Kundomdömen om Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget, maten, servucen
-
För hög musik hela dagen och kvällen vid poolen

Bekräftad gäst: 2024-06-04


10 av 10

+
Nära havet, god mat, fin service, nära till affärer.
-
För hög musik vid poolen under frukost och lunch. Stressande.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


9 av 10

+
God mat och bra läge. Badvaktens engagemang.
-
För många britter som var märkbart berusade redan på fm. För hög musik från kl 9.00-24.00. Inte en skön miljö att äta i eller vara i hela tiden.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


8 av 10

+
jättegod mat, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-08


4 av 10

+
Det bästa med hotellet var Wi-Fi
-
”Sängarna” var inte sängar eftersom att det var en soffa som var delad, på ena halvan hade de lagt en handduk så man inte skulle märka att soffan var delad. Dålig mat och smutsig pool samt illaluktande.

Bekräftad gäst: 2023-07-28


7 av 10

+
läget
-
nyrenoverat 2022 dä borde även dusch/wc varit renoverat

Bekräftad gäst: 2023-07-07


10 av 10

+
Finns badvakt o otroligt bra service
-

Bekräftad gäst: 2023-05-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1187 omdömen
Utmärkt
 
587
Väldigt bra
 
383
Bra
 
150
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2023-08-14

av Jimmy S

Mycket bra familjehotell som har nära till allt !

Väldigt mysigt hotell precis på stranden ,personalen var super trevlig och rummen fina! Maten var tyvärr lite enformig men de gick att hitta något som gick att äta varje dag. Det är nära till centrum med butiker restauranger och utflyktsmål

 
2024-06-27

av christinasojberg Hornslet, Danmark

Fantastisk beliggenhed ved havet

Skønt hotel perfekt til en ferie med familien. Der var rent og et godt udvalg i deres buffet. Sengene er super gode og skønt med en privat altan hvor der er god plads. Poolen er rigtig god og beliggenheden ved havet var helt fantastisk. Så dejligt at kunne nyde sin mad i pavilloner direkte ned til det turkisblå hav. Der har dig været nogle småting som af at når man skyllede ud i toilettet, lugtede der meget af kloak. Dog ved vi ikke om det hang sammen med et strømsvigt der var en dag. Derudover var der ikke så meget styr på tingene i receptionen og de var ikke særlig professionelle. Vi skulle have to værelser, men det værelse som min mand og jeg havde booket havde de ikke i deres system, så det skabte en masse panik blandt personalet og der skulle tre personer til at finde ud af hvad de gjorde. Vi endte heldigvis med at få et bedre værelse end det vi havde booket. De guidede os ikke hent til vores værelser eller gav oplysninger om noget som helst på hotellet, så man blev nødt til af spørge selv efter alt info. Derudover burde de virkelig skifte alle deres engangs plastik kopper ud med ordentlige glas og fjerne deres plastik sugerør - det hænger ikke særligt godt sammen med alt det plastik og en beliggenhed på stranden.

 
2024-05-29

av Sheila K Odense, Danmark

Dejlig ferie på et skønt hotel

Så dejligt et hotel. Beliggende på stranden, som er sandstrand. Her er rent, høflig betjening og meget lækker mad. Stor ros til alt personale lige fra rengøring ril reception. Har prøvet flere behandlinger og Elina og Angela gør det så godt. Stor anbefaling herfra. Hvis jeg skal komme med noget negativt så er det den høje musik som starter kl 11 og kører indtil kl 23. Jeg kan heller ikke forstå at man på et 4-stjernet hotel ikke får en flaske vand men man kan hente glas i baren. De burde indføre genbrugeligt plast for de genbruger ikke ens glas. Sheila, DK

 
2024-05-02

av HalloL3299HO

Prima hotel, kan zoveel beter.

Prima hotel voor een gezin. Redelijke afwisseling van het eten. Eind April/begin Mei weinig te beleven. Minpunten: bijna elke ochtend een oude douche en airco werkt niet. Ze zeggen het op te lossen maar ze doen niks. Mocht je kleine kinderen hebben. Als er één te lang naar hun beleving huilt staan ze aan de deur!

 
2024-01-01

av 993augustinj

Excellent séjour

Excellent séjour, 1 semaine en Octobre 2023. Hotel très bien situé sur une plage de sable. Nous avons très bien mangé. Hotel très propre, personnel très agréable. Seul bémol, salle de bain vieillotte à refaire. Je ne comprends pas tous les avis négatifs. Je recommande.