Kundomdömen om Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

6267 omdömen
Utmärkt
 
3396
Väldigt bra
 
1790
Bra
 
676
Mindre bra
 
211
Underkänt
 
197

5 senaste omdömen

2024-01-08

av 152mikaelaf Åbo, Finland

Yoga med Hamdi och utmärkt frukost

Hotellets strand var lugn och bra och det fanns alltid lediga solstolar. Den ligger dessutom nära poolområdet så det är lätt att flytta på sig. Frukosten var väldigt mångsidig och personalen där vänlig. Det bästa var dock yogan med mr Hamdi på morgnarna klockan nio.

 
2017-07-26

av 528melaniee Eskilstuna, Sverige

Jätte fin miljl

Stort fint hotell, dock var rummet lite sämre. Det är absolut fräscht men lite gamla. Poolområdet är fantastiskt, även med havet bara några meter ifrån. Finns många aktiviteter, så som volleyboll i poolen, zumba, yoga, massage. Rekommenderar att äta mat från menyn då dom tar skyhöga priser för att äta på buffén. Det gäller alla restauranger som ligger i hotellets område. Det är mycket bättre att gå ut längst gatorna och äta mat på de restaurangerna.

 
2012-04-14

av emmarydell Ljungby, Sverige

Trist ställe

Fina rum. Opersonlig personal, högljutt och trist poolområde. Övervägande högljudda australiensare som drack öl hela dagarna. Väldigt slamrig frukostmatsal. Dyrt och inte värt pengarna!

 
2011-04-16

av MisterBengt Helsingborg, Sverige

Komplett och fantastiskt

Hotellet hade allt, All inclusive, god mat, kanon beach, jättefina stora rum med havsutsikt. De italienska och kinesiska restaurangerna hade fantasisk mat och service. Grillrestaurangen en härlig personal och stämning samt god mat. Thalasso spa är väl värt ett besök trots prisnivån, en 3 timmars avslappning är som lisa för kroppen. Handduksbyte 2 ggr per dag...! Fritt Internet, fri tvätt (4 plagg per dygn), fri minibar mm. mm. Ett av de bättre hotellen som vi har upplevt, och då har vi varit på många Alkl inclusive hotell både i mellan Amerika, Afrika och i Asien! Lite negativt är att all dryck är lokal, röda vinet är knappt drickbart det vita vinet är ok om man jämnför med cider. Ta med taxfree sprit, det hjälper!

 
2024-05-19

av Leska1993

Hotel

Super Service, Essen super und auch das Hotel. Ebbe und Flut nicht jeden Tag. Doof ist nur das von einer anderen Insel die Blätter von den Plamen auf den Strand geschwämt wird und man teilweise damit Schwimmen muss. Wäre gut wenn es mehr Sonnenschirme am Strand gäbe. Feiner Sand.