Rumstyper på Villa David

Enrumslägenheter

Fräscha och väldigt färgglada enrumslägenheter. Alla lägenheter har en dubbelsäng och en liten extrasäng. Kombinerat vardagsrum och minikök med enkel köksutrustning samt kaffebryggare, vattenkokare och mikrovågsugn. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong med utemöbler, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Mindre enrumslägenheter

Fräscha och väldigt färgglada mindre enrumslägenheter. Alla lägenheter har dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i liten extrasäng. Kombinerat vardagsrum och minikök med enkel köksutrustning samt kaffebryggare, vattenkokare och mikrovågsugn. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong med utemöbler. Havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Fräscha, vissa väldigt färgglada, tvårumslägenheter med ett separat sovrum. Alla lägenheter har dubbelsäng och liten extrasäng. Kombinerat vardagsrum och minikök med enkel köksutrustning samt kaffebryggare, vattenkokare och mikrovågsugn. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong med utemöbler. Havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.