Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2118 omdömen
Utmärkt
 
1156
Väldigt bra
 
697
Bra
 
177
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2022-09-04

av AmiMagito Visby, Sverige

Hotell med balinesisk känsla

Härlig miljö och fina rum med stor balkong. Vi hade utsikt mot en av poolerna. Bra frukost, ungefär som man kan förvänta sig. Fin strand där det faktiskt gick att snorkla lite. Hjälpsam och trevlig personal utan att vara påträngande. Bra läge med närhet till en”affärsgata” med många lokala restauranger. Helt klart ett prisvärt hotell!

 
2020-01-09

av Marianne E Saxtorp, Sverige

Hotellet ligger i djungelmiljö

Här bodde vi de resterande 6 nätterna på vår resa. Rummet var fint. Bra frukostbuffé. Lugnt och tyst. Trevlig och hjälpsam personal. Vi bodde i den delen som ligger nära huvudgatan så en kväll hördes dunka dunka musik men slutade vid 23.00. Andra kvällar kunde vi höra geckoödlan skrika gecko. Trevligt! När vi checkat in och skulle leta upp el.kontakter hittade vi en kontakt med sladdarna hängande utanför dosan. Men kontaktade hotellet och de kom och lagade det jättesnabbt. Mycket bra wifi. Badade inte i havet då det fanns mycket sjöborrar som det varnades för. Jag hade inga särskilda hela badskor. Men det var varmt i poolerna 33 grader! Hotellet ligger mycket centralt.

 
2018-04-16

av Inger G

Mycket bra hotell

Hotellet med sin trädgård och de tre poolerna var toppen tycker vi, me n vi föredrog att bada i havet med fina stranden och servicen som fanns. Tyvärr var det någon dag det drev in skräp, hotellet ställde upp med mycket folk för att rensa bort, toppenbra!! Mycket bra hotellrum med stort badrum och stort i övrigt, fin uteplats.

 
2017-06-28

av xx15 Stockholm, Sverige

Mysigt hotell på bra läge

Mysigt och lugnt hotell på bästa läget i sanur. Fantastiskt trevlig personal! Nära till restauranger, caféer och lite shopping. Egen strand med solstolar som underhålls av hotellet så den delen av stranden är välvårdad. 3 sköna pooler varav en med poolbar, väldigt uppskattat (goda drinkar). Fridfull trädgård med vackra statyer etc. Bra och helt okej frukost. Rymliga rum (bodde i beach ving) med sköna dubbelsängar. Städningen var utan anmärkning, badrummen var dock lite trista och behöver uppdateras, hade rum 207+208 och de hade badkar, hade varit skönare med dusch efter en dag på stranden. Duschstrålen var svag i vårt rum. Väldigt långsamt wi-fi dock, dålig täckning över hotellområdet. Griya santrian är absolut ett bra hotell och kan tänka mig att bo där igen. Rekommenderas.

 
2017-02-28

av Marina A

Bra frukost fin strand på pensionärshotell

Letar man efter lugnet har man hittat rätt. Fullt med pensionärer, tips är att äta frukost efter 9.30 då har pensionärerna trängts färdigt. Tyst o lugnt överallt. Inga jobbiga säljare på stränderna o inte heller på gatorna , i jämförelse med andra täta turistområden. Personalen är inte så serviceinriktad som på andra hotell, men kan vara skönt att slippa prata om sitt liv o Bali med helt främmande människor också 😅