevlig. Rummet var ok men badrummet kunde fräschas upp. Ut med det lilla badkaret och in med en dusch istället. Så kommer vi till maten. Inget vidare. Jag hade allinclusive vilket jag verkligen ångrar. Vid frukost hade bacon bara tappats på stekpannan och tagits upp. Nästan rått. Stekta äggen var så dåligt stekta att vitan rann av. Yoghurten var klimpig (inte fruktbitar). Kokta äggen var antingen helt rinnande eller med grön gula. Vid lunch ingick inte kaffe mer än till allinclusivegäster men då fick man särskilt be om det. Kaffeautomaterna var överhängda. Väldigt lite till sallad. Tomatbitar, gurkbitar, zatsiki, fetaost, lök, grekisk sallad i en liten skål samt en liten skål pastasallad. Ingen grönsallad, oliver (fanns till frukost), rivna morötter, tonfisk, kokta ägghalvor. Inte heller någon soppa. Middag åt jag bara tre gånger. Då var det en väldigt, väldigt otrevlig kypare där. Man fick beställa vad man ville ha att dricka. Han gav sig sjutton på att jag (som var ensam) inte skulle ha något att dricka. Gick bara förbi mitt bord. Med andra ord ta inte allinclusive. Finns bra restauranger i närheten. Fanns mycket att köpa till lunch i strandbaren.

 
2019-05-11

Inlägg av 72mrx

Mrx

Ett trevligt hotell med pool och nära havet glad och trevlig personal som är väldigt hjälpsamma Receptionen väldigt tillmötesgående och hjälper till med dina önskemål Rent och städat överallt finns inget att anmärka på det Frukostbuffé utmärkt dock saknas information om vad som finns på uppläggningar eller ev laktos eller glutenfritt mm

 
2018-07-25

Inlägg av Larse19 Åmål, Sverige

Hyfsat hotell

Aningen slitet hotell med intensiv flygtrafik som passerar för landning var femte minut när det är högtrafik. Poolområde och strand helt okej liksom maten. Dubbelrum litet liksom toa/dusch. Nedslitet i allmänna utrymmen.

 
2018-07-05

Inlägg av susanne o

Bra hotell

Hotellet ligger vid en stenstrand. Badskor rekomenderas.Finns en stor pool med många solstolar.Middagen består av helt ok buffe. Vi kunde byta ut den förbokade middagen och äta lunch istället. Går att be om liten pizza eller gyros istället för lunchbuffe. Finns bra resturanger på shoppingatan utanför hotellet.

 
2018-05-14

Inlägg av Joost v

Topp

Skönt ställe! Lyxig känsla. Rent med städning varje dag. Frukosten är fantastiskt. Enda minuspoäng är flygtrafiken men på något sätt gör det inte så mycket. Bra pool och nära till havet, trevlig bar med god mat på väg ner till havet.