Kundomdömen om Playitas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 1615 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-04-26


7 av 10

+
Mycket bra anläggning med syfte att träna och må bra.
-
Öppettider för de olika aktiviteterna. Golfbanan stängde klockan 13. Varför? Gymet stängde mellan 11:30 och 12 för städning. Sedan stängde det igen mellan 13 och 14. Varför kan man inte städa när det ändå är stängt under två timmar. Cykeluthyrning stängt mellan 10 och 16.

Bekräftad gäst: 2021-04-26


7 av 10

+
Rummet
-
Maten var usel. Överkokt i varje maträtt och ofta var det gårdagens mat som värmdes igen. Skandal. Personalen (herr Juanma) i restaurangen var oförskämd och vräkte oss och ett annat sällskap från ett oreserverat bord som vi satt vid för att ge till en spansktalande gäst (vän). Det var bland det värsta vi har varit med om

Bekräftad gäst: 2021-04-26


5 av 10

+
Poolen
-
Lägenheterna är slitna och behöver rustas upp.

Bekräftad gäst: 2021-04-26


9 av 10

+
Lugnt, nära strand/hav och bergen för gång/löpning, och allt funkade som tänkt.
-
Båda sängarna i rummet hade lösa ben så sängarna flyttade på sig och kändes inte stabila. Det räckte att man vände sig i sängen för att den skulle börja röra på sig! Soffbordets yta sönderskuret som att någon suttit med en kniv och skurit överallt i bordet, vilket inte såg så fräscht ut. Det gick inte att dra för gardinerna (de ut mot uteplatsen) helt och hållet vilket gjorde att det alltid lös in lite på morgonen.

Bekräftad gäst: 2021-04-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-04-26


8 av 10

+
Trevlig studio...varit här många ggr
-
Behöver renoveras. Mkt som felade under vistelsen, köksredskap som är dåliga eller fattas, aircondition som svämmade över o det är glapp i kontakten i altandörren som påverkar funktionen av air condition, färgsläpp på väggen vid sängen...Hade med oss egen stekpanna då de som finns bränns fast lätt när man steker, egen äggdelare, egen liten mixer....

Bekräftad gäst: 2021-04-26


10 av 10

+
Alla träningsmöjligheter
-
Lite tydligare information, ex om man kunde låna poolhanddukar.

Bekräftad gäst: 2021-04-26


8 av 10

+
Relativt nära till allt som man är intresserad av som triathlet
-
Konstiga och relativt dåliga öppettider i sportshopen.

Bekräftad gäst: 2021-04-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-04-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

19 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-12-28

Inlägg av HelenaHello Bromma, Sverige

Valley of Well being - underbart

Vi har nu redan 2 ggr besökt Playitas med tonåriga barn och vi kommer alltid tillbaka som nya individer - efter mycket sport, fräsch miljö, nyttig mat och mycket kul. Vi rekommenderar även att hyra bil via hotellet och se litet mer av Fuerte Vendura. Vi har även tagit surflektioner och hyrt sup via Wellenkind - butik finns på stranden i Playitas, mycket kul. För att vågsurf skall bli bra krävs lektioner i minst 3 dagar, ändå är prova-på en dag värt det och ett oförglömligt äventyr. Vi hyrde även mountainbikes denna gång och cyklade till den gamla fyren - ett mycket uppskattat äventyr, dock ett helt gympapass i sig. Denna gång har vi varit här över jul - mycket bra, med härlig gala middag 25/12 och fina kvällar vid utebaren. Förra gången var vi här i juli - även det mycket lyckat. Alla årstider funkar här - vintertid är klimatet som en svensk sommar, sommartid litet varmare - dock aldrig för varmt pga konstant vind och fräscht Atlanthav.

 
2019-12-08

Inlägg av MaryamRG Stockholm, Sverige

Väldigt bra organiserade tränings programmer.

Servicen var utmärkt rums läget var utmärkt med stor balkong. Gillade mest lägen och minst när jag fick syn på en kackerlacka. Maten var fantastisk gott med färska frukter och grönsaker och mycket hälsosamt och mycket varierande med jätte goda efterrätter och färska och nypressade fruktsafter. Jätte lätt och rora sig i området. Mycket trevliga personaler .

 
2019-04-14

Inlägg av 477franke Västerås, Sverige

Träning i topklass

Allting är så bra. Maten är god, vällagad och varierande. Träningsmöjligheterna är stora och coacherna duktiga och inspirerande. Det finns något för alla oavsett om du tränar eller inte. Första gången men inte sista. Syns igen!

 
2020-02-09

Inlägg av tiinamatkailee Vantaa, Finland

Amazing sport resort

We spent a week in this amazing sport resort. This resort provide great opportunities for all kinds of training. We loved the place! We trained at least twice a day: gym, wod, jumping fitness, bungee training, we rent a bike and grate trails for hiking! Friendly staff and service. We’ll be back for sure!

 
2020-02-05

Inlägg av Debby E Leigh-on Sea, Storbritannien

Perfect if you want to try different types of sports

This is such a great resort to try out different sports or just do the sports you love in the sun, it is ideal for families, for couples for friends or just going on your own. The resort is kept so clean and all the staff are helpful and friendly. We have been twice and thinking of going again. We tried new sports, we relaxed, we ate great food and even chilled by the pool for a while. Even though you can do loads of different sessions we really come away feeling happy, healthy and relaxed.