Kundomdömen om Candi Beach Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1399 omdömen
Utmärkt
 
809
Väldigt bra
 
414
Bra
 
119
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-12-30

av malin_483 Stockholm, Sverige

Magiskt ställe

Har bott på flera hotell på Bali och Candi Beach är min absoluta favorit. En lugn oas vid havet. Finns inget negativt med det här stället. Skulle gärna åka dit igen. Poolvillorna är underbara. Ett tips är restaurangerna som ligger precis utanför resorten där man kan äta mycket goda prisvärda middagar.

 
2019-04-23

av 268malink Nässjö, Sverige

Magnus och Malin

Mycket fin hotellanläggning. Vi bodde här i 4 nätter. Väldigt fina rena rum och en riktigt fin trädgård. God frukost och en väldigt hjälpsam och trevlig personal. Vi kan rekommendera det lyxiga SPA som har riktigt bra massage.

 
2017-07-30

av Jaakko R

En kort besök i stadsdelen Candi Beach Resort & Spa.

Vår erfarenhet från vistelse på Candi Beach Resort & Spa är vi finner det mycket trevligt, lugnt och fridfullt. All personal var tillmötesgående och trevlig. Mat och dryck utsökt och det utbud och variation utmärkt. Vi är mycket nöjda med att ha besökt den CBR&S och vi kan rekommendera andra att bo på CBR&S. TVÅ SVENSKAR. Maten utsökt och utbudet och variation utmärkt. Vi är mycket nöjda med att ha besök Candi Beach Resort & Spa och vi kan rekommendera andra att bo på CBR&S Det var många besökare som gillade dykning och fiske.

 
2017-02-23

av PerHil Särö, Sverige

Ljuvligt ställe

Vi bodde fem personer (53,50,20,20,17 år gamla) i två relativt nybyggda lyxlägenheter nr 621 och 622 ovanpå restaurangen. 90 kvm inkl underbar balkong med stor soffa/säng och bubbelbadkar och 10 meter till havet. Mycket fint badrum med glas ut mot sovrummet. Vacker morgonsol och vackert ljus över havet på kvällen får man på östra sidan av Bali. Stället har två fina, mindre sandstränder som inte är så vanligt på östra sidan. Väldigt trevlig och artig service, mycket vällagad frukostbuffé men inte storhotellets utbud men mer än väl för oss. Två fina restaurangen med bra utbud och vällagat. Fina bord på kvällen vid stranden. Allt kändes väldesignat och jag uppskattade den höga kvaliteten och goda smaken på inredning och bygge, på trädgården och poolerna. Dock verkar de billigare bungalowerna på området enklare så kolla noga var ni vill bo. Candi beach villas som är nybyggda fristående hus verkar såå lyxiga, en hyfsat stor avlång pool, gömd belysning, fantastiska växter och arkitektoniskt coola detaljer men verkar inte ha havsutsikt. Dock bara 50 meter till stranden.Vi har nu bott fyra nätter i Candidasa, tre nätter på djungelnära hotell Ubud och fyra nätter på Balangan beach. Känns som en bra mix. Skulle inte vilja vara utan något av ställena! Åk till Bias tugel beach och white sand beach om man vill ha vackra naturliga stränder. Men framförallt... åk till Bali. Sjukt skönt.

 
2017-01-07

av Magnus E Bastad, Sverige

Väldigt mysigt hotell och område

Klart vårt bästa hotell på Bali. Lugnt och väldigt avkopplande med lite små aktivitet per dag. Bekänt med dykcenter på stället. Dyrt att äta och dricka. Men det finns mycket bra resturanger på utsidan grindarna.