Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 2525 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mat, personal, utbudet av aktiviteter
-
Hemsidan kan beskriva rummen bättre, mer tydlighet på hur man väljer olika rumstyper och information om priser och val av villa saknas helt.

Bekräftad gäst: 2021-10-23


9 av 10

+
Standard och helhetsintryck
-

Bekräftad gäst: 2021-10-23


9 av 10

+
-
Tåget mellan byggnader (uppför backen) behöver service. Fler paddelbanor.

Bekräftad gäst: 2021-10-23


8 av 10

+
Faciliteter, wifi, frukostbuffé, ”parasoll”-tak runt poolen, allmän trivselkänsla.
-
Tidigare städning (...än sen em), möjlighet till check-out fram till avresa, generellt lite bättre kundinställning (vi fick t ex inte ens en ursäkt för felaktigt kodad nyckel till områdets mest avlägsna lgh som föranledde extra promenader med bagage).

Bekräftad gäst: 2021-10-23


9 av 10

+
Att allt finns i närhet och att det finns ett stort utbud av aktiviteter.
-
Stressad personal i baren vid hotellpoolen vid lunch, blev en del fel vid beställningarna. Utöka antalet aktiviteter då det är fullbelagt, speciellt med passaktiviteter som många vill gå på eftersom de passar den breda massan t.ex. spinning

Bekräftad gäst: 2021-10-23


8 av 10

+
Utvalget av treningsaktiviteter
-
Mere fisk på meny og buffet. Bedre lunch ved pool på hotellet. Mere yoga med mulighet for flere deltagere

Bekräftad gäst: 2021-10-23


8 av 10

+
Stora rum
-
Personalen på plats (inte Apollo) var väldigt dåliga på engelska. Serveringen gjorde fel på i princip varenda nota vi hade

Bekräftad gäst: 2021-10-15


9 av 10

+
Snyggt och prydligt utomhus. Vänlig och hjälpsam personal.
-
Vi ha varit på Las Playites fem gånger. Maten! Tänkte gå till matsalen en gång men backade ur när vi insåg vad det kostade. Vi vet sedan tidigare vistelse att maten har alltid varit usel. Maten är svindyr och dålig. Det finns ju inget kök utan maten verkar vara burkmat. Det sämsta med hotellet. Wifi fungerade bara sporadiskt. Sämst vid poolen. Även i rummet gick wifi ned då och då. Städningen på rummet har blivit sämre.

Bekräftad gäst: 2021-10-14


7 av 10

+
Möjligheten till alla aktiviteter.
-
Dåligt flöde i avlopp. Beachvolleybollplanen hade för lite sand. Borde finnas möjlighet till motionssim vissa tider, utan att hyra en egen bana.

Bekräftad gäst: 2021-10-14


6 av 10

+
Bra träningspass och instruktörer. Bra pool och tillgång på solstolar
-
Mer varierad mat, särskilt på lunchen som kändes som gårdagens middagsrester

Bekräftad gäst: 2021-10-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

23 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-12-28

av Helena N Bromma, Sverige

Valley of Well being - underbart

Vi har nu redan 2 ggr besökt Playitas med tonåriga barn och vi kommer alltid tillbaka som nya individer - efter mycket sport, fräsch miljö, nyttig mat och mycket kul. Vi rekommenderar även att hyra bil via hotellet och se litet mer av Fuerte Vendura. Vi har även tagit surflektioner och hyrt sup via Wellenkind - butik finns på stranden i Playitas, mycket kul. För att vågsurf skall bli bra krävs lektioner i minst 3 dagar, ändå är prova-på en dag värt det och ett oförglömligt äventyr. Vi hyrde även mountainbikes denna gång och cyklade till den gamla fyren - ett mycket uppskattat äventyr, dock ett helt gympapass i sig. Denna gång har vi varit här över jul - mycket bra, med härlig gala middag 25/12 och fina kvällar vid utebaren. Förra gången var vi här i juli - även det mycket lyckat. Alla årstider funkar här - vintertid är klimatet som en svensk sommar, sommartid litet varmare - dock aldrig för varmt pga konstant vind och fräscht Atlanthav.

 
2019-12-08

av MaryamRG Stockholm, Sverige

Väldigt bra organiserade tränings programmer.

Servicen var utmärkt rums läget var utmärkt med stor balkong. Gillade mest lägen och minst när jag fick syn på en kackerlacka. Maten var fantastisk gott med färska frukter och grönsaker och mycket hälsosamt och mycket varierande med jätte goda efterrätter och färska och nypressade fruktsafter. Jätte lätt och rora sig i området. Mycket trevliga personaler .

 
2019-04-14

av 477franke Enkoping, Sverige

Träning i topklass

Allting är så bra. Maten är god, vällagad och varierande. Träningsmöjligheterna är stora och coacherna duktiga och inspirerande. Det finns något för alla oavsett om du tränar eller inte. Första gången men inte sista. Syns igen!

 
2021-10-04

av Tracy M Tinajo, Spanien

If you are looking for an excellent sports resort in the sun go to Club La Santa in Lanzarote

arrived early, told couldn't get into room until 2pm. Went back at 2, told another 30 minutes, eventually got into room at 4pm! The resort is cashless, so you either have to pay by room card or credit card. Nothing is free, the pool is 3.50 per hour, you are charged for classes and bike hire. Room didn't have a hair dryer or kept. Reception staff were unhelpful and provided as little information as possible. Covid protocols were not followed or even reinforced by staff. The food in the restaurant was cold. Bike hire was extortionate. The cleaners were excellent, they were happy, very efficient and kept the rooms beautifully clean. Just for clarification, Club La Santa facilities are all included in the price, bike hire free, classes free, use of pool free, bike tours with group leader free, SUP free, kayaking free and most importantly food is hot.

 
2021-08-06

av SmadarM10

What a great week 👌❤️

We just came back from a week vacation/ training in Playitas Resort, and we can only say that it was great. The food was great (we took half pension), and the training sessions were really good. Thanks to Andrew for great Bodycombat and Bodypump, to Stephan for really good Core sessions and to Jonna for hard HIIT sessions. And last but no less to Urban Tribes for great and inspiring running sessions. We loved it, and will probably come back.