Jobba som konceptkoordinator

Jobba som Konceptkoordinator

Vill du jobba med att omvandla våra konceptidéer till verklighet på ett av våra Apollo Mondo-hotell? Är du en problemlösare, duktig på att kommunicera med olika människor och sätter kundens behov i centrum? Då ska du söka jobbet som Konceptkoordinator. 

Beskrivning av tjänsten

Som Konceptkoordinator jobbar du på ett av våra Apollo Mondo Family Resorts. Du är Apollos ansikte utåt mot gäster och samarbetspartners och finns tillgänglig dagligen för våra gäster. Som Konceptkoordinator jobbar du aktivt med försäljning av våra tilläggsprodukter som barnklubb, simskola och utflykter. Du jobbar både administrativt och ute bland våra gäster där du hjälper till vid ankomst och avresa, vid evenemang och att vara maskot.

Vad krävs för att söka?

Du vill ge dina gäster en fantastisk semester. Du är lyhörd inför både små och stora gästers behov och önskemål och vill gärna skapa mervärde för dem. Du har lätt för att prioritera och fatta beslut. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du är förtroendeingivande och professionell. Meriterande är högskolestudier, och arbete inom resebranschen, gärna utomlands. Det är ett plus om du kan danska, norska eller finska.

Kunskapskrav

Jobba som barnledare3-årig gymnasieutbildning

Jobba som barnledareArbetslivserfarenhet minst 1 år, gärna inom service, hotell eller restaurang

Jobba som barnledareKörkort minst 1 år

Jobba som barnledareTala och skriva bra engelska