Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 4827 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fantastiskt boende med utsikt och standard på rummet.
-
Hotellet motsvarade förväntningarna

Bekräftad gäst: 2024-04-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
Alla möjligheter som finns, rent och fräscht, bra mat
-
Skulle vilja kunna boka aktiviteter direkt i mobilen istället för att ta sig fram och tillbaka till sportshopen. Hög ljudnivå i matsalen. Saknar en lite grundare del i stora polen för mellanstora barn.

Bekräftad gäst: 2024-04-08


7 av 10

+
Inget
-
Väldigt dåliga sängar och även rummen var små

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
Rent, grönt, uppdaterat o trevligt. Bra sport aktiviteter
-
Över förväntan

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
Atmosfären
-
Lite skräpig

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
helheten och enkelheten kring livet där och att man kommer hem och känner att semestern varit positiv till helheten!
-
variation i maten.

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
Fräscht och trevlig personal
-
Jag var väldigt nöjd med hotellet. Jag tycker man skulle kunna öka trivseln kring middagen om man hade typ oljelampor eller likande på borden utomhus då det blir mörkt tidigt. Som svensk skulle man också tycka att det hade varit trevligt med dimrad belysning i matsalen kvällstid.

Bekräftad gäst: 2024-04-08


7 av 10

+
Helheten och träningsupplägget
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


8 av 10

+
Träningen, poolerna, havet
-
Se ovan kring maten, restaurangmiljön

Bekräftad gäst: 2024-04-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

60 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
9
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-12-09

av Jessvaret

Träningsmöjligheterna bra och fantastisk omgivning men service på anläggningen, kan förbättras en hel del!

Träningsanläggning och dess utbud mycket bra, inga problem med bokningen av klasser dock betonggolv där högintensiva pass hölls med tex mkt hopp, inte snällt mot knä och benhinnor. Maten okej men enformig, de flesta maträtter samma varje dag. Bättre service i restaurangen önskas, tex vattenkannorna för att fylla på vatten tar slut man måste fråga flera gånger för att få vatten. Personalen verkar oengagerade. Trasig aircondition med ca 24 grader i lägenheten inte trevligt, kontaktat receptionen 3 ggr i 2 dagar innan de sa att den var trasig i hela byggnaden.

 
2023-06-14

av Sara A Stockholm, Sverige

Skärpning!

Träningspassen fullbokade av en en lång kö som bokade upp sig kl 8 varje morgon. Gör en app istället så fler får möjlighet att träna än vissa som lyckas komma först och bokar flera pass. Jag var här 2019 och var nöjd med maten.. vad hände? Kackerlackor som sprang på golvet, man stängde vissa delar så det var svårt att hitta platser och det var väldigt högljutt där man fick sitta. Maten är inte inbjudande, samma mat hela tiden. Smaklöst. Jag som vuxen har aldrig ätit så mycket bolognese på en vecka. Man värmer rester och maten ser oaptitlig ut. Minska på sötsaker och öka maten och gör den lika god och med val som i mars 2019. Man tröttnade och vi hade kommit mkt billigare undan om vi hade lagat god mat själva. För det priset ska det vara bra mat! Serveringspersonal tog tallrikar medan man tuggade men fyllde inte på mat? Under all kritik! Vi hyrde en villa med pool och den hade fått en femma.. men även om vi unnade oss denna så var det träning och mat vi kom för. Hade vi inte hett denna hade betyget blivit en 1.

 
2022-07-06

av X3323DCpeterw Stockholm, Sverige

Klart bland de sämsta hotell att åka till

Kan bara säga aldrig mer. Urusel service ifrån reception till serverings personal, trasig hiss i 14 dagar, maten enformig och smaklös ingen personal som fyllde på buffén och rengjorde, dålig renlighet i gymmet och på de offentliga toaletter.

 
2022-06-01

av andersw974 Östersund, Sverige

Komplett träningsanläggning med fantastisk mat.

Bra träningsanläggningar om än lite slitna. Fantastisk mat! Buffé med riktigt bra mat varje dag. Massor att välja på. Restaurangen lite slamrig. Skulle behöva lite ljudabsorberande material. Marga mycket serviceinriktad. Check-in tog på tok för lång tid.

 
2022-01-25

av pernillaa2022

Pernilla

Bästa stället jag bott på, bra sportutbud, stora fräscha rum. jättebra service. Finns att göra för alla åldrar och intressen. Har varit här 3 gången på 1 år, kommer att åka tillbaka. Kommer alltid hem gladare ,mindre stressad, mer tränad, utvilad och med solbränna Pernilla