Skärgårdskryssning i Kroatien med M/S Bella

Vill du uppleva Kroatiens fantastiska skärgård men inte tumma på bekvämligheter är skärgårdskryssen M/S Bella ett bra val! Den nybyggda båten är lyxig och rymmer det mesta – ett stort soldäck med både pool och solstolar, moderna hytter och en restaurang med tillhörande ba. Dessutom finns en badplattform längst bak. Eftermiddagar och kvällar tillbringas i hamn och du får tid för sightseeing, strandhäng eller bara koppla av med en kaffe på något café.


Livet ombord

M/S Bella är en helt ny motoryacht som sjösätts under 2019, och ombord finns det plats för 38 passagerare och 6 besättningsmän. Båten har tre däck och ett soldäck på ca 250 kvadratmeter. På soldäcket finns en mindre pool, duschar och solstolar till alla båtens passagerare. Längst bak på båten finns en badplattform med trappor att bada från.

Tidigt varje morgon lämnar båten hamnen där den legat dockad och sätter sikte på en ny hamn. Under resan kommer kaptenen att göra stopp vid vackra platser så att du får bada direkt från båten.

Livet i land

När eftermiddagen närmar sig lägger M/S Bella till i dagens hamn. Då får du möjlighet att på egen hand upptäcka platsen. Vid vissa stopp ingår också en stadsvandring med engelsktalande lokalguide. Du kommer bland annat att se några av de mest kända sevärdheterna i Hvar stad, Korčula, Dubrovnik och Split. I priset ingår också inträdet till Mljet nationalpark på ön med samma namn. Vill du se ännu mer finns det utflykter i Omis och Cetina att köpa till.

Mat och dryck

På övre däck ligger M/S Bellas restaurang med tillhörande bar och lounge. Vill du sitta ute och äta finns det möjlighet. I restaurangen är det luftkonditionering och det finns gratis wifi och tv.

Varje dag serveras frukost och lunch i restaurangen ombord på M/S Bella. Till frukost kan du se fram emo nybakat bröd och på lunchen brukar det finnas nyfångad fisk. Första kvällen ingår även en välkomstmiddag och ytterligare en kväll bjuder kapten på middag.

Hytterna

M/S Bella har 19 rymliga och moderna hytter med antingen dubbelsängar (200x160 cm) eller två enkelsängar (200x90 cm) och tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering och (liten deponeringsbox). Hårtork. Moderna badrum med dusch och toalett. Garderob och bagageutrymme under sängen. 220 Volt. Hytterna varierar i inredning och storlek, men är ca 13-15 kvadratmeter stora. Hytterna på däck 1 har ventilfönster.

Ingår i priset

Ingår inte i priset 

Bra att veta

Resrutt for M/S Bella

Split - Bol (Brac), Hvar, Korčula, Dubrovnik, Mljet, Pučišća (Brac), Omiš (Makarska Riviera) – Split