Alykanas Village

Välkommen till familjehotellet Alykanas Village som ligger direkt vid Alykanas långgrunda sandstrand på Zakynthos. Här trivs hela familjen bland de många poolerna, mini-plaskland och flera träningsmöjligheter både på land och i vattnet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Större dubbelrum för 2-4 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjesvit för 2-4 personer, varav 2 barn. Familjesvit med delad pool för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1440 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alykanas Village är ett familjehotell beläget vid stranden i den lugna byn Alykanas på Zakynthos. Hotellet består av 16 mindre byggnader uppdelade i två block. I det ena finns receptionen och lobbyn samt dubbelrum, större dubbelrum och familjerum. I det andra blocket finns restaurangen och familjesviterna, det är också här splashpoolen är belägen.

På hotellet finns flera pooler. Förutom den stora poolen i hotellområdets mitt finns en aktivitetspool för vattensporter, en grund barnpool, en liten pool direkt vid stranden och ett splash pool som är öppen kl. 10.00-17.00 och passar barn 2-12 år. Dessutom finns det självklart solstolar och parasoller. På gräsmattan direkt ovanför stranden finns även solstolar.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar frukost och middag. Det finns även en snackbar vid poolen, med utsikt över havet, som serverar glass, kaffe, kalla drycker och enklare lunch som sallad och pizza.

På hotellet finns det också fotbollsplan, lekplats, biljard, ett träningsrum för yoga och pilates samt ett gym.

Kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Kostnadsfri parkering. Lokal trafik vid hotellet. I Alykanas centrum, ca 5 minuters promenad från hotellet, finns trevliga tavernor och lokala butiker att strosa bland. I den gamla delen av byn är det kyrkan och torget som är medelpunkten, här är känslan väldigt lugn och lantlig.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension

Halvpension anser frukost och middag. Måltidsdryck ingår inte.
Frukost serveras kl. 07.30-10.00, middagen kl. 18.00-21.00.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Alykes

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Välkommen till nyrenoverade All Inclusive-hotellet Alykanas Beach Grand by Zante Plaza som ligger precis vid den långa Alykanas-stranden. Här kan du koppla av vid poolen, eller njuta av det kristallklara vattnet vid stranden. På hotellet finns en bufférestaurang som serverar All Inclusive och det är även nära in till centrum i byn Alykanas.