Alykanas Village

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till familjehotellet Alykanas Village som ligger direkt vid Alykanas långgrunda sandstrand på Zakynthos. Här trivs hela familjen bland de många poolerna, mini-plaskland och flera träningsmöjligheter både på land och i vattnet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Större dubbelrum för 2-4 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjesvit för 2-4 personer, varav 2 barn. Familjesvit med delad pool för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget vid vattnet och poolerna. Tillmötesgående personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1415 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alykanas Village är ett familjehotell beläget vid stranden i den lugna byn Alykanas på Zakynthos. Hotellet består av 16 mindre byggnader uppdelade i två block. I det ena finns receptionen och lobbyn samt dubbelrum, större dubbelrum och familjerum. I det andra blocket finns restaurangen och familjesviterna, det är också här splashpoolen är beläget.

På hotellet finns flera pooler. Förutom den stora poolen i hotellområdets mitt finns en aktivitetspool för vattensporter, en grund barnpool, en liten pool direkt vid stranden, ett mini-plaskland med ett litet piratskepp, ett gungdäck, svampduschar och tre vattenrutschkanor. Dessutom finns det självklart solstolar och parasoller. På gräsmattan direkt ovanför stranden finns även solstolar.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Det finns även en snackbar vid poolen, med utsikt över havet, som serverar glass, kaffe, kalla drycker och enklare lunch som sallad och pizza.

Det finns även aktiviteter för både barn och vuxna, som varierar beroende på säsong och väderförhållanden. Kontakta informationsdisken för de senaste uppdateringarna. Animationsprogram, sportaktiviteter och barnaktiviteter är lågmälda för att garantera en lugn atmosfär på hela hotellet. På hotellet erbjuds även kvällsunderhållning som karaoke, frågesporter och shower. På hotellet finns det också fotbollsplan, lekplats, ett träningsrum för yoga och pilates och ett gym.

Hotellet erbjuder BabyClubs för barn mellan 0-3 år. De är öppna sex dagar i veckan och drivs av utbildad, engelsktalande personal och är mot avgift. Här finns allt du som småbarnsförälder behöver, från sovrum till utrustning från ledande företag. Det finns även en mjuk lekplats och utrymmen för blöjbyte.

Kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Kostnadsfri parkering. Lokal trafik vid hotellet. I Alykanas centrum, ca 5 minuters promenad från hotellet, finns trevliga tavernor och lokala butiker att strosa bland. I den gamla delen av byn är det kyrkan och torget som är medelpunkten, här är känslan väldigt lugn och lantlig.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Alykes

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Välkommen till nyrenoverade All Inclusive-hotellet Alykanas Beach Grand by Zante Plaza som ligger precis vid den långa Alykanas-stranden. Här kan du koppla av vid poolen, eller njuta av det kristallklara vattnet vid stranden. På hotellet finns en bufférestaurang som serverar All Inclusive och det är även nära in till centrum i byn Alykanas.