Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1942 omdömen
Utmärkt
 
1053
Väldigt bra
 
604
Bra
 
182
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2020-01-17

av veinee2019

Mycket bra och trevligt hotell.

Vi var här i oktober 2019 och fick ett underbart bemötande. Fantastisk trevlig personal. Mycket bra frukostbuffé, där saknades ingenting. Mycket trevligt med fri afternoon tea, samt drinkar med tilltugg. Ett mycket stort tack till hela personalen som verkligen tog hand om sina gäster. Vi bokade även in att äta frukost med Orangutangerna på bali zoo. En fantastisk upplevelse, Samt transfer till och från hotellet allt via appen Get Your Guide som vi använder flitigt. Fungerar fantastiskt över hela värden. Vi kommer tillbaka hit igen om 1 1/2 år. Ett speciellt stort tack till den fantastiska personalen. Veine Ekbring/Katarina Karlsson

 
2020-01-09

av Mats H Stockholm, Sverige

Trevlig hotell med bra läge

Lugnt och trevlig hotell med bra läge mitt på Sanur Beach. Nära till stranden och strandpromenaden samt många restauranger. Stor grön park med flera olika poolområden. Bra frukostbuffé med ovanligt gott kaffe.

 
2019-04-20

av Göran W Mölnlycke, Sverige

Great, Wonderful and friendly

Helt fantastiskt hotell i Sanur på Bali! Fin frukost, strandbag som välkomstpresent, fri afternoon the med goda kakor. Bra lägenhet, fin pool och fint läge vid stranden och andra aktiviteter. Mycket vänlig o trevlig personal! Fri tillgång på dricksvatten och strandhandukar. Hotellet är lagom stort och med fina inramningar av vacker natur! Kan varmt rekomenderas

 
2018-07-25

av Kattraketen Stockholm, Sverige

Utmärkt!

Vi bodde på detta hotell i 14 nätter. Vi hade bokat bungalow med frukost. Frukosten är bra och det finns mycket att välja på för alla åldrar. Detta hotell hade en jättestor vacker trädgård. Läget är lugnt och stilla. Vi upplevde alltid ett lugn här varje dag och det uppskattade vi väldigt mycket. Två fina pooler fanns att tillgå och hotellet har en egen bit av stranden med gratis solstolar. På hela hotellet fanns wi-fi som fungerade mycket bra, speciellt i vår bungalow och vid jacuzzin. All personal på hotellet var mycket trevliga! Jättesnälla och trevliga. De höll en hög servicenivå. Såklart fick vi några favoriter som vi pratade extra mycket med. Det var städning av alla rum varje dag och varje kväll fick man jättegoda chokladbitar! Personalen hjälpte även till med diverse frågor och utflykter. Deras roomservice är även ett tips att prova! Hotellet är rent och fint och jag vill verkligen rekommendera det till alla som funderar på att besöka Sanur. Perfekt läge! Vi kommer tillbaka igen! Tack Segara för att ni gjorde vår tid hos er så speciell!

 
2018-07-07

av camillahulten Onsala, Sverige

Vårt favorithotell

Som resesäljare så har jag bott på ett stort antal hotell i varierande klass men har aldrig fått ett sådant fantastiskt bemötande tidigare. Det finns rum och bungalows i olika prisklasser och alla ligger i den parkliknande trädgården som sköts minutiöst. Läget är perfekt på stranden, restaurangerna är toppen men inget slår personalen! Vill man bo i Sanur så är detta det absolut mest prisvärda hotellet.