Narges

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till hotell Narges i den populära turistorten Alyki på södra sidan av Paros. Njut av en avkopplande miljö och härliga stränder i närheten. På hotellet finns en bufférestaurang, en pool, en barnpool och flera barer.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 293 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Upptäck den populära orten Alyki, där färgglada fiskebåtar förtöjer i den lilla hamnen och många fiskekrogar ligger nere vid vattnet.

Hotell Narges består av sex byggnader och på hotellet finns ett poolområde med en pool och barnpool, samt poolbar. Kostnadsfria solstolar och parasoller. Poolen har en grundare del som inte är avskild från den djupare delen. Det är ca 100 meter till Alykistranden.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar rätter från det grekiska köket till frukost, lunch och middag. Det finns även en loungebar och en snackbar där du kan njuta av svalkande drycker.

Kostnadsfritt wifi överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Bagageförvaring. Parkering. Rumsservice kl. 08.00-20.00.

Hotellet ligger ca 13 kilometer från stadskärnan Parikia. Det är enkelt att ta sig till stadens attraktioner och landmärken antingen med buss, taxi eller hyrbil. Till Agios Nikolaosstranden är det ca 450 meter och det är ca 500 meter till Piso Alikistranden.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension kan köpas mot tillägg.