Kundomdömen om Playitas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 1985 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Sund mat
-
Rengøring og service. Hotelrummet svarede ikke til det Apollo havde lovet

Bekräftad gäst: 2021-07-29


3 av 10

+
Om man jämför med tidigare tillställde som jag varit där... tillgången till padel. Men de va det..,
-
Hotellrummet va slitet, eluttagen ej i funktion, hårfönens hade trasiga elkablar, när vi anlände hade vi ett kylskåp som liknade fruktansvärt... luktade död, åtgärdades dock med nytt kylskåp men lukten var kvar i 3 dagar... Tidigare gånger var maten mer varierad. Nu kändes det som samma mat samtliga måltider. Aktiviteterna kostade extra samt utbudet kändes slålt. Stenålder att boka via receptionen och inte via app. Dåligt utbud med bord att sitta på vid mattillfället, samt jaga bestick svälv, svårt att få kontakt med serveringspersonal för att få beställa dryck. Ja du det här e bara en del orkar inte skriva mer...

Bekräftad gäst: 2021-07-22


7 av 10

+
Bäst som vanligt alla faciliteter att sporta, god mat
-
Trångt vid måltider, svårt att ens få bord utan att köa . Trångt med långa köer vid incheckningen För lite serveringspersonal när högsäsong Svensk (inte dansk talande enbart) personal för barnklubb Personal som kan hjälpa till bära resväskor till- och från rummet (inte enbart för kunder boende på villor)

Bekräftad gäst: 2021-07-22


10 av 10

+
All träning och den trevliga atmosfären.
-
Rummen skulle behöva renoveras.

Bekräftad gäst: 2021-07-22


9 av 10

+
Att man kunde vara helt ensamma på stranden. Området är stort, man behöver inte möta folk. Det var mycket över våra förväntningar.
-
Städningen var inte helt optimalt, det fanns ett gammalt munskydd under sängen, kaffeekannan hade gammalt kaffee i osv. Men personen som städade under vårt vistelse gjorde det ok

Bekräftad gäst: 2021-07-22


7 av 10

+
Fanns mycket att göra
-
Att maten i buffén märks upp med vanliga allergener så att man slipper fråga vad allt innehåller om man är allergiker. Att man informerar innan att det inte går att handla med kontanter under covid.

Bekräftad gäst: 2021-07-22


8 av 10

+
Trevlig personal
-
Se till att AC är fungerande och tysta!

Bekräftad gäst: 2021-07-22


6 av 10

+
Bra att äta måltiderna på Luigi och att att det kunde ske utomhus.
-
Jag fick mitt rum sist av alla för att det inte var färdigtstädat. Fick vänta 1 tim och 20 min efter incheckningen. Det gick inte att ta ut bord och stolar på balkongen trots att det såg ut att vara utemöbler. Dörrhålet var för smalt. Det var en brist att inte kunna sitta ute på balkongen.

Bekräftad gäst: 2021-07-22


9 av 10

+
Lungnet
-

Bekräftad gäst: 2021-07-15


9 av 10

+
Poolerna träning service i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

20 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-12-28

Inlägg av Helena N Bromma, Sverige

Valley of Well being - underbart

Vi har nu redan 2 ggr besökt Playitas med tonåriga barn och vi kommer alltid tillbaka som nya individer - efter mycket sport, fräsch miljö, nyttig mat och mycket kul. Vi rekommenderar även att hyra bil via hotellet och se litet mer av Fuerte Vendura. Vi har även tagit surflektioner och hyrt sup via Wellenkind - butik finns på stranden i Playitas, mycket kul. För att vågsurf skall bli bra krävs lektioner i minst 3 dagar, ändå är prova-på en dag värt det och ett oförglömligt äventyr. Vi hyrde även mountainbikes denna gång och cyklade till den gamla fyren - ett mycket uppskattat äventyr, dock ett helt gympapass i sig. Denna gång har vi varit här över jul - mycket bra, med härlig gala middag 25/12 och fina kvällar vid utebaren. Förra gången var vi här i juli - även det mycket lyckat. Alla årstider funkar här - vintertid är klimatet som en svensk sommar, sommartid litet varmare - dock aldrig för varmt pga konstant vind och fräscht Atlanthav.

 
2019-12-08

Inlägg av MaryamRG Stockholm, Sverige

Väldigt bra organiserade tränings programmer.

Servicen var utmärkt rums läget var utmärkt med stor balkong. Gillade mest lägen och minst när jag fick syn på en kackerlacka. Maten var fantastisk gott med färska frukter och grönsaker och mycket hälsosamt och mycket varierande med jätte goda efterrätter och färska och nypressade fruktsafter. Jätte lätt och rora sig i området. Mycket trevliga personaler .

 
2019-04-14

Inlägg av 477franke Enkoping, Sverige

Träning i topklass

Allting är så bra. Maten är god, vällagad och varierande. Träningsmöjligheterna är stora och coacherna duktiga och inspirerande. Det finns något för alla oavsett om du tränar eller inte. Första gången men inte sista. Syns igen!

 
2020-02-09

Inlägg av tiinamatkailee Vantaa, Finland

Amazing sport resort

We spent a week in this amazing sport resort. This resort provide great opportunities for all kinds of training. We loved the place! We trained at least twice a day: gym, wod, jumping fitness, bungee training, we rent a bike and grate trails for hiking! Friendly staff and service. We’ll be back for sure!

 
2020-02-05

Inlägg av Debby E Leigh-on Sea, Storbritannien

Perfect if you want to try different types of sports

This is such a great resort to try out different sports or just do the sports you love in the sun, it is ideal for families, for couples for friends or just going on your own. The resort is kept so clean and all the staff are helpful and friendly. We have been twice and thinking of going again. We tried new sports, we relaxed, we ate great food and even chilled by the pool for a while. Even though you can do loads of different sessions we really come away feeling happy, healthy and relaxed.