Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum i bungalow

Deluxerum med markterrass. Rummen ligger i envåningsbungalower med flera rum i varje bungalow. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person, som måste vara barn, delar befintlig bädd. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter inklusive markterrassen.
Antal personer: 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Legian Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.