Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 3462 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det är 4e ggn jag besöker Playitas och är mkt nöjd med den i stort. Älskar träningsutbudet och enkelheten med betalning mm.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


9 av 10

+
Läget städning stämning
-
Incheckningen var krånglig och tog för lång tid och måste förenklas radikalt

Bekräftad gäst: 2022-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


10 av 10

+
träningsmöjligher, maten, städning och trevlig personal som vi har träffat tidigare när vi varit där.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


8 av 10

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


8 av 10

+
Älskar Playitas, varit där ca 5-6 ggr och underbart hotell, mat och så bra pass. Bara feelgood.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-01-25

av pernillaa2022

Pernilla

Bästa stället jag bott på, bra sportutbud, stora fräscha rum. jättebra service. Finns att göra för alla åldrar och intressen. Har varit här 3 gången på 1 år, kommer att åka tillbaka. Kommer alltid hem gladare ,mindre stressad, mer tränad, utvilad och med solbränna Pernilla

 
2021-11-16

av LouiseBhbg Sverige

Mycket bra!

Playitas är verkligen det perfekta resmålet om man vill må bra. Det är ingen plats att åka till om man inte vill träna och leva hälsosamt. För de som behöver komma igång med träningen eller för riktiga atleter är det paradiset. Jättekul och bra instruktörer. Lagom varmt året om. Det finns allt från yoga till stenhårda träningspass. Har varit på Playitas på Fuerte Ventura och även Sivota i Grekland, båda väldigt bra.

 
2019-12-28

av Helena N Bromma, Sverige

Valley of Well being - underbart

Vi har nu redan 2 ggr besökt Playitas med tonåriga barn och vi kommer alltid tillbaka som nya individer - efter mycket sport, fräsch miljö, nyttig mat och mycket kul. Vi rekommenderar även att hyra bil via hotellet och se litet mer av Fuerte Vendura. Vi har även tagit surflektioner och hyrt sup via Wellenkind - butik finns på stranden i Playitas, mycket kul. För att vågsurf skall bli bra krävs lektioner i minst 3 dagar, ändå är prova-på en dag värt det och ett oförglömligt äventyr. Vi hyrde även mountainbikes denna gång och cyklade till den gamla fyren - ett mycket uppskattat äventyr, dock ett helt gympapass i sig. Denna gång har vi varit här över jul - mycket bra, med härlig gala middag 25/12 och fina kvällar vid utebaren. Förra gången var vi här i juli - även det mycket lyckat. Alla årstider funkar här - vintertid är klimatet som en svensk sommar, sommartid litet varmare - dock aldrig för varmt pga konstant vind och fräscht Atlanthav.

 
2019-12-08

av MaryamRG Stockholm, Sverige

Väldigt bra organiserade tränings programmer.

Servicen var utmärkt rums läget var utmärkt med stor balkong. Gillade mest lägen och minst när jag fick syn på en kackerlacka. Maten var fantastisk gott med färska frukter och grönsaker och mycket hälsosamt och mycket varierande med jätte goda efterrätter och färska och nypressade fruktsafter. Jätte lätt och rora sig i området. Mycket trevliga personaler .

 
2019-04-14

av 477franke Enkoping, Sverige

Träning i topklass

Allting är så bra. Maten är god, vällagad och varierande. Träningsmöjligheterna är stora och coacherna duktiga och inspirerande. Det finns något för alla oavsett om du tränar eller inte. Första gången men inte sista. Syns igen!