Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 85 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevligt, härlig atmosfär
-
Jag skriver här som man inte kan göra det där ni har frågorna. Redan ner botten var tog den svenska personalen vägen hade med mig polare som inte kan engelska. Efter ca 2,5 tim såg man inte till dom som arbetare på planet. Resan hem var toppen trevliga,hjälpsamma. Varför tar apollo in sas?

Bekräftad gäst: 2024-06-02


7 av 10

+
läget å närheten till det mesta
-
att ac är påkopplat längre på säsongen

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
-
Skulle haft plastmuggar ist för pappersmuggar

Bekräftad gäst: 2023-10-15


5 av 10

+
Rent och fint.
-
Hade bokat rum på hotellet, men fick ett rum längst bort i ett annex. En hund var ute och skällde på grannens tomt varenda natt. Kommer inte boka det hotellet igen.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


5 av 10

+
Rent och fint.
-
Flera i personalen i matsalen var stressa och irriterade. 2 stycken servitriser var bra.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Alltid rent och snyggt, maten är alltid jättebra och skolområdet är väldigt mysigt, sedan är läget vid stranden kanon.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


6 av 10

+
Rommene med oppgradert bad
-
Det trengs en generell oppgradering av denne 70-talls kolossen.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Läget vid stranden
-
Möjligtvis spraya bort myrorna på uteplatsen

Bekräftad gäst: 2023-09-20


9 av 10

+
Rent och snyggt trevlig hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
Nära till stranden, nära till lilla samhället, trevlig personal, god frukost
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2023-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

593 omdömen
Utmärkt
 
207
Väldigt bra
 
231
Bra
 
102
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2024-05-21

av ingalilli2016 Falköping, Sverige

Rhodos semester med guldkant!

Mycket fräscht hotel, med städerskor som är såå bra, Rent och snyggt överallt! Maten är suverän, vi hade halvpension, och det var perfekt. Vi har ätit på många hotell men Blue Horizon är något extra! Personalen är jättebra, vi fick hjälp med utflykt till Lindos, jättebra och fin service , vi blev hämtade vid hotellet, funkade perfekt! Fin strand, ett litet minus för klapperstenen, så badskor rekommenderas, men det är inte hotellets fel, det är klappersten nästan överallt i de här trakterna! Summa sumarum så rekommenderar vi detta hotell om ni skall till Ialyssos!

 
2023-09-10

av Robin S

So-so

Hotellet är i bra läge med en trevlig pool och innegård. Men tyvärr var upplevelsen inte helt toppen, med otrevlig personal, inget varmvatten några dagar, och sängar som var hårda. Vi hade bara frukost och jag har därför inget att säga om all inclusive-maten, frukosten var helt ok men inte mer än så. Kommer inte boka detta hotell igen.

 
2023-08-19

av bernthh2018 Karlstad, Sverige

Bra hotell

Mycket trevligt hotell som låg väldigt bra. Kanske en aning gammal inredning i själva rummet med badrummet var nyrenoverat, superfräscht. Bra rymlig balkong och kylskåp på rummet. Sängarna var helt ok och alltid bra städat. Frukosten var bättre än normalt. Stort urval och det enda jag har att kritisera är stekningen av baconet som var halvljummen. Bacon ska vara knaprigt! Precis utanför hotellet gick en slags huvudgata med stort utbud av restauranger och butiker och moppe uthyrning. Mot havet som låg ett stenkast ifrån poolen var det gott om parasoll och platser. Överlag ett mycket trevligt hotell!

 
2019-08-25

av michaelwS6806GV Hjo, Sverige

En vecka utmed Rhodos västkust

Vi tillbringade en vecka på blue horizon. Vi bodde i bungalow och hade all inclusive. Bra rumsstandard och välstädade rum. Mycket trevlig och tillmötesgående personal generellt. Något högt tempo i matsalen - men det är fullt förståeligt sett till antal gäster som skall huseras vid varje måltid. Maten är överlag bra och fräsch. Bra variation på rätterna från dag till dag så man inte hinner tröttna efter ett par dagar. Vi upplevde sängarna som ganska hårda - men det gillar vi personligen så var inte negativt - dock kunde det ha varit bättre kuddar, de var i stummaste laget. Fanns extra kuddar på rummet så det löste sig ganska väl. Hotellet har en väldigt mysig känsla från lobby till uteplatser och strand. Läget är helt ypperligt och havet är precis utanför dörren. Gillar man inte hotellets mat så finns det många bra restauranger precis runt knuten.

 
2019-07-02

av Berit T Västra Götalands län, Sverige

Hemska solstolar och bedrövlig mat.

Detta hotell är absolut inte 4-stjärnigt. På sin höjd 3. Ska börja med det positiva och det var att jag fick en madrass i sängen som jag skrivit och bett om. Damen i restaurangen på lunch var mycket trevlig samt mannen på stranden. Han höll ordning på solstolarna (hemska) och tog betalt 3 euro /st. Även städerskan var mycket trevlig. Rummet var ok men badrummet kunde fräschas upp. Ut med det lilla badkaret och in med en dusch istället. Så kommer vi till maten. Inget vidare. Jag hade allinclusive vilket jag verkligen ångrar. Vid frukost hade bacon bara tappats på stekpannan och tagits upp. Nästan rått. Stekta äggen var så dåligt stekta att vitan rann av. Yoghurten var klimpig (inte fruktbitar). Kokta äggen var antingen helt rinnande eller med grön gula. Vid lunch ingick inte kaffe mer än till allinclusivegäster men då fick man särskilt be om det. Kaffeautomaterna var överhängda. Väldigt lite till sallad. Tomatbitar, gurkbitar, zatsiki, fetaost, lök, grekisk sallad i en liten skål samt en liten skål pastasallad. Ingen grönsallad, oliver (fanns till frukost), rivna morötter, tonfisk, kokta ägghalvor. Inte heller någon soppa. Middag åt jag bara tre gånger. Då var det en väldigt, väldigt otrevlig kypare där. Man fick beställa vad man ville ha att dricka. Han gav sig sjutton på att jag (som var ensam) inte skulle ha något att dricka. Gick bara förbi mitt bord. Med andra ord ta inte allinclusive. Finns bra restauranger i närheten. Fanns mycket att köpa till lunch i strandbaren.