Arbeta som reseledare

Vill du jobba med att uppfylla våra gästers semesterdrömmar? Gillar du att jobba med människor från olika delar av världen? Då passar du som reseledare på ett av våra många resmål.

Beskrivning av tjänsten

Som reseledare är du Apollos ansikte utåt och har som främsta uppgift att förverkliga våra gästers förväntningar. Du finns där vid ankomst och avresa, på inspirationsmöten, utflykter och på servicekontoret. Du arbetar aktivt med försäljning av våra tilläggsprodukter. Utöver detta sköter du även administrativa uppgifter och har kontakt med underleverantörer och externa intressenter på destinationen.

Naturlig känsla för service

Det är dig våra gäster vänder sig till i första hand vad gäller frågor, önskemål och i krissituationer. Du bör ha en naturlig känsla för service och kunna kommunicera med olika målgrupper som har olika krav och förväntningar. Du ska vara expert på resmålet vad gäller landets historia, kultur och sevärdheter och inspirera och dela med dig av din kunskap till intresserade gäster.

Kunskapskrav

  • 3-årig gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet, minst 1 år. Gärna inom service, hotell eller restaurang
  • Tala ett skandinaviskt språk flytande
  • Körkort
  • Tala och skriva bra engelska

Vad krävs för att söka?

Du älskar att ge service och är lyhörd inför både små och stora gästers önskemål. Du vågar ta beslut och agera på egen hand. Utöver kunskapskraven är det meriterande med arbetslivserfarenhet inom resebranschen, service eller restaurang. Det är även ett plus om du har dokumenterad utbildning eller erfarenhet av pedagogik. En längre tids arbete utomlands, arbetslivserfarenhet som ungdomsledare och språkkunskaper inom norska, danska eller finska är även det meriterande.