Restips till Lissabon på Apollo.se

Restips till Lissabon

Underbara och färgglada Lissabon bjuder in till en semester fylld av god mat och dryck, vackra gränder att gå vilse i, och mycket att se. Låt dig inspireras av våra restips till Lissabon och boka dig själv en härlig weekendresa!

Boka din resa till Lissabon

Saker att göra i Lissabon

I Lissabon finns det både svindlande gränder att gå vilse i, riktigt häftiga upplevelser och utsiktsplatser att fånga. Hitta din favorit bland våra tips på saker att göra i Lissabon!

Läs mer här

Sevärdheter i Lissabon

Undrar du vilka av Lissabons alla sevärdheter som är värda ett besök? Vi har listat våra favoriter, och tipsar om allt från tusen år gamla slott till mäktiga torn.

Läs mer här

Weekend i Lissabon

Är du sugen på att ta en weekendresa till Lissabon? Här väntar sköna Medelhavstemperaturer, mysiga stadsdelar och fina hotell. Läs våra tips för en weekend i Lissabon och gör dig redo för en härlig resa.

Läs mer här

Restauranger och nattliv i Lissabon

Lissabon har ett väldigt levande nattliv och ett stort utbud av restauranger där du kan prova dig på det portugisiska köket. Ta en kvällsdrink på en mysig bar, dansa tills fötterna inte orkar mer eller prova en maträtt du aldrig ätit förut!

Läs mer här

Utflykter från Lissabon

Vill du fly undan centrala Lissabon över dagen, eller längtar till stranden? Det finns många alternativ! Besök ett sagolikt slott, bada i havet eller ta dig på nya äventyr längst kusten.

Läs mer här

Våra tips i Lissabon

På under fem timmar flyger till du vackra Portugals dynamiska huvudstad. Många säger att här väntar flera städer i en, och bland tuk-tuks och hippa restauranger väntar en mix av det mesta. 

Läs mer