Mondo Food & Beverage

Gott och nyttigt på Romana Beach Resort

Med hjälp av mästerkocken Christoffer Magnusson Domeij, OS-medaljör i matlagning, har vi utformat Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept på Romana Beach Resort. Tanken är att hela familjen ska kunna äta vällagade och hälsosamma rätter, och om du följer en speciell diet eller har någon allergi ska det vara lätt att hitta rätt. Barnen har en specialkomponerad meny och du får också chansen att stifta bekantskap med det genuina kroatiska köket. 

I halvpension ingår

  • Frukostbuffé på restaurang Al Mare,  kl. 07.00-10.00. I buffén finns juicer, kaffe, frukt, English breakfast, bröd, pålägg av alla slag, bakelser, yoghurtar, flingor, nötter med mera.  
  • Middag på restaurang Al Mare, kl.19.00-21.00. Dryck ingår inte. För gäster som köper till halvpension serveras middagen som buffé- eller à la carte-middag med några rätter att välja på från en fast meny, beroende på antal hotellgäster.

 

Välkommen till Mondo Café!

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är en oas i oasen. En plats för hela familjen att hänga på och unna sig det där lilla extra. Sortimentet i Mondo Café består av tre huvudkomponenter: kaffe, färskpressade juicer och kvalitativa desserter. Njut av välgjort kaffe som cappuccino, espresso och latte, nypressade juicer som innehåller allt från apelsin, melon och morot beroende på säsong och tillgänglighet, och yoghurt, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. Caféet bär liksom barnklubben den välkände inredaren Jon Eliasons signum.