Koukounaria Hotel & Suites

Koukounaria Hotel & Suites ligger i lugna omgivningar, strax utanför byn Alykes och här är det stora och trevliga poolområdet samlingsplatsen under dagen. Ta en promenad ner till stranden för ett morgondopp eller mot kvällen till för ett kvällsbad för att sedan sakta gå hemåt med ett stopp på vägen för en drink före maten. Bokar du med halvpension väntar middagen på dig på hotellet.

Superdeal!

Nu kan du fynda sommarens resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 678 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Koukounaria Hotel & Suites har ett poolområde med två pooler, varav en barnpool. Det finns även en stor jacuzzipool. Koppla av i solstolen under parasollet. Poolhanddukar finns mot avgift.

Frukostbuffén dukas upp varje dag i poolbaren och middagen äter du i à la carte-restaurangen Lino Bistro. Under dagen serveras lättare måltider i poolbaren. Två barer, varav en poolbar.

Leksplats och lättare kvällsunderhållning några kvällar i veckan.

Wifi ingår över hela hotellet. Ca 600 meter till Alykes Beach dit hotellet har en buss, mot avgift.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.30-10.30.

Alla hotell, Alykes

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Välkommen till nyrenoverade All Inclusive-hotellet Alykanas Beach Grand by Zante Plaza som ligger precis vid den långa Alykanas-stranden. Här kan du koppla av vid poolen, eller njuta av det kristallklara vattnet vid stranden. På hotellet finns en bufférestaurang som serverar All Inclusive och det är även nära in till centrum i byn Alykanas.

Konstantin Beach

Konstantin Beach är ett enkelt All Inclusive-hotell direkt ovanför stenstranden i Alykes. Här kan du koppla av vid poolområdet i en solstol och njuta av lugnet och havets vågor. Hotellet passar dig som inte behöver så mycket att göra men gärna ger dig ut med cykel eller bil och upptäcker den vackra ön Zakynthos.