Kundomdömen om Playitas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 1047 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rent, trevlig personal, fantastisk skött pool och växtligheterna runtomkring.
-
Kalla rum

Bekräftad gäst: 2021-01-18


10 av 10

+
Rent, tomt, nära havet
-
Allt var topp

Bekräftad gäst: 2021-01-18


8 av 10

+
Fantastisk service av Appolos personal i samband med ett ryggskott
-

Bekräftad gäst: 2021-01-18


7 av 10

+
Läget, sportfaciliteterna
-
Drift av restaurang, wifi-inloggning

Bekräftad gäst: 2021-01-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-01-18


8 av 10

+
-
Studios för singel resenärer

Bekräftad gäst: 2021-01-18


10 av 10

+
Allt, men personalen var gudomlig!
-
Kanske tv i sovrummen.

Bekräftad gäst: 2021-01-18


5 av 10

+
Pris motsvarade (överträffade) standard.
-
Hotellet känns väl anpassat för "målgruppen"

Bekräftad gäst: 2021-01-18


8 av 10

+
Rummet och personlanen var fantastiska. Hotellet gjorde ett bra jobb med tanke på covid-19 och såg till att gästerna höll sig till reglerna.
-
Både den olympiska- och "bad" poolen var alldeles för kalla. Maten var väldigt smaklös och av dålig kvalitet. Mer gruppträning än det som var på schemat.

Bekräftad gäst: 2021-01-18


8 av 10

+
Läget vid stranden, utbudet av aktiviteter, balkongen vid mitt rum, att man kunde äta utomhus, poolerna.
-
Omysig belysning i rummet (blått ljus från lamporna vid sängen!), städningen var halvgjord en av dagarna, plattorna i köket i mitt rum fungerade dåligt (orkade inte gå o säga till men tog 20 min att hetta upp dem). Vore bra med tydliga skyltar kring vilken mat som innehöll gluten och inte (såser osv), och andra allergener såklart.

Bekräftad gäst: 2021-01-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-12-28

Inlägg av HelenaHello Bromma, Sverige

Valley of Well being - underbart

Vi har nu redan 2 ggr besökt Playitas med tonåriga barn och vi kommer alltid tillbaka som nya individer - efter mycket sport, fräsch miljö, nyttig mat och mycket kul. Vi rekommenderar även att hyra bil via hotellet och se litet mer av Fuerte Vendura. Vi har även tagit surflektioner och hyrt sup via Wellenkind - butik finns på stranden i Playitas, mycket kul. För att vågsurf skall bli bra krävs lektioner i minst 3 dagar, ändå är prova-på en dag värt det och ett oförglömligt äventyr. Vi hyrde även mountainbikes denna gång och cyklade till den gamla fyren - ett mycket uppskattat äventyr, dock ett helt gympapass i sig. Denna gång har vi varit här över jul - mycket bra, med härlig gala middag 25/12 och fina kvällar vid utebaren. Förra gången var vi här i juli - även det mycket lyckat. Alla årstider funkar här - vintertid är klimatet som en svensk sommar, sommartid litet varmare - dock aldrig för varmt pga konstant vind och fräscht Atlanthav.

 
2019-12-08

Inlägg av MaryamRG Stockholm, Sverige

Väldigt bra organiserade tränings programmer.

Servicen var utmärkt rums läget var utmärkt med stor balkong. Gillade mest lägen och minst när jag fick syn på en kackerlacka. Maten var fantastisk gott med färska frukter och grönsaker och mycket hälsosamt och mycket varierande med jätte goda efterrätter och färska och nypressade fruktsafter. Jätte lätt och rora sig i området. Mycket trevliga personaler .

 
2019-04-14

Inlägg av Frank E Västerås, Sverige

Träning i topklass

Allting är så bra. Maten är god, vällagad och varierande. Träningsmöjligheterna är stora och coacherna duktiga och inspirerande. Det finns något för alla oavsett om du tränar eller inte. Första gången men inte sista. Syns igen!

 
2020-02-09

Inlägg av tiinamatkailee Vantaa, Finland

Amazing sport resort

We spent a week in this amazing sport resort. This resort provide great opportunities for all kinds of training. We loved the place! We trained at least twice a day: gym, wod, jumping fitness, bungee training, we rent a bike and grate trails for hiking! Friendly staff and service. We’ll be back for sure!

 
2020-02-05

Inlägg av Debby E Leigh-on Sea, Storbritannien

Perfect if you want to try different types of sports

This is such a great resort to try out different sports or just do the sports you love in the sun, it is ideal for families, for couples for friends or just going on your own. The resort is kept so clean and all the staff are helpful and friendly. We have been twice and thinking of going again. We tried new sports, we relaxed, we ate great food and even chilled by the pool for a while. Even though you can do loads of different sessions we really come away feeling happy, healthy and relaxed.