1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Contaratos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annalena,
Falköping

+
-
Rengöring av pool. Väldigt ofräsch saltvattenspool.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Irene,
Göteborg

+
Närhet till strand och fria solstolar. Välstädat och fräscha rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Carina,
Lundsbrunn

+
Nära till stranden och byn. Poolen var jättefin.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Anette,
Göteborg

+
Poolen och närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Marie,
Stockholm

+
Fint poolområde, pool med salt/sötvatten, bra servering Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

,

+
Strandhanddukar, frukost, lugnt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Susanne,

+
Bra service Htl ligger precis vid stranden. Tyvärr var stranden oerhört skräpig och mycket plats som blåste in i havet.
-
Apollo skriver att det finns balkong eller uteplats . Hade gärna betalt extra för balkong men det fanns ingen alternativ. Frågade då direkt till htl men får svar att Apollo har inga rum med balkong endast uteplats .Jättebesviken som flerårig apolloresenär att ni inte har korrekt information på er hemsida. Det är inte ok att om ni inte har tillgång till bakong att uppge det blir balkong eller uteplats. Vill gärna ha respons på detta ,tack !

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Annika ,
Kristianstad

+
Närheten till stranden
-
Större kylskåp på rummet Inte bara minibar där man inte får ha egna varor . parasoll på de balkonger som har mycket sol

Bekräftad gäst: 2018-07-28


8 av 10

Barbara ,
Göteborg

+
Läget. Rent och utan “husdjur”. Parkering. Den färska frukten vid frukost.
-
Glutenfria/laktosfria alternativ till frukost. När jag bad om glutenfritt bröd fick jag två torra skivor dagen efter men sen inte de andra dagarna. Jag var ju inte bara glutenkänslig på söndagen? :)

Bekräftad gäst: 2018-06-02


10 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Det var så mycket som var bra med hotellet. Personalen, vänliga och tillmötesgående, läget precis vid stranden. Rummet, rent och fräscht, stor balkong. Jag mailade till hotellet med mina önskemål om rum innan resan och de gav mig verkligen det rum jag önskade. Poolområdet var jättefins också men iom närheten till stranden så utnyttjade jag inte den så mycket.
-

Bekräftad gäst: 2017-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

309 omdömen
Utmärkt
 
146
Väldigt bra
 
92
Bra
 
33
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-08-24

Inlägg av MGustavsson Stockholm, Sverige

Fräscht och lugnt

Bra fyrstjärnigt hotell som ligger något utanför Noussa, en 7-10 min promenad tar dig till de smala gränderna och hamnen. Strandnära hotell i det annars i princip strandlösa Noussa. Direkt vid stranden. Frukost, som är helt ok, startar vid 8 och solstolarna tas fram 9. Ingen hets att ta plats utan lugnt vid både strand och pool. Strandstolar ingår för hotellgäster samt gratis strandhandduk. Ac och säkerhetsbox på rummet. Djup pool. Bra lunch på hotellet, Cesarsalladen var min favorit.

 
2017-08-01

Inlägg av Liza9193 Sigtuna, Sverige

Mysigt och trevligt familjehotell

Jättetrevlig personal! Gör det lilla extra. Rent och fräscht. Lugnt och avkopplande hotell. Mycket och välja till frukost. Åt även lunch några av dagarna och smakade gott och lagom med portionerna. Behöver inte boka upp solstolar i förväg för det finns gott av dom. Både vid poolen och havet. Havsbotten är mestadels sand men kan finnas någon sten. Det ligger en trafikerad väg mellan hotellet och stranden. Kan rekommendera hotellet!

 
2016-07-04

Inlägg av Eva S Berlin, Tyskland

Enastående trevlig och serviceinriktad personal!

Rent och fint överallt. Fantastisk personal som var hjälpsam i alla situationer (anpassade frukosten till en allergiker, tillkallade specialistläkare vid en olyckssituation, gav mycket bra och tillförlitliga tips om utflykter m.m.) Utmärkt läge nära stranden. Lugnt och tyst. Vi kände oss verkligen väl omhändertagna under vår semester!

 
2016-06-07

Inlägg av lottalu Uppsala, Sverige

Mycket nöjd.

Fint hotell, bra städning, fantastiskt personal, fullgod frukostbuffé, god lunch. Det enda jag har att klaga på är sängen. Den var fruktansvärt hård. Hade den varit bra hade hotellet fått full pott av mig.

 
2013-07-16

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Rent och fint hotell med trevlig personal. Resturangmaten var i toppklass, vi åt gärna på hotellet istället för att gå ut på stan. Gratis solsängar på stranden som tyvärr var skräpig och inte städades.