Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Välkommen till nyrenoverade All Inclusive-hotellet Alykanas Beach Grand by Zante Plaza som ligger precis vid den långa Alykanas-stranden. Här kan du koppla av vid poolen, eller njuta av det kristallklara vattnet vid stranden. På hotellet finns en bufférestaurang som serverar All Inclusive och det är även nära in till centrum i byn Alykanas.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-4 personer/ 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1042 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza ligger precis vid stranden och består av tre trevåningsbyggnader.

Här finns en pool och en separat barnpool, med gratis solstolar och parasoller. Handduksservice erbjuds utan kostnad. På den långa sandstranden finns solstolar och parasoller mot avgift. Vattensporter och windsurfing mot avgift.

På hotellet finns bufférestaurangen Amirandes med utsikt mot stranden som serverar frukost, lunch och middag. Här serveras både lokal och internationell mat, ibland anordnas även grillkvällar eller temakvällar. Mellan måltiderna serveras snacks om hungern sätter in. Det finns även en bar vid poolen som serverar kaffe/te och svalkande drycker.

Lekplats. Gratis wifi på hela hotellet. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis parkering. Minimarket. Tvättservice mot avgift.

Det är ca 2 kilometer in till centrum i Alykanas som är populärt bland familjer och par, det är en liten och lugn turistort med många affärer, restauranger, traditionella tavernor och några barer. Landsbygden och byarna i närheten är perfekta för promenader eller cykling.

Ala Carte Restaurant och en snackbar precis vid stranden!

Unika matupplevelser varierar från fina rätter till en avslappnad kafémiljö och erbjuder en meny inspirerad av lokal härkomst. Ett urval av spritdrycker finns i baren och restaurangen, accentuerade av lokala råvaror och snacks från det bästa som Zakynthos har att erbjuda.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30, i huvudrestaurangen.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30, i huvudrestaurangen.
  • Snacks, kl.11.00-12.45 och 15.00-17.45, i pool- och snackbaren.
  • Middagsbuffé, kl. 19.30-21.00, i huvudrestaurangen.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.30-23.00.
  • Smörgåsar, sallad och frukt för att ta med på utflykt. Bokas en dag i förväg.
  • Du får även tillgång till All Inclusive-programmet (lunch, middag, snacks och drinkar) på systerhotellen Zante Plaza Hotel & Apartments, Klelia Beach Hotel, Keri Village & Spa och Exotica Hotel & Spa

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller från incheckning till avresa, oavsett avresetid.

Alla hotell, Alykes

Alykanas Village

Välkommen till familjehotellet Alykanas Village som ligger direkt vid Alykanas långgrunda sandstrand på Zakynthos. Här trivs hela familjen bland de många poolerna, mini-plaskland och flera träningsmöjligheter både på land och i vattnet.