Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rent å fräscht! Riktigt bra frukost! Trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
Närheten till den centrala delen i området och stranden. Rent, snyggt och trevlig personal.
-
Mer krokar att hänga kläder på samt plats att lägga resväskor på utöver golvet.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
Rymliga och fräscha rum. Bra frukost med stort och varierat utbud. Extra plus för frukostboxen som vi fick på avresedagen när vi inte hann äta frukostbuffé. Lugnt område, närhet till hav och centrum. Vad gäller poolområdet tyckte vi att det var bra att de inte öppnade förrän tio och att området var stängt fram till dess. Det innebar att folk inte kunde paxa solstolar tidigt på morgonen. Ingen musik i poolbaren, vilket vi tyckte var skönt. Vi uppskattade också att både safety-box och AC ingick.
-
På vår uteplats rann vatten in från grannars AC. Lite noggrannare städning i hörn och på lister.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


5 av 10

+
bra läge.
-
enklare än vad vi förväntade oss..

Bekräftad gäst: 2023-08-05


8 av 10

+
Luftkonditioneringen, frukost och servicen ( inkl städning)
-
Rummen motsvarar inte reklam: hårtork fungerade inte och finns inte i närheten av ett spegel. Naturligt skall finnas i badrum. Få elkontakter på rummet för laddning av telefoner och andra elektroniska prylar. Skåp, garderob, krokar att hänga kläder- för få. Hotellet motsvarar inte 4 stjärnor.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


7 av 10

+
Servicen och renligheten.
-
Hade inte räknat med att det skulle vara så mycket ljud från syrsor som fanns i buskarna. Förstår att det inte är något man kan göra åt.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


8 av 10

+
Mycket vänlig och hjälpsam personal och frukosten var helt fantastisk. Nära strand och strandpromenad med många trevliga tavernor.
-
Lite svajigt Wi-Fi men det spelade mindre roll.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


9 av 10

+
rymliga rum, trevlig interiör
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


10 av 10

+
Nära till allt, trevlig personal, rena fina rum
-
Tyckte poolen kunde ha öppet längre. Själva staden var lite liten för oss.

Bekräftad gäst: 2023-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

307 omdömen
Utmärkt
 
100
Väldigt bra
 
100
Bra
 
50
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2024-01-19

av Lau1208 Buenos Aires, Argentina

Away from the crowd

Excellent experience. The hotel is in a great location in the beautiful Aliki, close to the beach and the restaurants. Not many options near.. but close enough to the rest of the Island. If you wanna have a relaxed holiday, this is the place for sure!!

 
2023-09-08

av sstergianis Oshawa, Kanada

Quaint Island Hotel

Beautiful quaint hotel just 2 minute walk to the beach and many restaurants. Rooms are clean as are the bathrooms. Beautiful veranda to see and relax. Buffet breakfast is excellent with so many choices. The pool is nice and has a lifeguard on duty. It’s unfortunate it doesn’t open before 10. Room has a beverage fridge that you can fill with water that you can purchase at the local grocery. The gardens are pretty, lots of flowering bushes, olive trees, berry bushes, etc

 
2022-09-20

av 183elviam Concord, Kalifornien

Our Anniversary in Greece

This hotel is really nice and well maintained! Location is great! Walking distance to the beach and restaurants. The best experience was the customer service at the hotel, we were really impressed with how we were treated!! Venezia at the front desk made us feel like family, She was amazing!!! Housekeeping also went out if their way in the evening to make us comfortable. We want to move to this beautiful Akili village!!

 
2022-08-29

av noneqe

BAD

In our experience (Aug 2022) the Nages Hotel is not a 4 Stars Hotel. I won't make the list of what happened, I agree and confirm all of the previous negative feedback; from the room/bathroom cleanliness to the pool (line of moss at the level of the water - perhaps it has never been cleaned), from the dirt on the balcony to the ones that knock on your room (before 9 am) because they have to clean! What's worse is that Alpitour (that sells this resort as 4 Stars) doesn't take care of its Clients, the lady said that every change would have been at our own expenses and put us on the spot with the reception saying "they're not satisfied with the room". This is a nice Camping

 
2022-08-17

av Jom6960 London, Storbritannien

Lovely Hotel In Aliki

Lovely hotel within walking distance of the village of Aliki. Everything nearby, beach, restaurants, mini super markets. Pool was lovely, breakfast was great. We had a suite for a family of 5. Bit of a squeeze. Lovely big balcony. We really enjoyed our stay. All of the staff were lovely. I would definitely recommend this hotel.