Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 3334 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugn och avskildhet
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


6 av 10

+
Idrotts arrangemangen
-
Fick ett rum som hade mögel lukt.

Bekräftad gäst: 2022-08-11


10 av 10

+
Rummet var för liten. Trasig dörr i badrum, Vi kunde inte betala Cash i butiker.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


10 av 10

+
Olika delar, uppdelat på flera byggnader, bra: rum, städning, utsikt (H6205), kylskåp och fräscht!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


9 av 10

+
Bra urval av mat, rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


10 av 10

+
Läget, träning superbra instruktörer och fantastisk mat!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


8 av 10

+
Fräscha rum och i övrig bra anläggning trotts att delar va under renovering.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


8 av 10

+
Idrottsutbudet
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-07-06

av X3323DCpeterw Stockholm, Sverige

Klart bland de sämsta hotell att åka till

Kan bara säga aldrig mer. Urusel service ifrån reception till serverings personal, trasig hiss i 14 dagar, maten enformig och smaklös ingen personal som fyllde på buffén och rengjorde, dålig renlighet i gymmet och på de offentliga toaletter.

 
2022-06-01

av andersw974 Östersund, Sverige

Komplett träningsanläggning med fantastisk mat.

Bra träningsanläggningar om än lite slitna. Fantastisk mat! Buffé med riktigt bra mat varje dag. Massor att välja på. Restaurangen lite slamrig. Skulle behöva lite ljudabsorberande material. Marga mycket serviceinriktad. Check-in tog på tok för lång tid.

 
2022-01-25

av pernillaa2022

Pernilla

Bästa stället jag bott på, bra sportutbud, stora fräscha rum. jättebra service. Finns att göra för alla åldrar och intressen. Har varit här 3 gången på 1 år, kommer att åka tillbaka. Kommer alltid hem gladare ,mindre stressad, mer tränad, utvilad och med solbränna Pernilla

 
2021-11-16

av LouiseBhbg Sverige

Mycket bra!

Playitas är verkligen det perfekta resmålet om man vill må bra. Det är ingen plats att åka till om man inte vill träna och leva hälsosamt. För de som behöver komma igång med träningen eller för riktiga atleter är det paradiset. Jättekul och bra instruktörer. Lagom varmt året om. Det finns allt från yoga till stenhårda träningspass. Har varit på Playitas på Fuerte Ventura och även Sivota i Grekland, båda väldigt bra.

 
2019-12-28

av Helena N Bromma, Sverige

Valley of Well being - underbart

Vi har nu redan 2 ggr besökt Playitas med tonåriga barn och vi kommer alltid tillbaka som nya individer - efter mycket sport, fräsch miljö, nyttig mat och mycket kul. Vi rekommenderar även att hyra bil via hotellet och se litet mer av Fuerte Vendura. Vi har även tagit surflektioner och hyrt sup via Wellenkind - butik finns på stranden i Playitas, mycket kul. För att vågsurf skall bli bra krävs lektioner i minst 3 dagar, ändå är prova-på en dag värt det och ett oförglömligt äventyr. Vi hyrde även mountainbikes denna gång och cyklade till den gamla fyren - ett mycket uppskattat äventyr, dock ett helt gympapass i sig. Denna gång har vi varit här över jul - mycket bra, med härlig gala middag 25/12 och fina kvällar vid utebaren. Förra gången var vi här i juli - även det mycket lyckat. Alla årstider funkar här - vintertid är klimatet som en svensk sommar, sommartid litet varmare - dock aldrig för varmt pga konstant vind och fräscht Atlanthav.